inzercia, predaj, predám, bazár

Jedálenské kozenkové s poduškami

Kategória: Stoličky

Cena za jednu hráškovozelenú koženkovú stoličku je 15 Eur s novou poduškou. Stoličky sú nepoškodené, zachovalé.
Kúpa iba komplet všetkých 4ks. Jedna poduška chýba, ale dá sa dokúpiť.
Jedálenské kozenkové s poduškami
Podobné inzeráty
JEDÁLENSKÉ STOLIČKY - Koženkové - 24 kusov
Ponúkam na predaj jedálenské stoličky koženkové, béžovej farby, v dobrom stave. Stoličky sú predajné LEN spolu všetkých 24 kusov, dohoda možná. Cena: 35euro/kus Odber: vo Dvoroch nad Žitavou Kontakt:
NEPOUŽITÉ jedálenské stoličky Marie Claire Home
Predám nikdy použité jedálenské stoličky značky Marie Claire Home zakúpené na Westwing. Na nohách ešte originál zabalené. Dôvod predaja: jedálenské stoličky boli poťahom zladené k pohovke, ktorá mala byť rozkladacia (doteraz má Westwing na stránke, že naša pohovka je rozkladacia, aj keď v skutočnosti nie je, s Westwing som sa to dlhšie riešila ale bohužiaľ). My sme pohovku rozbalili až po cca roku od doručenia, keď sme zistili, že rozkladacia nie je, a už sa nedala vrátiť. Osobný odber: Lošonec pri Smoleniciach Pôvodná cena jedálenských stoličiek: 550€/ks Zakúpené vo veľkej zľave: 184,90€/ks+doprava Nakoľko jedálenské stoličky nikdy neboli použité, na nohách ešte originál balenie, skladované v prázdnej izbe v našom dome cena je 180€/ks. Cena je pevná, ďakujem za pochopenie.
Jedálenské stoličky
Predám 4 ks. Drevené jedalenske stoličky čalúnené aj s poduškami na sedenie. BONUS koberec 1,90x55 cm zadarmo.
Stoličky s poduškami
Predám 2 stoličky aj s poduškami. Cena spolu 8 eur. Osobný odber v Nitre.
čierne kozenkove stoličky jedalenske
predám 3 kozenkove stoličky, dve z nich veľmi dobrý stav, na jednej zlupana koženka, inak pevne, mäkké sedadlo a drevená konštrukcia, nohy tmavé drevo. Cena je za kus, dohoda mozna, osobný odber Kosice :)
Koženkové jedálenské stoličky
Dve čierne a dve biele jedálenské stoličky v dobrom stave. Cena za 1 kus 12€