inzercia, predaj, predám, bazár

Jedalnova zostava

Kategória: Jedálenské kúty

Dreveny stol a 6ks stoliciek. Stol rozmer 160x90cm, da sa roztiahnut na dlzku 200cm. Stol je robeny stolarom na mieru. Stolicky su tiez kvalitne, tazke. Povrch stola ma bezne znamky pouzivania, ziadne velke poskodenia. V super stave. Len osobny odber
Jedalnova zostava
Podobné inzeráty
Jedálenská zostava Carola
Predám málo používanú jedálenskú zostavu kupovanú pred 2 rokmi v Sconto nábytok. Pôvodná cena 529€. Na foto iba rohová lavica, ale v ponuke je komplet celá zostava v zmysle priloženého linku. (rohová lavica, rozkladateľný stôl, bez stoličiek) Osobný odber Bratislava Ružinov. V prípade záujmu ma kontaktujte telefonicky, emailom alebo sms.
Rohova jedalenska zostava
Predám peknu, novu, nepouzivanu, rohovu jedalensku zostavu. Rozmer lavice je 123,5 x 163,5 cm. Roh sa da univerzálne zmontovat na pravu i ľavú stranu. Pod sedakom je aj uložený priestor. Zostava je vo farbe dub sonoma. Cena je 340 eur. Doprava zadarmo do 200 km
Drevená jedálenská zostava BONANZA
Jedálenská zostava,k zostave patrí aj rozťahovací stôl + 6 stoliček.Jedáleň si prešla v roku 2019 kompletným repasom teda aktuálne je v top stave. Iba samotný repas jedálenskej zostavy stál 600€. Teraz výhodná cena 750€. V prípade záujmu volajte na t.č.:,ďakujem.Po kliknutí na meno si môžete pozrieť moju ponuku,inzerát platí do zmazania.Nie SMS.
Jedálenská zostava z masívu
Komplet jedálenská zostava z masívného dreva borovice na mieru,ošetrená prírodným včelím voskom. 1m lavice od 185 €, stolíčka 88 €, stôl 160 x 90 cm-360 €. Pozri aj moje ostatné inzeráty.
Jedálenská zostava
Kvalitná jedálenská zostava. K stolu je 8 stoličiek. Stôl je na fotke zložený, dá sa ale rozložiť na väčší (prostredná časť sa dá vyberať). V prípade záujmu možné kúpiť ako komplet aj komodou, ktorá je na poslednej fotke (v takom prípade sa na cene vieme ešte dohodnúť).
JEDALENSKA NABYTOK RUSTIKALNY - ZOSTAVA
JEDALENSKA NABYTOK RUSTIKALNY - ZOSTAVA - 6 stoliciek - stol roztahovaci - mala skrinka - dlha komoda - skrinka s vitrinou Stav dobry, ale asi 1 zaves odlomeny a rovnako aj 1 zamok poskodeny (zlomeny jazycek) Cena 490 EUR resp. dohodou.