inzercia, predaj, predám, bazár

Jarné bundy- lososová, biela

Kategória: Kožené oblečenie

Predám jarné bundy bielej a lososovej farby s čiernym lemom. Materiál koženka. Veľkosť 44. Šírka cez hrudník 52 cm.Cena za kus 5 eur.
Jarné bundy- lososová, biela
Podobné inzeráty
Kožené bundy MUSTANG
Na predaj kožené bundy MUSTANG. Všetky bundy zodpovedaju velkosti S. -bunda Mustang čierna s bežovým pruhom na ramene a okolo pása top stav ako nová velkosť Xs ale je to skôr S.príjemná mäkká koža.cena 50eur -bunda Mustang červená s číslom 32 na chrbte velkosť S v bravčovej koži,vhodná aj ako motorkárska bunda,top stav.50eur -koženna bunda s odopínatelnou zelenou vložkou s kapucou je z brusenej bravčovej kože s napisom Mustang na chrbte velkost M,ale zodpoveda skor S velkosti 40eur.top stav -talianska červena bunda v kombinacii s bielou velkost S.25eur Všetky bundy su označené na foto cenou.odber v Trnave
Kožené Bundy značky Montego M,L
Kožené Bundy značky Montego M,L - [7.11. 2022] Ponúkam,kožené Bundy ,značky Montego velkosť M,L.Používané. cena za kus 20eur. IBA osobný odber.
DÁMSKÉ KOŽENÉ BUNDY - KABÁTY Z PRAVEJ JEMNEJ KOŽE,
Predám dámske štýlové kožené bundy z pravej jemnej kože bez poškodenia - mimoriadne zaujímavý detail sú jednofarebné 3 ks, čierni, hnedý a tmavo hnedý, Tvarujúce šitie, sú bez poškodenia, ako nové, Veľkosť: čierni je M, hnedý je L a tmavo hnedý je asi tiež L, má bočné vrecká a zapínanie na zips, hnedý má tiež bočné vrecká a zapínanie na gombíky, čierni má rovné vrecká a zapínanie na gombíky, ukončenie spodnej časti je rovný, dlhé rukávy, dĺžka normálne, Materiál: kožená bunda - vrchný materiál 100 % pravá jemná koža, podšívka 100 % polyester, strih tvarovaný. Strih bundy, po nefajčiarovi je zárukou toho, že vaša postava získa ladné krivky, skryje malé nedostatky a vyzdvihne jej prednosti. Možný je aj osobný odber vo Fiľakove.
Predám koženú bundu, veľkosť S (M,L)
Predám koženú bundu, veľkosť S – Slovenský výrobok, pravá tvrdá koža, 100% kvalita bez poškodenia, oblečená asi len 3x. Poznámka: nosím veľkosť L a v pohode bundu oblečiem a zapnem. Záleží od vnútornej dĺžky rukáva z vnútornej strany. Potrebné vyskúšať!!!! Dĺžka vonkajšieho rukáva 62 cm Dĺžka vnútorného rukáva 42,5 cm Celková dĺžka bundy 54 cm Spodná šírka bundy 47 cm x 2. Reagujem len na telefonáty. Len osobný odber.
AKCIA dámska kož. bunda KARA s odnímateľ. límcom - v. 40 / L
Ponúkame vo výbornom stave túto dámsku koženú bundu zn. KARA (dĺžka bundy pod zadok). Vonkajšia strana je pravá koža, vnútorná 100% polyester. Bunda má dvojradové zapínanie na zips + cvoky, vrecká sú tiež zipsové. Límec je odnímateľný z imitácie kožušiny. PÔVODNÁ CENA 199 EUR (zakúpená v kamennej predajni) AKTUÁLNA CENA po veľkej zľave 45 EUR VEĽKOSŤ písaná č. 40/L ROZMERY: - dĺžka bundy: 72cm - šírka v podpazuší: 51cm - pás šírka: 48cm x 2 - rukáv dĺžka od límca: 77cm - spodná dĺžka rukávu: 50cm (od pazuchy) Posielame poštou na dobierku + 4,50 EUR poštovné si hradí kupujúci a pripočíta sa k cene. Ak ste z BA osobný odber možný po dohode. POZRITE SI CELÚ NAŠU PONUKU, PRI ZAKÚPENÍ VIAC VECÍ MOŽNÁ ZĽAVA. V prípade záujmu kontakt Len SMS cez tel.č: .
Predám kožené bundy
Predam kožene bundy.Hneda brusena prava koža velkosti L.Čierna hladka koža velkosti 52,tiež prava koža.cena za jednu 20e.