inzercia, predaj, predám, bazár

Jedálenská stolička Kinderkraft Fini

Kategória: Nábytok pre deti

Na predaj jedálenská stolička značky Kinderkraft. Stolička bola používaná rok. Po každom jedle bola s láskou čistená, je vo veľmi dobrom stave. Nesie drobné znaky používania, ktoré však nijako neovplyvňujú jej používanie, viď foto - zošúchaný znak, farba na podložke nôh a prasklinky farby na spojoch nožičiek, nič iné vás na nej však neprekvapí. Ak hľadáte riešenie na určitú dobu v podobe jednoduchej, praktickej stoličky kvalitnej značky za rozumnú cenu, je pre vás táto stolička ako stvorená :) Podrobnejší popis od výrobcu nájdete nižšie. Ideálny osobný odber, prípadne dovoz v rámci KE.
POPIS
Jedálenská stolička FINI je praktická a pohodlná stolička pre staršie deti od 6 mesiacov do 5 rokov Unikátny design odkazujúci na najnovší trend v interiérovom dizajne v škandinávskom štýle. Pohodlné sedadlo vyrobené z materiálu s umývateľným poťahom.

2-v-1 detská vysoká stolička a praktická pohodlná stolička pre staršie deti
Unikátny design, ktorý odkazuje na najnovšie trendy v štýle škandinávskeho interiéru
Nastaviteľný a odnímateľný pultík s odnímateľnou hornou časťou
Pohodlné sedadlo vyrobené z materiálu s umývateľným povlakom
5bodové bezpečnostné pásy
Možnosť inštalácie hojdacích lyžín
stabilné nohy vyrobené z vysoko kvalitného bukového dreva s protišmykovými vložkami
Môže byť použitá ako tradičná stolička pre staršie dieťa
odnímateľná opierka nôh
Ľahko umývateľný poťah sedadla
rukoväť pre ľahké prenášanie
Ľahké skladovanie
Vek: od 6 mesiacov do 5 rokov
Nosnosť vysokej stoličky je 15 kg a nízke stoličky pre staršie deti je 20 kg
Stolička je vyrobená v súlade s požiadavkami európskej bezpečnostnej normy EN 14988
Materiál:

plastový PP
eko-kožený obal
nohy: bukové drevo
Parametre:

Dĺžka: 65 cm
Šírka: 58 cm
Výška: 97cm
Výška operadla: 38 cm
Rozostup nôh: 64 – 58 cm
Šírka sedadla: 22 × 28 cm
Rozmery podnosu: 19 – 36 cm
Váha: 5,1kg
Jedálenská stolička Kinderkraft Fini
Podobné inzeráty
Destská jedálenská stolička kinderkraft - bez popruhu
Detská jedálenská stolička kinderkraft vhodná pre deti od 6 mesiacov do 5 rokov. Vlastnosti: - 2v1 stolička na kŕmenie a stolička pre staršie deti - od chvíle, kedy dokáže dieťa samostatne sedieť (približne 6 mesiacov) až do 5 rokov - regulovateľná, odnímateľná tácka so snímateľnou doskou - 5bodové bezpečnostné pásy - materiál sedadla s ľahko umývateľným povrchom - praktická opierka na nohy - drevené, protišmykové nohy Funkčnosť a pohodlie - 2v1 FINI rastie spolu s dieťaťom – zmena z vysokej stoličky na kŕmenie na nízku stoličku určenú pre staršie deti. - Regulácia tácky – prispôsobenie vzdialenosti od operadla pomocou jednej ruky (v 3 polohách) umožňujúce jednoduché vloženie dieťaťa do stoličky. - Snímateľná doska – dá sa ľahko umývať pod tečúcou vodou alebo v umývačke riadu. - Jedinečný materiál – ideálny pre deti – mäkký, príjemný na dotyk a zároveň praktický vďaka hladkému povrchu. Bezpečnosť je prvoradá - Pásy – malé deti majú potrebné zabezpečenie vďaka 5bodovým pásom s možnosti regulácie. - Stabilná konštrukcia – nohy sú vyrobené z prvotriedneho bukového dreva a sú vybavené opierkou na nohy určenou pre mladšie deti a protišmykovými podložkami, ktoré zabezpečujú absolútnu stabilitu a bezpečnosť. - Správna poloha – prvok konštrukcie umiestnený pod táckou rozdeľuje nohy dieťaťa, čím mu pomáha udržať správnu polohu počas jedenia. Navyše zabraňuje skĺznutiu dieťaťa zo stoličky. - Záruka kvality – stolička spĺňa európsku bezpečnostnú normu EN 14988:2017. Vždy spolu Spoločné jedenie buduje rodinné tradície. Mnohé výskumy dokazujú, že deti, ktoré jedávajú spolu s rodičmi, sa cítia dôležité a vedia, že budú vždy vypočuté, preto treba dbať na to, aby sme vždy sedávali za stolom spoločne. FINI je oslavou stolovania. Hostina vo veľkom štýle? Jedine s FINI! Praktické riešenia - Ideálne doma i na cestách – ručný držiak a neveľká hmotnosť stoličky umožňujú jej prenášanie na ľubovoľné miesto. - Rýchla montáž – jednoduché skladanie a uchovávanie. - Šikovná opierka na nohy – predstavuje pohodlnú oporu pre nohy malého dieťaťa. - Ľahko umývateľný materiál sedadla – garancia udržania stoličky v ideálnom stave na mnoho rokov. Máme na predaj 2ks. Táto je mierne opotrebovaná a nevieme tam dať naspať 5 bodové popruhy. Ideálne vyzdvihnutie v Bratislave, posielame len za predpoklady platby vopred a príplatky za odoslanie.
Detská jedálenská stolička FINI Gray
Podrobný popis Detská jedálenská stolička FINI 2v1 vhodná pre deti od 6 mesiacov do 5 rokov. Vlastnosti: - 2v1 stolička na kŕmenie a stolička pre staršie deti - od chvíle, kedy dokáže dieťa samostatne sedieť (približne 6 mesiacov) až do 5 rokov - regulovateľná, odnímateľná tácka so snímateľnou doskou - 5bodové bezpečnostné pásy - materiál sedadla s ľahko umývateľným povrchom - praktická opierka na nohy - drevené, protišmykové nohy Funkčnosť a pohodlie - 2v1 FINI rastie spolu s dieťaťom – zmena z vysokej stoličky na kŕmenie na nízku stoličku určenú pre staršie deti. - Regulácia tácky – prispôsobenie vzdialenosti od operadla pomocou jednej ruky (v 3 polohách) umožňujúce jednoduché vloženie dieťaťa do stoličky. - Snímateľná doska – dá sa ľahko umývať pod tečúcou vodou alebo v umývačke riadu. - Jedinečný materiál – ideálny pre deti – mäkký, príjemný na dotyk a zároveň praktický vďaka hladkému povrchu. Bezpečnosť je prvoradá - Pásy – malé deti majú potrebné zabezpečenie vďaka 5bodovým pásom s možnosti regulácie. - Stabilná konštrukcia – nohy sú vyrobené z prvotriedneho bukového dreva a sú vybavené opierkou na nohy určenou pre mladšie deti a protišmykovými podložkami, ktoré zabezpečujú absolútnu stabilitu a bezpečnosť. - Správna poloha – prvok konštrukcie umiestnený pod táckou rozdeľuje nohy dieťaťa, čím mu pomáha udržať správnu polohu počas jedenia. Navyše zabraňuje skĺznuti. Osobný odber.
Kinderkraft FINI Gray - stolicka
Jedálenská stolička FINI je praktická a pohodlná stolička pre staršie deti od 6 mesiacov do 5 rokov Unikátny design odkazujúci na najnovší trend v interiérovom dizajne v škandinávskom štýle. Pohodlné sedadlo vyrobené z materiálu s umývateľným poťahom. 2-v-1 detská vysoká stolička a praktická pohodlná stolička pre staršie deti Unikátny design, ktorý odkazuje na najnovšie trendy v štýle škandinávskeho interiéru Nastaviteľný a odnímateľný pultík s odnímateľnou hornou časťou Pohodlné sedadlo vyrobené z materiálu s umývateľným povlakom 5bodové bezpečnostné pásy Možnosť inštalácie hojdacích lyžín stabilné nohy vyrobené z vysoko kvalitného bukového dreva s protišmykovými vložkami Môže byť použitá ako tradičná stolička pre staršie dieťa odnímateľná opierka nôh Ľahko umývateľný poťah sedadla rukoväť pre ľahké prenášanie Ľahké skladovanie Vek: od 6 mesiacov do 5 rokov Nosnosť vysokej stoličky je 15 kg a nízke stoličky pre staršie deti je 20 kg Stolička je vyrobená v súlade s požiadavkami európskej bezpečnostnej normy EN 14988 Materiál: plastový PP eko-kožený obal nohy: bukové drevo Parametre: Dĺžka: 65 cm Šírka: 58 cm Výška: 97cm Výška operadla: 38 cm Rozostup nôh: 64 – 58 cm Šírka sedadla: 22 × 28 cm Rozmery podnosu: 19 – 36 cm Váha: 5,1kg
Jedálenská stolička Kinderkraft 2v1
Stolička v Top stave, kupovaná za 110€. Vybavená päťbodovými bezpečnostnými pásmi, ktoré sú ideálne pre kŕmenie mladších detí, a keď dieťa vyrastá - možno ich ľahko odstrániť. Stolička má tiež nastaviteľný odnímateľný podnos s odnímateľnou špičkou, ktorý možno umyť po jedle v umývačke riadu pri teplote do 60 ° C.   FINI kreslo je ideálnym riešením nielen pre deti, ale aj pre rodičov, uspokojovanie potrieb oboch. Unikátny dizajn robí z tohto produktu 2v1 Fini - klasické stoličky, ktoré jednoduchým a rýchlym spôsobom možno previesť do pohodlného kresla pre staršie deti. Vďaka FINI rastie s dieťaťom - to môže byť používané od 6 mesiacov do 5 rokov.
KINDERKRAFT Detská jedálenská stolička FINI
Predám kinderkraft detskú jedálenskú stoličku FINI šedobielu. Stolička je v top stave veľmi zachovalá bez poškodení. 2v1 vhodná pre deti od 6 mesiacov do 5 rokov. Vysoká časť stolička max nosnosť 15kg Menšia časť stolička kresielko max nosnosť 20kg Nastaviteľná, odnímateľná tácka s odnímateľným pultom. 5bodové bezpečnostné pásy, nohy z bukového dreva, protišmykové nožičky. Cena 70 eur
Stolička jedálenská KINDERKRAFT FINI Grey
Predám detskú jedálenskú stoličku KINDERKRAFT FINI Grey 2v1 vhodnú pre deti od 6 mesiacov do 5 rokov. Jedná sa o stoličku 2v1 - stolička na kŕmenie a stolička pre staršie deti. Je regulovateľná, má odnímateľnú tácku so snímateľnou doskou a 5bodové bezpečnostné pásy. Materiál sedadla je s ľahko umývateľným povrchom. Má praktickú opierku na nohy a drevené, protišmykové nohy. Stolička je ako nová, po jednom dieťati. Pôvodná cena 130 EUR.