inzercia, predaj, predám, bazár

Jana Šulková - Odvrhnutá

Kategória: Pre mládež

Emily netušila, že sa jej želanie splní. Jedného dňa sa však preberie v nemocnici a nemá nič. Rodinu, priateľov a celú jej minulosť pohltila amnézia. Ujme sa jej evanjelický kňaz s manželkou a ponúknu jej nový život. Hoci Emily chce začať od nuly a zabudnúť, že kdesi existuje jej skutočná rodina, osud jej to nechce dovoliť.
Jana Šulková - Odvrhnutá
Podobné inzeráty
Young adult knihy
Knihy sú raz čítané, vo výbornom stave Miroslava Varáčková- Spolu to zvládneme Miroslava Varáčková- Stálo to za to Jessica Knoll- Dievča, ktoré prežilo (triler) *nečítaná Jana Šulková- Skús to znovu Jana Šulková- Dievča s maskou Knihy posielam po prevode peňazí+ poštovné/ osobný odber
J. Šulková: Oheň v duši
dievč. román Jana Šulková: Oheň v duši, vyd. Motýľ, 2017, výborný stav, 2 eurá ostatné knihy už predané
Šulková: Oheň v duši
dievč. román Jana Šulková: Oheň v duši, vyd. Motýľ, 2017, výborný stav
Dievča s maskou
Predám knihu Dievča s maskou - Jana Šulková 7€ Raz čítaná, výborný stav Knihu posielam poštou+poštovné Prípadne osobný odber v NR Predávam aj iné knihy:)
Predám romantické knihy
Predám romantické knihy pre dievčatá a ženy: • Skús to znovu - Jana Šulková: 5 € • Láska a iné závislosti - Lenka Kyselica: 5 € • Stretnutie - Gail McHughová - 6 €. Všetky knihy sú ako nové, nepoškodené.
Predám
Jazmínove nebo- Sita Brahmachari 7€ -vhodná ako darček Cora Carmacková- Zbohom, klamstvá 7€ nepoškodená Jana Šulková-Skús to znovu 7€ Psia duša 7€ Psia cesta domov 7€ nečítaná, vhodná ako darček + Poštovné