inzercia, predaj, predám, bazár

JBL CLUB PRO+ TWS

Kategória: Slúchadlá

Predám rozbalené bluetooth slúchadlá JBL CLUB PRO+ TWS.

Dostal som do daru dvoje slúchadlá, preto jedny idú na predaj. Keďže som ich rozbalil a raz vyskúšal,cena je výrazne nižšia ako pri nových.

Slúchadlá majú výborný zvuk, prispôsobitelné nastavenie tlačidiel priamo na slúchadlách, aktívne potláčanie okolitého hluku, množstvo nastavení cez JBL aplikáciu ako aj podporu hlasového asistenta.

Na vyžiadanie môžem poslať viac foto.

Možnosť osobného vyzdvihnutia v Senci,alebo po úhrade na účet aj s poštovným pošlem cez Packetu.

Cena 79€, pričom cena nových je 115€

Kontakt:
JBL CLUB PRO+ TWS
Podobné inzeráty
Originál Slúchadla JBL Club PRO + TWS
Predám originál slúchadla JBL Club PRO + TWS Slúchadla sú ako nové, boli len vystavené. Plne funkčné. Sú to originál JBL. Cena : 75€. Písať na email. Možnosť odoslať : Slovenskou poštou alebo Packetou.
Bezdrôtové Slúchadlá Live PRO+ TWS biele
(Predávam ich kvôli tomu že boli nevhodný darček originál cena:99€ píšte na email telefónne číslo je vymyslené) Štýlové bezdrôtové slúchadlá JBL Live PRO+ TWS v bielej farbe vás očaria skutočnou bezdrôtovou slobodou, elegantným dizajnom a výnimočným zvukom JBL Signature. S funkciou Smart Ambient si zvolíte koľko zvuku okolitého prostredia chcete prijať, prípadne si naplno vychutnajte hudbu pomocou adaptívneho potlačenia hluku. Slúchadlá disponujú funkciou Dual Connect+ Sync (umožňuje používať jedno alebo obe slúchadlá), Fast Pair (okamžité pripojenie k zariadeniu), technológiou Bluetooth 5.0 a technológiou 3 mikrofónov pre krištáľovo čisté hovory. Na jedno nabitie budú hrať 7 hodín a súčasťou je aj dobíjacie puzdro, ktoré slúchadlá ochráni a dodatočne nabije pre ďalších 21 hodín počúvania. Certifikácia IPX4 zaručí odolnosť voči vode a vďaka piatim súpravám silikónových nástavcov sa dokonale uchytia v uchu.Najlepší zvuk bez ohľadu na použité zariadenie, slúchadlá JBL Live Pro+ TWS poskytujú pohlcujúci skutočný bezdrôtový zážitok s neuveriteľným zvukom JBL Signature. Nechajte funkciu Smart Ambient, aby vás spojila s vašim okolím, alebo sa zamerajte na hudbu pomocou adaptívneho potlačenia hluku. Taktiež ľahko prepnite z hudby na skupinové hovory pomocou duálnych mikrofónov, ktoré zachytia váš hlas s pocitom osobnej konverzácie a tretím mikrofónom pre zníženie hluku z okolia. Všetky ovladacie prvky sú na slúchadlách, takže hudbu a hovory môžete spravovať iba prstom. Získajte pomoc od preferovaného hlasového asistenta pomocou hlasu alebo klepnutím na slúchadlo. A ak si nastavíte Google asistenta, môžete aktivovať funkcie slúchadiel JBL Live Pro+ TWS iba pomocou hlasu. Vďaka až 28 hodinám prehrávania a bezdrôtovému nabíjaniu kompatibilnému s Qi a super rýchlemu bezdrôtovému nabíjaniu sú slúchadlá vždy pripravené, aby vám spíijemnili deň.
Originál slúchadla JBL Club PRO + TWS
Predám originál slúchadla JBL Club PRO + TWS Slúchadla sú ako nové, boli len vystavené. Plne funkčné. Sú to originál JBL. Cena : 55€. Písať na email. Možnosť odoslať aj poštou.
slúchadla JBL Club PRO + TWS
Predám originál slúchadla JBL Club PRO + TWS Slúchadla sú ako nové, boli len vystavené. Plne funkčné. Sú to originál JBL. Cena : 55€. Písať na email. Možnosť odoslať aj poštou.
JBL
JBL Tune 205 BT málo použité, nepoužívam ich POPIS: Výkonný, čistý basový zvuk. Teraz v prenosnej verzii. Predstavujeme bezdrôtové slúchadlá do uší JBL TUNE 205BT s funkciou JBL Pure Bass Sound. Vďaka šesťhodinovej výdrži batérie, dokážu bezdrôtovo streamovať JBL Pure Bass zvuk a poskytovať správu hands-free telefonických hovorov. Vo vnútri prémiového krytu je pár 12.5 mm meničov, ktoré vypichnú určité vážne basové zvuky, zatiaľ čo mäkké, ergonomicky tvarované slúchadlá zaručujú, že zážitok z počúvania zostane pohodlný počas dlhých hodín počúvania. Okrem toho, jednoduchý tlačidlový diaľkový ovládač vám umožňuje ovládať prehrávanie hudby, ako aj odpovedať na telefonické hovory za pochodu pomocou vstavaného mikrofónu, čo robí zo slúchadiel JBL TUNE 205BT vášho každodenného spoločníka v práci, doma a na cestách. Funkcie JBL Pure Bass zvuk Šesťhodinová výdrž batérie Hands-free telefonické hovory Plochý kábel odolný voči zamotaniu Pohodlne pasujúce slúchadlá ŠPECIFIKÁCIA: JBL Pure Bass zvuk Už pred viac ako 70 rokmi, vytvorila spoločnosť JBL presný, pôsobivý zvuk, ktorý sa nachádza vo veľkých priestoroch na celom svete. Tieto slúchadlá reprodukujú istú JBL DNA a vypichujú hlboké a výkonné basy. Šesťhodinová výdrž batérie Vychutnajte si svoju hudbu a realizujte telefonické hovory v priebehu 6 hodín. Úplné dobitie dosiahnete v priebehu 2 hodín. Hands-free telefonické hovory Jednoducho ovládajte svoj zvuk a spravujte telefonické hovory na vašich slúchadlách pomocou praktického troj-tlačidlového diaľkového ovládača s mikrofónom. Plochý kábel odolný voči zamotaniu Plochý kábel, ktorý je dostatočne odolný a nezamotá sa do uzlov. Pohodlne pasujúce slúchadlá Mäkké, ergonomicky tvarované slúchadlá vám umožňujú si vychutnať vašu hudbu v úplnom pohodlí. Veľkosť meniča: 12.5 mm Rozsah dynamickej frekvenčnej odozvy: 20 Hz – 20 kHz Citlivosť: 100 dB SPL/1 mw Maximálna SPL: 106 dB @1 kHz Citlivosť mikrofónu @1 kHz dB v/pa: -21 Impedancia: 32 ? Výkon Bluetooth vysielača: 0 ~ 4 dBm Modulácia Bluetooth vysielača: GFSK, DQPSK, 8-DPSK Bluetooth frekvencia: 2.402 GHz – 2.48 GHz Bluetooth profily: HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5 Bluetooth verzia: V4.0 Typ batérie: GSP051230 01 Polymérová Li-ion batéria: 3.7V, 120 mAh Čas dobíjania: 6 hodín Čas telefonického hovoru so zapnutou funkciou BT: >6 hodín Hmotnosť (g): 16.5 g
JBL CLUB PRO+ TWS
Predám rozbalené bluetooth slúchadlá JBL CLUB PRO+ TWS. Slúchadlá majú výborný zvuk, prispôsobitelné nastavenie tlačidiel priamo na slúchadlách, aktívne potláčanie okolitého hluku, množstvo nastavení cez JBL aplikáciu ako aj podporu hlasového asistenta. Na vyžiadanie môžem poslať viac foto. Možnosť osobného vyzdvihnutia v Senci,alebo po úhrade na účet aj s poštovným pošlem cez Packetu. Cena 79€, pričom cena nových je 115€ Kontakt: