inzercia, predaj, predám, bazár

Jedálenská stolička

Kategória: Ostatné

Jedálenská stolička 3v1 MULTI DINE

Multi Dine je multifunkčná stolička, ktorá sa dokáže prispôsobiť stravovacím potrebám Vášho dieťaťa, keď rastie.

Stolička poskytuje tri riešenia pre rôzne posedenia:

• vysoká stolička vekové rozmedzie 6 mesiacov - 3 roky (do 15 kg)

• sedák "2 polohy" vekové rozmedzie 18 mesiacov - 3 roky (do 15 kg)

• nízka "Junior" stolička vekové rozmedzie cca 3 - 5 rokov (do 25 kg)

Všetky časti je možné uložiť do konštrukcie stoličky na ľahké skladovanie a prenášanie.

Potrebujete stoličku na cestách, v reštaurácii alebo kaviarni? Vezmite si len to, čo potrebujete. Vďaka click systému je zostavenie a polohovanie stoličky veľmi jednoduché.

Stolička je vybavená päťbodovým bezpečnostným pásom, ktorý pomáha zaistiť bezpečnosť Vášho dieťaťa v rôznych polohách.

Pultík a poťah sedadla je navrhnutý bez malých štrbín, vďaka čomu je čistenie stoličky veľmi jednoduché. Neschovajú sa pred Vami žiadne zvyšky potravín.

Kryt pultíka a poťah sedadla je dokonca možné umývať v umývačke.

Pultík stoličky má tri polohy pre pohodlné stravovanie dieťaťa.

Rozmery vysokej stoličky 90 x 41 x 40 cm.

Rozmer balenia: 40,5 x 39,5 x 42,5 cm

Jedálenská stolička
Podobné inzeráty
Jedálenská stolička zn. Chicco
CHICCO Polly Magic je jedálenská stolička kolekcie roku 2013, ktorá je vhodná pre deti od narodenia až do 3 rokov vďaka svojej variabilite použitia. Stolička je vo výbornom stave, vyčistená. Len osobný odber v Poprade, neposielam kuriérom Vlastnosti: Pre deti od 0–6 mesiacov je na použitie spolu so špeciálnym polstrovaním pre zaistenie bezpečia a pohodlia Vášho dieťatka. Stolička má nastaviteľné sedadlo do 6 pozícií. Pre deti od 6 do 12 mesiacov možno použiť ako klasickú vysokú "stoličku. Pre deti od jedného roka do 3 rokov možno stoličku nastaviť do pozície, v ktorej dieťa môže stolovať pri jedálenskom stole. Po zložení zaberie stolička málo miesta. Tácku, ak ju nepoužívate, možno zavesiť zo zadu nôh. Nosnosť: maximálne do 15 kg. Výhody: Opierka chrbta je nastaviteľná do 3 pozícií. Sedadlo je nastaviteľné do 6 rôznych výškových polôh. Stolička je vybavená hrazdičkou s hračkami pre zabavenie dieťatka, súčasťou je i hryzátko pre obdobie prerezávania prvých zúbkov. Kryt tácky možno vybrať a použiť ako podnos na prinesenie jedla. Po zložení zaberie stolička veľmi málo miesta. Možno ju potom upratať do akéhokoľvek rohu. Stolička je vybavená praktickým úložným košom.
Jedálenská stolička 4 v 1.
Táto jedálenská stolička ponúka Vašemu dieťatku pohodlie. Viacúčelová stolička slúži pre kŕmenie ako vysoká detská stolička, nízka detská stolička pre sedenie, ako pohyblivá stolička a nakoniec ako podsedák. Vybrať si môžete z viacerých farbiek ako šedá, modrá a sivá. Stolička je veľmi kompaktná a skladateľná. Viete ju odložiť kde len chcete. Samozrejme na túto stoličku je 24 mesačná záruka. Faktúra je samozrejmosť a viete si odpočítať aj DPH.
Jedalenska stolička
Stolička Kindekraft YUMMY je praktická a pohodlná stolička pre staršie deti od 6 mesiacov do 3 rokov. Je s poťahom z eko kože. Stolička má polohovací chrbátik a opierku nôh. Moderná a očarujúca, pohodlná a veľmi kompaktná jedálenská stolička . 3 pozície stoličky s polohou ležania Pohodlné sedadlo vyrobené z eko kože Nastaviteľný a odnímateľný pultík Stabilné nohy so skrytými zadnými kolesami pre ľahké presúvanie Predné kolesá s protišmykovou podložkou 3 polohy opierky nôh 5 bodové bezpečnostné pásy Ľahko sa **čistí **kryt sedadla **Rukoväť **pre ľahké nosenie Jednoduché skladanie a uloženie Odporúčaný vek od 6 mesiacov do 3 rokov Stolička je vyrobená v súlade s požiadavkami európskej bezpečnostnej normy EN 14988 Materiál Konštrukcia: hliník Plast PP Eko-kožený kryt Parametre:{0} Dĺžka: 105 cm Šírka: 55,5 cm Výška: 84,5 cm Váha: 8,4 kg.
Detská jedálenská stolička Peg Perego Siesta s vložkou
Osobný odber Nové Mesto nad Váhom Vieme pripadne doviezť do PN / TT / SC / BA Stolička je plne funkčná, jedine čo tak sa začal trhať koženkový poťah v oblasti nôh, čo je len ako estetická vada.. ak by však niekto veľmi chcel, poťah sa dá dokúpiť. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať formou emailu/tel. Popis od výrobcu: Jedálenská stolička Siesta Follow je vhodná pre deti od narodenia až do 3 rokov. Počas prvých mesiacov života vášho dieťaťa možno Siesta Follow Me používať ako ležadlo, ktoré vášmu novorodenci poskytne toľko potrebné pohodlie a bezpečie. Od 6 mesiacov poslúži ako stolička pre praktické kŕmenie dieťaťa. Neskôr možno zložiť predný pultík a nechať dieťa jesť priamo pri stole s celou rodinou. - Dá sa používať od narodenia - Chrbtová opierka sa dá naklopiť spolu so sedacou časťou, počet stupňov:5 - Výška sedacej časti je nastaviteľná, takto sa dá dať stolička na kŕmenie do jednej roviny so stolom, počet pozícii:9 - Dá sa zložiť - Nastaviteľný sklon opierky na nohy - Pohyb je zabezpečený pomocou pogumovaných kolies, nezničí parkety a je výnimočne tichý - Nastavitelná hĺbka tácky (vzdialenosť tácky od sedadla) - Odnímateľná tácka, takto sa stolička môže používať aj pri stole - Dvojitá tácka: odnímateľná, ľahké čistenie - Vrchná časť tácky je odnímateľná a dá sa umyť v umývačke - Vnútorný bezpečnostný pás: 5 bodový - Materiál konštrukcie: kov, plast - Materiál poťahu: polyester s efektom kože - Odnímateľný poťah - Čistenie poťahu: vlhkou handrou - Maximálne zaťaženie (kg): 15 - Rozmer DxŠxV (cm): 59x105x79 - Rozmery v zloženom stave DxŠxV (cm): 59x86x32 - Celková hmotnosť (kg): 10,5
Dizajnová stolička Amazon zamatovo šedá
Pošlem kuriérom alebo osobný odber v MT. Inzerujem aj iný nábytok, aj záhradný nábytok. (viď. všetky inzeráty). V balení po štyroch kusoch. Uvedená cena platí za jeden kus. Retro jedálenská stolička 40849, ktorá je zaujímavá svojím zamatovým poťah s ozdobným prešívaním. Kovová konštrukcia v čiernej farbe dokonale doplna šedý zamatový sedák. Dizajnová stolička vynikne v každej miestnosti, môžete ju jednoducho kombinovať s ostatnými časťami nábytku. Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo stol stolik aleob gauc a komoda, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domcek na náradie, využitelne ako altánok alebo party stan, záhradná posteľ lavička a lavica, hojdacia sieť do záhrady, hojdačka aj komoda manzelská posteľ a skriňa, kancelárska stolička alebo jedálenská stolička. Rozmery: 45 cm x 87 cm x 54 cm (ŠxVxH) Farba: šedá, čierna Materiál: Poťah: zamat (100% polyester) Nohy: kovové
Kinderkraft Stolička jedálenská 2v1 Tixi grey
TIXI je detská jedálenská stolička, ktorá rastie spolu s dieťaťom, a po istom čase sa stáva stoličkou pre staršie dieťa. Sedadlo má vyberateľnú vložku odolnú voči vode, ktorá sa dá prať, a tiež veľkú, nastaviteľnú tácku s miestom na hrnček alebo fľašu. Výhody: - spája 2 funkcie – detská jedálenská stolička a stolička pre staršie dieťa - jednoducho sa čistí - dvojitá tácka s nastaviteľnou vzdialenosťou od dieťaťa - tácka s otvorom na hrnček - vyberateľná vložka sedadla odolná voči vode, ktorá sa môže prať - široké, komfortné sedadlo - 5bodový bezpečnostný popruh - podnožka - drevené nohy - štýlový dizajn - bezpečná konštrukcia stoličky.