inzercia, predaj, predám, bazár

Jedinečná apartmánová nehnutelnosť s bazénom a záhradou

Kategória: Domy

SHARK REAL ponúka na predaj moderný apartmánový komplex v obci Banka pri Piešťanoch.

Táto paráda nehnuteľnosť je vhodná na rodinné bývanie, viac generačné bývanie , podnikanie spojené s bývaním alebo pre dlhodobé prenajímanie prípadne krátkodobé cez booking a pod.

Celá nehnuteľnosť sa rozprestiera na pozemku o rozlohe príjemných 826 m2, pričom pozostáva z prednej časti, kde sa nachádza parkovacie miesto pre dve autá a vjazd do garáže. Nasleduje vstupná brána, za ktorou sa nachádza po pravej strane 2 poschodový 3-izbový dom s podpivničením a garážou, po ľavej strane od vstupu sa nachádza budova s dvoma samostatnými apartmánmi: na prízemí priestranný 1-izbový a na poschodí 2-izbový s veľkou terasou. V zadnej časti dvora sa nachádza ďalší 2 iz. apartmán pozostávajúci z dvoch izieb a kuchyne.

Dispozícia:
Poschodový dom disponuje úžitkovou plochou cca 140 m2. Pozostáva zo vstupnej chodby s odkladacím priestorom na topánky a kabáty, pár schodmi sa prechádza na poschodie, kde sa nachádza moderná kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, jedálenský kút a obývačka. Kuchyňa s obývačkou sú prepojené, orientované do pokojnej ulice. Ďalej sa na tomto poschodí nachádza kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. Na druhom poschodí sa nachádzajú dve spálne, pričom jedna z nich disponuje loggiou. Na tomto poschodí sa taktiež nachádza priestranná kúpeľňa, v ktorej je sprchový kút, toaleta, bidet a umývadlo.
Dom je podpivničený, v pivnici je kotolňa a práčovňa, z ktorej sa dá prejsť do garáže v prednej časti.

Druhá budova disponuje dvoma samostatnými bytovými jednotkami, pričom v spodnej časti sa nachádza priestranný apartmán s rozlohou cca 65 m2. Pozostáva so samostatnej kuchyne s jedálenským kútom, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou a veľkej otvorenej izby, kde sa zmestí manželská posteľ, veľká pohovka aj úložný priestor. Izba disponuje francúzskymi dverami s výstupom na dvor. V prípade potreby by bolo možné priestor jednoducho predeliť priečkou a vytvoriť dve samostatné izby.

Vrchný apartmán je 2 - izbový a disponuje podobnou rozlohou ako spodný, nachádza sa tu kuchyňa, kúpeľňa, toaleta, obývačka a spálňa. K tomuto apartmánu prislúcha krásna slnečná terasa s výhľadom na dvor. Vstup do apartmánu je samostatný po vonkajšom schodisku.

V zadnej časti pozemku sa nachádza ďalší samostatný apartmánový domček s rozlohou úžitkovej plochy približne 55 m2. Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby s úložným priestorom, spálne, kuchyne spojenej s obývačkou a kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou.

Každá z bytových jednotiek má samostatný vstup zo spoločného dvora, ktorý inak disponuje dokonalým súkromím od okolitého sveta. Na dvore sa nachádza relaxačná časť s bazénom o veľkosti 22 m2 a lehátkami, murovaný gril, letná krytá kuchyňa s možnosťou posedenia a trávnatá plocha s drevinami

Celková plocha vnútorného dvora je 435 m2.

Obec Banka disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a bezprostredne susedí s kúpe
Jedinečná apartmánová nehnutelnosť s bazénom a záhradou
Podobné inzeráty
Jedinečná apartmánová Vila v krásnej Tatranskej prírode
Exkluzívne v realitnej kancelárii REALTA ponúkame na predaj krásnu kompletne zrekonštruovanú Vilu v Tatranskej Kotline s názvom typickým pre túto lokalitu – VILA KOTLINA. Táto apartmánová vila je situovaná v prenádhernom prostredí lesa kde je ticho a kde úplne zabudnete na ruch každodenného života. Nachádza sa v nej šesť prenádherných kompletne vybavených apartmánov a takto sa aj predávajú – každý apartmán má svoje meno: Ľúbezný apartmán, Apartmán Goral, Apartmán Gerlach, Country & Industry Studio, Apartmán Hviezdoslav a Ľudový apartmán. V každom apartmáne sa nachádza vlastný kuchynský kút s kompletným vybavením – mikrovlnnou rúrou, chladničkou, kávovarom a rýchlo varnou kanvicou (v niektorých apartmánoch naviac umývačkou riadu). Niektoré apartmány poskytujú aj obývaciu miestnosť s gaučom, ktorý slúži ako prístelka pre dve osoby. Samozrejmosťou je v každom apartmáne vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, v Ľúbeznej izbe je vaňa priamo v izbe, toaleta je samostatná. Priamo v objekte sa nachádza wellness zóna s fínskou saunou, infrasaunou a vírivkou. Počas teplejších mesiacov oceníte vonkajšie posedenie v altánku, gril, kotlík či ohnisko. Priamo pri objekte sú pripravené parkovacie miesta pre 12 áut strážené kamerovým systémom. Taktiež je Vila zabezpečená bezpečnostným systémom – detektorom pohybu a dymu. výmera pozemku (pozemok okolo vily a prístupová cesta) je 1185 m2 zastavaná plocha je 196 m2 mesačné náklady – v prípade že sa Vás Vila zaujme, pri osobnej obhliadke Vám povieme všetko o výdavkoch spojených s prevádzkou tejto nádhernej vily vykurovanie – plynový kotol voda – obecná voda internet kamerový systém Objekt prešiel v posledných piatich rokoch rozsiahlou kompletnou rekonštrukciou, je podpivničený a ponúka možnosť vytvoriť v tejto časti napr. vínnu pivnicu alebo bar. TATRANSKÁ KOTLINA – je časťou mesta Vysoké Tatry v okrese Poprad, nachádza sa v Belianskych Tatrách. Pri pobyte v Tatranskej Kotline si užijete prechádzky po niektorých z množstva turistických trás, ktoré tu vedú alebo sa rozhodnete niečo dozvedieť na náučnom chodníku Fľak. Pre rodiny s deťmi bude vhodnou zábavou lanový park Spider Park. Nemali by ste vynechať ani návštevu Belianskej jaskyne. Blízko ( 6 km ) je to aj do Bachledovej doliny, kde môžete vyskúšať cyklistický park alebo bobovú dráhu a prejsť sa po Chodníku korunami stromov. Dostupnosť: Tatranská Lomnica 11 km Starý Smokovec 16 km Štrbské Pleso 32 km Poprad 25 km Prešov 100 km Tatralandia 90km Poľsko 18km Cena na požiadanie v RK. Viac informácii nájdete na: V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte makléra: Jana Maťašovská realta@ Realitná kancelária REALTA je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa p
Samostatne stojaca dvojposchodová vila so súkromným bazénom,
Referenčné číslo: SCON_9877 Rozloha terasy: 45 m2 Dispozícia: 3x spálňa, 2x kúpeľňa, obývacia izba prepojená s jedálňou, kuchyňa, súkromná terasa s bazénom Lokalita: Villamartin, Orihuela Costa, Alicante, Španielsko Najbližšie letisko: 45 km Najbližšia pláž: 5.5 km Najbližšie golfové ihrisko: 400 m Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj samostatne stojacu vilu o rozlohe 94 m2 so súkromným bazénom, ktorá sa nachádza v oblasti Villamartin, Orihuela Costa. Klimatizovaná vila je dvojposchodová a má 3 rozsiahle spálne a 2 moderné kúpeľne, obývaciu izbu prepojenú s jedálňou so vstupom na súkromný bazén, kuchyňu a nádhernú terasu ideálnu na oddych počas krásnych letných dní. Okrem toho že má nehnuteľnosť súkromnú záhradu s bazénom, má taktiež prístup k veľkému spoločnému priestoru s komunitným bazénom. K dispozícii je súkromné parkovisko, plne vybavený poplašný systém a možnosť zakúpenia samostatného podzemného parkovacieho miesta. Vila sa nachádza v príjemnom a tichom prostredí golfového ihriska Villamartín, pričom má komfort všetkých služieb na dosah ruky, čo z nej robí ideálnu investíciu nie len pre milovníkov golfu a pohodlia, ale aj pre tých ktorý by túto nehnuteľnosť radi krátkodobo prenajímali. Pre viac informácii nás prosím neváhajte kontaktovať. S radosťou vám pomôžeme so všetkými potrebnými krokmi pri kúpe vašej vysnívanej nehnuteľnosti v Španielsku.
EXKLUZÍVNE PREDAJ PRIESTRANNÉHO DOMU S BAZÉNOM- VIRTUÁLNA OB
Realitná spoločnosť Solídne bývanie Vám predstavuje priestranný dom s rodinnou atmosférou a krásnou záhradou v pokojnej lokalite Nemce, len 5km od centra mesta Banskej Bystrice. Aktuálne v dome prebieha rekonštrukcia, ale pre bližšiu predstavu máme pre Vás možnosť pozrieť si dom cez virtuálnu obhliadku. KLIKNITE NA LINK: Dispozícia: Prvé poschodie - 3 samostatné izby, vstupnú chodbu, 2x samostatné WC, kúpeľňu s vaňou a sprchovým kútom, obývaciu izbu prepojenú so zimnou záhradou, kuchyňu s jedálenským stolom a špajzou. Druhé poschodie - 4 samostatné izby (jedna izba s prístupom na balkón), veľká kúpeľňa spojená s WC a veľkometrážna chodba, ktorá je využitá ako spoločenská miestnosť či odpočiváreň, kde sa nachádzajú aj vstavané skrine s veľkým odkladacím priestorom. Dom sa predáva zariadený so vstavanými spotrebičmi (tzn. umývačka riadu, sporák, rúra, mikrovlnná rúra, chladnička) Kúrenie je ústredné, podlahové  kúrenie je len v zimnej záhrade. Dom ďalej disponuje priestormi: - murovanou pivnicou, ktorá slúži aj ako kotolňa - garážou pre 1 vozidlo - nádhernou záhradou s murovaným altánkom - altánokom, ktorý je s kompletným vybavením ako stvorený pre príjemné rodinné posedenia. V altáku sa nachádza krb/pec na varenie/grilovanie. - bazénom, ktorý určite oceníte pri horúcich letných dňoch. Pri bazéne sa nachádza prístavba, kde je momentálne spoločenská miestnosť (možnosť využiť ako hosťovský domček) priamo na záhrade. - záhradou, ktorá je pripravená poslúžiť novému majiteľovi ako ideálne miesto na relax či posedenie s priateľmi - zimnou záhradou  Výhody tejto nehnuteľnosti: blízkosť mesta Banská Bystrica, priame spojenie do centra mesta, plná občianska vybavenosť. Okolie: SKI šachtičky, SKI Selce Základné info: Pozemok: 668m2 Úžitková plocha: 300m2 Garáž:17m2 Hosťovský domček: 28m2 V prípade záujmu o obhliadku ma prosím neváhajte kontaktovať na tel.č. , alebo mailom na   Ak viete o nehnuteľnosti na predaj, alebo prenájom a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás veľmi štedro odmeníme. Možnosť spolupráce ako tipér, alebo maklér. Sledujte nás na facebooku: @solidnebyvanie a instagrame: solidne_byvanie a budete v obraze čo nové sa deje v realitnom svete a aké máme aktuálne nové ponuky nehnuteľností.
Dovolenkový apartmán v novom komplexe v Dubaji
Prečo kúpiť nehnuteľnosť práve v Dubaji? - jedno z najatraktívnejších miest s modernou architektúrou a každoročným nárastom počtu turistov zo všetkých kútov sveta. - Nulové dane z príjmu, minimálne daňové zaťaženie vlastníkov nehnuteľností, žiadna realitná provízia a ochrana investorov - Najbezpečnejšie mesto na svete a zároveň centrum medzinárodného obchodu a cestovania Užite si tú správnu dovolenkovú atmosféru Komplex Mykonos vás očarí hneď pri príchode. Krásna silueta budovy v moderných krivkách navodí tú správnu dovolenkovú atmosféru. Nádherná stavba zahŕňa takmer 200 rezidenčných apartmány. Situovaná je v lokalite Dubai Studio City, ďalej od rušného centra. Napriek tomu viete byť autom za pár minút pri mnohých atrakciám ako napr. Palm Jumeirah či Burj Khalifa Apartmány sú priestranné a vzdušné s výhľadom buď na bazén, alebo na susednú lokalitu. Moderné a nadčasové zariadenie apartmánov je samozrejmosťou. Samotný rezort disponuje krásnym bazénom, terasami na opaľovanie a celkovým vybavením na výbornej úrovni. K dispozícií sú štúdia a 1 bedroom apartmány vo veľkosti od 48 m² do 150 m². - dovolenková atmosféra rezortu - nová lokalita s kompletnou infraštruktúrou - kvalitné prevedenie apartmánu - dobrá dopravná dostupnosť - apartmány s bazénom - miesta na grilovanie - bazén - kino - posilňovňa - sauna, wellness - dokončené koncom roka 2025 Vzdialenosti od známych stavieb : Mall of Emirates 15 min Dubai Mall 15 min Dubai Miracle Garden 8 min Burj Khalifa 30 min Dubai International Airport 23 min The Palm Jumeirah 20 min Downtown Dubai 20 min Ceny: Štúdio, apartmán s bazénom , 38 m² , balkón, výhľad na Hessa street, cca. od 185 000 ,- € Štúdio, apartmán s bazénom , 45 m² , balkón, výhľad na bazén a areál, cca. od 190 000 ,- € Apartmán 1 bedroom s bazénom, 80 m² , balkón, prémiový výhľad cca. od 260 000 ,- € Na požiadanie je možné prezistiť aj iné varianty apartmánov. Okrem nehnuteľností v Dubaji máme pre vás pripravené aj ponuky lukratívnych nehnuteľnosti z celého sveta. Kontaktujte nás ešte dnes a využite našu ponuku na mieru. Všetky naše ponuky nájdete na
Veľká apartmánová vila s bazénom a veľkým pozemkom s výhľado
Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj túto modernú samostatne stojacu vilu v tichej časti obce Vodice, ďaleko od hluku mesta. Dom bol postavený vo veľmi vysokej kvalite. Nehnuteľnosť je ideálna na letnú dovolenku, ale aj na každodenný život. Referenčné číslo nehnuteľnosti: CKT_573 Cena: 795.000 EUR (cena je vrátane realitnej provízie) Vila má celkovo 5 spální a 4 kúpeľne. Obytná plocha domu je 335,29m2 a pozemok je veľký až 864,71m2. Vila disponuje 3 parkovacími miestami a vedie k nej asfaltová cesta. Je napojená na mestský vodovod a kanalizáciu. Vila pozostáva z prízemia a prvého poschodia. Na prízemí sú dva dvojizbové apartmány. Každý pozostáva z dvoch spální, kuchyne s jedálňou a obývacou izbou a kúpeľňou. Apartmány majú prístup na terasy. Na prvom poschodí sa nachádza priestranný trojizbový apartmán. Je zariadený nábytkom vyrobeným na mieru. Má tri spálne, veľkú obývaciu izbu, kuchyňu s jedálenským kútom a dve kúpeľne. Z obývacej izby sa vychádza na veľkú terasu s nádherným výhľadom na more a ostrovy. Všetky tri apartmány sú kompletne zariadené, s kvalitným nábytkom a toto zariadenie už ostáva v cene nehnuteľnosti. Vila sa nachádza na veľkom pozemku s bazénom. K dispozícii je aj otvorená letná kuchyňa s murovaným grilom, jedálenským kútom a toaletou, ideálne na trávenie času vonku. Vedľa bazéna je možné si zriadiť veľkú záhradu. Vzdialenosť od mora je 1000 m.
APARTMÁNOVÁ VILA S BAZÉNOM A VÝHĽADOM NA MORE
Ponúkame na predaj apartmánovú vilu s bazénom a nádherným výhľadom v Podstrane pri Splite. Vila je dvojposchodová, na prízemí sa nachádza apartmán veľkosti 80 m2 + telocvičňa + sauna + sklad + strojovňa. V prvom a druhom poschodí sa nachádzajú štvorizbové apartmány o rozlohe 130 m2. Každý apartmán má balkón s prekrásnym výhľadom na more. Vo dvore vily sa nachádza stredne veľký bazén, ktorý poskytuje hosťom dokonalé súkromie pri kúpaní i opaľovaní. Vila bola dokončená v roku 2008 a spĺňa všetky moderné štandardy vrátane solárnych panelov. POZNÁMKA: Agentúrna provízia nie je zahrnutá v cene. Počet poschodí: 3 Počet izieb: 10 Obytná plocha: 340m² Celková rozloha: 554m² Úžitková plocha: 340m² Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230V Plyn: nie Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Lódžia: áno Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Strecha: pôvodná Bazén: exteriérový Klimatizácia: áno Predzáhradka: áno Okná: plastové Prístupová cesta: asfaltová cesta