inzercia, predaj, predám, bazár

jedálenské stoličky barové stoličky

Kategória: Stoličky

volať na číslo

predám jedálenské stoličky(jedálenské kreslo) nové stáli 250eur teraz su v akcii za 148 eur v mobelixe tu je link :


ja predám kus za 95 eur sú v zachovalom stave(sú velmi pohodlné) + barove stoličky kus 35 eur všetko dokopi 450 eur

volať iba vážny záujem na sms , e-mail neodpovedám iba volať

volať na číslo
jedálenské stoličky barové stoličky
Podobné inzeráty
Barové stoličky
Predám 2 barové stoličky, nové nevybalené. Barové stoličky sú vyrobené z akáciového masívu, vďaka čomu sú pevné, trvácne a vhodné do exteriéru. Opierky na nohy poskytujú pohodlie pri sedení. Sada barových stoličiek sa jednoducho montuje. V balení sa nachádzajú 2 barové stoličky. Materiál: Akáciový masív s olejovým náterom Rozmery: 34 x 34 x 76 cm (Š x H x V) Vhodné do interiéru aj exteriéru V balení sa nachádzajú 2 barové stoličky
jedalenske stolicky + barove stolicky
Predam 4 jedalenske stolicky a 2 barove stolicky z masivneho tmavohnedeho orechoveho dreva a z pravej bielej koze. Cena je 50 euro kus.
NEPOUŽITÉ jedálenské stoličky Marie Claire Home
Predám nikdy použité jedálenské stoličky značky Marie Claire Home zakúpené na Westwing. Na nohách ešte originál zabalené. Dôvod predaja: jedálenské stoličky boli poťahom zladené k pohovke, ktorá mala byť rozkladacia (doteraz má Westwing na stránke, že naša pohovka je rozkladacia, aj keď v skutočnosti nie je, s Westwing som sa to dlhšie riešila ale bohužiaľ). My sme pohovku rozbalili až po cca roku od doručenia, keď sme zistili, že rozkladacia nie je, a už sa nedala vrátiť. Osobný odber: Lošonec pri Smoleniciach Pôvodná cena jedálenských stoličiek: 550€/ks Zakúpené vo veľkej zľave: 184,90€/ks+doprava Nakoľko jedálenské stoličky nikdy neboli použité, na nohách ešte originál balenie, skladované v prázdnej izbe v našom dome cena je 180€/ks. Cena je pevná, ďakujem za pochopenie.
Jedálenské a barové stoličky
Predám používané stoličky 6ks a 3ks barové stoličky so známkami používania. Koženka sa olupuje ale výplň je v úplnom poriadku. Rozmery stoličiek V97 Š46 V46, barové V106 Š44 H44 Cena za kus je 10€ spolu 90€. Osobný odber.
barové a jedálenské stoličky
Predám sadu stoličiek, 2ks otočné a výškovo nastaviteľné barové stoličky,cena za obe spolu 50€, a jedálenské stoličky 4ks cena spolu 80€. Plne funkčné s malými známkami používania (viď foto). Sady stoliečiek je možné kúpiť aj samostatne.
Stoličky barové, jedálenske
Predám barové stoličky 2ks 20€/kus jedálenske stoličky 2ks 15€/kus, hnedá koženka, pasujú k sebe.