inzercia, predaj, predám, bazár

Jalovica Jalovice Jalovicu AA, Ss

Kategória: Dobytok

Predám hovädzie mäso z 19 mesačnej jalovice predná štvrtka 6€kg zadná štvrtka 7€kg mesove plemeno viac info tel.
Jalovica Jalovice  Jalovicu AA, Ss
Podobné inzeráty
Dexter  jalovica,minikrava.
Dexter jalovica,minikrava. Predám tieto čistokrvné jalovice minikravy plemena Dexter len do registrovaného chovu.Jalovice sú registrované v CEHZ, krv DX100% , vek jalovíc 8-11 mesiacov,výška v kohútiku 80cm. Sú bezrohé po bezrohom býkovi. Matky sú pôvodná línia z Dánska. Na SMS neodpovedám,špekulanti nevolať.Cena 1000,-Eur bez dph.
Predám jalovice
Predám 2ks jalovice 1.jalovica Slovenská strakatá 15 mesačna 2.jalovica SS x Limousine 10 mesačná Vhodné aj na kravy
Dexter  jalovica,mini krava.
Hovädzí dobytok plemeno Dexter jalovica,mini krava. Predám na jeseň 2023 čistokrvné jalovice minikravy plemena Dexter len do registrovaného chovu.Jalovice sú registrované v CEHZ, krv DX100% , výška v kohútiku 80cm.Na predaj mám aj kravy výška v kohútiku cca 110cm. Sú bezrohé po bezrohom býkovi. Matky sú pôvodná línia z Dánska. Na SMS neodpovedám,špekulanti nevolať.Cena od 1000,-Eur bez dph.
Predám kravu a jalovice
Ponukám na predaj 2,5 rocnú kravu a 8 mesacné jalovice Krava Belgická modrá cca 700kg registrovaná Jalovica Belgická modrá cca 350kg bez reg. Jalovica Holstein cca 320kg bez reg. Cena dohodou
Predám jalovice jersey telné
Ponúkam na predaj dve telné jalovice jersey obe pripustené. Jalovica na prvych dvoch foto je bezrohá má 2,5r. Jalovica na posledných troh foto ma 3 roky už sa jej nalieva vemienko. Cena za kus je 1200€ Možnosť dovozu
Dexter  jalovica,mini krava.
Hovädzí dobytok plemeno Dexter jalovica,mini krava. Predám na jeseň 2023 čistokrvné jalovice minikravy plemena Dexter len do registrovaného chovu.Jalovice sú registrované v CEHZ, krv DX100% , výška v kohútiku 80cm.Na predaj mám aj kravy výška v kohútiku cca 110cm. Sú bezrohé po bezrohom býkovi. Matky sú pôvodná línia z Dánska. Na SMS neodpovedám,špekulanti nevolať.Cena od 1200,-Eur bez dph.Predaj možný len na registrovanú farmu!!