inzercia, predaj, predám, bazár

Jedáleň

Kategória: Jedálenské kúty

Predám nábytok my sme ho mali v jedálni ,stôl rozkladací so 6 stoličkami ,nikdy ,nikdy nepoužívané ,preto posuvam ďalej ,možno niekto využije ,nakoľko je to úplne nové bez jediného poškodenia .cena 300€ za komplet
Jedáleň
Podobné inzeráty
Staro-Zamocka NEO-Renesacia Masivna Jedalen a luster
Neo-Renesancna/Staro-Zamocka jedalen je vyrobena z masivneho, tazkeho tmaveho dreva, namenej 50 rokov stara. Ma krasne cierne zelezne kovanie. Tento vynimocny set je vo vybornom stave a raritou je zelezna skladacia postel, ako za WWl. Set zahrnuje: merane v cm Velka dvojdielna komoda - 2 kusy Spodok S199 x V81 x H36 Vrch S175 x V 128 x H30 Truhlica - S110 x V60 x H30 Skladacia zelezna postel - S110 x 111 x H46 Stol & 6 stoliciek - S160 x V75 x H80. Stolicky su potiahnute hrubou kozou. Nieje popraskana, bola osetrovana. Luster - Dlzka 150cm x Sirka 50cm - Mosadz Orientalny Koberec na obrazku je takisto na predaj, cena bude navyse podla dohody. Rozmery koberca: 440cmx500cm Chybicky: Vrch stola potrebuje obrusit a natriet. Postel dvierka treba zlepit. Set sa predava cely. Prosim kontaktujte iba vo vaznom zaujme. Prepravu zial nemame. Text je preferovany. Masivne Drevo, Autenticke, Jedalen, Stol, Stolicky, Komoda, Kredence, Oriental, Koberec, truhlica, Luster, rustik,
Luxusná jedáleň v provans štýle ZĽAVA-10%
Ponúkam na predaj úplne novú luxusnú jedáleň v provans štýle. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za stôl s rozkladom,osem stoličky a komodu-príborník. Zľava 10% je z celkovej sumy. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.
Luxusná jedáleň-ZĽAVA10%
Ponúkam na predaj úplne novú luxusnú jedáleň. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za stôl s rozkadom,osem stoličky,komodu-príborník,vitrínu vrch aj spodok. ZĽAVA 10% JE Z CELKOVEJ SUMY. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.
Luxusná jedáleň vo vidieckom štýle
Ponúkam na predaj úplne novú luxusnú jedáleň vo vidieckom štýle. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za stôl s rozkladom,osem kresiel a komodu-príborník. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.
Stôl stoličky jedáleň vitrína komoda
Predám jedálňe komplet masív pínia kartáčovaná..foto 1-5 cena 1900e stoličiek je 8.....druhá jedáleň komplet 1400e stôl je rozťahovací....pozri aj moje ostatné inz.
Luxusná jedáleň ZĽAVA-10%
Ponúkam na predaj úplne novú luxusnú jedáleň. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za okrúhly stôl,šesť stoličky a komodu-príborník. Zľava 10% je z celkovej sumy. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.