inzercia, predaj, predám, bazár

Jedinečná investičná príležitosť

Kategória: Chalupy, Chaty

Ponúkame na predaj útulnú chalúpku priamo v národnom parku Muranska planina.
Chata je vhodná na súkromne účely ako aj investícia s rýchlou návratnosťou.
Chata je trojpodlažná, na prízemí je plne zariadená kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa s wc a sprchovým kútom.
Na prvom poschodí je priestranná spoločenská miestnosť s krásnym krbom a rozmernou terasou s výhľadom na okolitú prírodu.
Na druhom poschodí sú 2 spálne s balkónom s piatimi posteľami.
Rozloha pozemku je 173 m2, okolo je živý plot a nachádzajú sa tu dve pivnice (jedna je vhodná na saunu).
Je možnosť spravit si vonkajšie posedenie, vírivku alebo čokoľvek podľa predstáv kupujúceho.
Chata sa predáva ako celok s kompletným zariadením.
Cena chaty je 85 000€.
Pre viac info ma kontaktujte telefonicky:
Jedinečná investičná príležitosť
Podobné inzeráty
Jedinečná investičná príležitosť, apartmánový dvoj dom na pr
Jedinečná investičná príležitosť, apartmánový dvoj dom na predaj v centre Štiavnických Baní. LOKALITA: Štavnické Bane, ležia v centrálnej časti Štiavnických vrchov, 3 km od Banskej Štiavnice - mimoriadne vyhľadávaná turistická lokalita okolia Banskej Štiavnice - neobmedzené príležitosti turistického vyžitia v každom ročnom období - Štiavnické tajchy v počte 24 niektoré z nich určené na rekreáciu, v letných mesiacoch na kúpanie a v zimných na korčuľovanie - banské múzeum v prírode - Banka lásky jediný trezor na svete vytvorený z najdlhšej ľúbostnej básne od Sládkoviča - Marína - Banskoštiavnická Kalvária súbor 22 samostatných sakrálnych stavieb Toto všetko čaká na návštevníkov tohto miesta. Čo Vám ponúkame my ? Jedinečnú investičnú príležitosť na predaj v tejto top lokalite. Apartmánový dvoj dom na predaj v centre Štiavnických Baní. Možnosť využitia na komerčné účely ako aj na bývanie. OPIS NEHNUTEĽNOSTI A TECH. PARAMETRE : - dvoj dom so s dvoma samostatnými vchodmi - záhradný domček - 2x terasa - postavené z betónových tvárnic Porfix - kanalizácia, elektrina, voda, podlahové kúrenie v kúpeľniach, krb s prieduchmi - sedlová strecha, drevený krov, krytina asfaltový šindel - ukončený výstavba rok 2010 1 nadzemné podlažie jednej časti dvoj domu : 69, 96 m2 podkrovie jednej časti dvoj domu : 66, 31 m2 1 nadzemné podlažie druhej časti dvoj domu : 65, 25 m2 podkrovie druhej časti dvoj domu : 59, 04 m2 DISPOZÍCIA pravej strany dvoj domu : – vstupná chodba – priestranná obývacia izba s krbom – detský kútik – jedáleň s kuchyňou – sklad – dolná kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom – schodisko – chodba – 3x izba – kúpeľňa s rohovou vaňou s výstupom na terasu, WC DISPOZÍCIA ľavej strany dvoj domu : – vstupná chodba – priestranná obývacia izba s krbom – jedáleň s kuchyňou – dolná kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom – schodisko – chodba – 3x izba – kúpeľňa s rohovou vaňou s výstupom na terasu, WC Veľkou výhodou nehnuteľnosti je jej momentálne zabehnuté komerčné využívanie. Prenajíma sa rodinám na rekreačné účely počas celého roka, na strávenie letných a zimných prázdnin, firmám a spoločnostiam na firemné akcie. Momentálne sú rezervované termíne mesiace dopredu. Súčasný majiteľ je ochotný odovzdať budúcemu majiteľovi všetky cenné rady, verných klientov, stránku na rezervačný systém, propagačné stránky na sociálnych sieťach. Nový majiteľ má možnosť nastúpiť na rozbehnutý vlak svojho nového podnikania. Rovnako je veľkou výhodou využívať jednu časť dvoj domu na bývanie a druhú časť na prenajímanie. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená ( viď. foto), vrátane spotrebičov, vnútorného vybavenie kuchynskej linky, vybavenie a zariadenia izieb, posteľné prádlo, paplóny, záhradný nábytok. Novému majiteľovi poskytneme v rámci kúpi aj kontakty na upratovaciu službu, na č
Na predaj chata Zázrivá, na predaj chaty Orava (2 chaty)
Na predaj chata Zázrivá (2 chaty) investičná príležitosť Na PREDAJ chata Zázrivá, Chata na Orave, Zázrivá, investičná príležitosť Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívnu chatu na predaj na Orave v najvyhľadávanejšej obci Zázrivá. Ak hľadáte nezabudnuteľnú dovolenku alebo bývanie pre seba, pre firmu alebo investičnú príležitosť, ktorá leží v krásnom prostredí na Orave, máme pre Vás riešenie. Presvedčte sa sami. 1. Chata Väčšia chata disponuje so 6-timi miestnosťami na spanie, kde je možné ubytovať komfortne 22 osôb. Kuchyňa vybavená kuchynskou linkou a spojená s obývačkou si Vás získa atmosférou praskajúceho dreva v krbe. 2. Chata Menšia chata disponuje s 3-mi miestnosťami na spanie, kde je možné komfortne ubytovať 10 – 12 osôb. Samozrejmosťou ako vidíte na fotkách je opäť kuchyňa spojená s obývačkou a neodmysliteľným krbom. Obe chaty prešli kompletnou rekonštrukciou. Malé ratolesti sa vyhrajú v detskom parku a Vy si oddýchnete aj na vonkajšom posedení, či už pri grile, na terase ale výhľadom na Rozsutec. IS: voda, elektrika, žumpa s prepadom, vlastná studňa Vykurovanie: krb + peletková pec INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Chata bola vybudovaná s cieľom poskytovať služby aktívneho cestovného ruchu. Majiteľ apartmánov má možnosť poskytovania krátkodobého ubytovania, čím vie svoju nehnuteľnosť investične zhodnotiť formou prenájmu rýchlejšie. Výška dosiahnutého výnosu závisí vyťaženosti apartmánu a výnos vie byť majiteľovi pomerne veľmi rýchlo. Bližšie informácie o investičnom zámere a dosahovaných výnosoch vám radi poskytneme osobne. LOKALITA: Nehnuteľnosti sa nachádzajú v krásnej prírode pod Rozsutcom a pod Magurou, ktorú pozná celé Slovensko, ale aj zahraniční turisti. Výborná poloha chaty zaručuje, že si tu na svoje prídu tí čo túžia po oddychu v tichej prírode, ale aj tí čo túžia po adrenalíne a aktívnej dovolenke ako napr. cykloturistika, turistika, lyžiarske strediská (Malá Lučivná, Zázrivá Havrania – SKI Kozinec, Kubínska Hoľa, Gavúrky Terechová, SKI park Racibor, Malinô brdo, Vrátna, Free Time Zone, Jánošíkove diery, Šútovský vodopád, relaxačno-informačné centrum Terchovec, Aquarelax Dolný Kubín, Železnica Oravská Lesná, kúpele Lúčky, Zuberec, Oravská priehrada, Čičmany, Liptovská Mara FINANCOVANIE: Zabezpečujeme zdarma financovanie formou úveru a kompletný právny a popredajný servis vrátane prepisov energií.
Na predaj chata Zázrivá, na predaj chata na Orave
Na predaj chata Zázrivá, investičná príležitosť Na PREDAJ chata Zázrivá, Chata na Orave, Zázrivá, investičná príležitosť Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívnu chatu na predaj na Orave v najvyhľadávanejšej obci Zázrivá. Ak hľadáte nezabudnuteľnú dovolenku alebo bývanie pre seba, pre firmu alebo investičnú príležitosť, ktorá leží v krásnom prostredí na Orave, máme pre Vás riešenie. Presvedčte sa sami. Pozemok: 800 m2 Väčšia chata disponuje so 6-timi miestnosťami na spanie, kde je možné ubytovať komfortne 22 osôb. Kuchyňa vybavená kuchynskou linkou a spojená s obývačkou si Vás získa atmosférou praskajúceho dreva v krbe. Chata prešla kompletnou rekonštrukciou. Malé ratolesti sa vyhrajú v detskom parku a Vy si oddýchnete aj na vonkajšom posedení, či už pri grile, na terase ale výhľadom na Rozsutec. IS: voda, elektrika, žumpa s prepadom, vlastná studňa Vykurovanie: krb + peletková pec INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Chata bola vybudovaná s cieľom poskytovať služby aktívneho cestovného ruchu. Majiteľ apartmánov má možnosť poskytovania krátkodobého ubytovania, čím vie svoju nehnuteľnosť investične zhodnotiť formou prenájmu rýchlejšie. Výška dosiahnutého výnosu závisí vyťaženosti apartmánu a výnos vie byť majiteľovi pomerne veľmi rýchlo. Bližšie informácie o investičnom zámere a dosahovaných výnosoch vám radi poskytneme osobne. LOKALITA: Nehnuteľnosti sa nachádzajú v krásnej prírode pod Rozsutcom a pod Magurou, ktorú pozná celé Slovensko, ale aj zahraniční turisti. Výborná poloha chaty zaručuje, že si tu na svoje prídu tí čo túžia po oddychu v tichej prírode, ale aj tí čo túžia po adrenalíne a aktívnej dovolenke ako napr. cykloturistika, turistika, lyžiarske strediská (Malá Lučivná, Zázrivá Havrania – SKI Kozinec, Kubínska Hoľa, Gavúrky Terechová, SKI park Racibor, Malinô brdo, Vrátna, Free Time Zone, Jánošíkove diery, Šútovský vodopád, relaxačno-informačné centrum Terchovec, Aquarelax Dolný Kubín, Železnica Oravská Lesná, kúpele Lúčky, Zuberec, Oravská priehrada, Čičmany, Liptovská Mara FINANCOVANIE: Zabezpečujeme zdarma financovanie formou úveru a kompletný právny a popredajný servis vrátane prepisov energií.
Na predaj chata Zázrivá (2 chaty) investičná príležitosť
Na PREDAJ chata Zázrivá, Chata na Orave, Zázrivá, investičná príležitosť Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívnu chatu na predaj na Orave v najvyhľadávanejšej obci Zázrivá. Ak hľadáte nezabudnuteľnú dovolenku alebo bývanie pre seba, pre firmu alebo investičnú príležitosť, ktorá leží v krásnom prostredí na Orave, máme pre Vás riešenie. Presvedčte sa sami. 1. Chata Väčšia chata disponuje so 6-timi miestnosťami na spanie, kde je možné ubytovať komfortne 22 osôb. Kuchyňa vybavená kuchynskou linkou a spojená s obývačkou si Vás získa atmosférou praskajúceho dreva v krbe. 2. Chata Menšia chata disponuje s 3-mi miestnosťami na spanie, kde je možné komfortne ubytovať 10 – 12 osôb. Samozrejmosťou ako vidíte na fotkách je opäť kuchyňa spojená s obývačkou a neodmysliteľným krbom. Obe chaty prešli kompletnou rekonštrukciou. Malé ratolesti sa vyhrajú v detskom parku a Vy si oddýchnete aj na vonkajšom posedení, či už pri grile, na terase ale výhľadom na Rozsutec. IS: voda, elektrika, žumpa s prepadom, vlastná studňa Vykurovanie: krb + peletková pec INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Chata bola vybudovaná s cieľom poskytovať služby aktívneho cestovného ruchu. Majiteľ apartmánov má možnosť poskytovania krátkodobého ubytovania, čím vie svoju nehnuteľnosť investične zhodnotiť formou prenájmu rýchlejšie. Výška dosiahnutého výnosu závisí vyťaženosti apartmánu a výnos vie byť majiteľovi pomerne veľmi rýchlo. Bližšie informácie o investičnom zámere a dosahovaných výnosoch vám radi poskytneme osobne. LOKALITA: Nehnuteľnosti sa nachádzajú v krásnej prírode pod Rozsutcom a pod Magurou, ktorú pozná celé Slovensko, ale aj zahraniční turisti. Výborná poloha chaty zaručuje, že si tu na svoje prídu tí čo túžia po oddychu v tichej prírode, ale aj tí čo túžia po adrenalíne a aktívnej dovolenke ako napr. cykloturistika, turistika, lyžiarske strediská (Malá Lučivná, Zázrivá Havrania – SKI Kozinec, Kubínska Hoľa, Gavúrky Terechová, SKI park Racibor, Malinô brdo, Vrátna, Free Time Zone, Jánošíkove diery, Šútovský vodopád, relaxačno-informačné centrum Terchovec, Aquarelax Dolný Kubín, Železnica Oravská Lesná, kúpele Lúčky, Zuberec, Oravská priehrada, Čičmany, Liptovská Mara FINANCOVANIE: Zabezpečujeme zdarma financovanie formou úveru a kompletný právny a popredajný servis vrátane prepisov energií.
Na predaj chata Orava, chata Zazrivá
Na predaj chata Zázrivá, investičná príležitosť Na PREDAJ chata Zázrivá, Chata na Orave, Zázrivá, investičná príležitosť Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívnu chatu na predaj na Orave v najvyhľadávanejšej obci Zázrivá. Ak hľadáte nezabudnuteľnú dovolenku alebo bývanie pre seba, pre firmu alebo investičnú príležitosť, ktorá leží v krásnom prostredí na Orave, máme pre Vás riešenie. Presvedčte sa sami. Pozemok: 800 m2 Väčšia chata disponuje so 6-timi miestnosťami na spanie, kde je možné ubytovať komfortne 22 osôb. Kuchyňa vybavená kuchynskou linkou a spojená s obývačkou si Vás získa atmosférou praskajúceho dreva v krbe. Chata prešla kompletnou rekonštrukciou. Malé ratolesti sa vyhrajú v detskom parku a Vy si oddýchnete aj na vonkajšom posedení, či už pri grile, na terase ale výhľadom na Rozsutec. IS: voda, elektrika, žumpa s prepadom, vlastná studňa Vykurovanie: krb + peletková pec INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Chata bola vybudovaná s cieľom poskytovať služby aktívneho cestovného ruchu. Majiteľ apartmánov má možnosť poskytovania krátkodobého ubytovania, čím vie svoju nehnuteľnosť investične zhodnotiť formou prenájmu rýchlejšie. Výška dosiahnutého výnosu závisí vyťaženosti apartmánu a výnos vie byť majiteľovi pomerne veľmi rýchlo. Bližšie informácie o investičnom zámere a dosahovaných výnosoch vám radi poskytneme osobne. LOKALITA: Nehnuteľnosti sa nachádzajú v krásnej prírode pod Rozsutcom a pod Magurou, ktorú pozná celé Slovensko, ale aj zahraniční turisti. Výborná poloha chaty zaručuje, že si tu na svoje prídu tí čo túžia po oddychu v tichej prírode, ale aj tí čo túžia po adrenalíne a aktívnej dovolenke ako napr. cykloturistika, turistika, lyžiarske strediská (Malá Lučivná, Zázrivá Havrania – SKI Kozinec, Kubínska Hoľa, Gavúrky Terechová, SKI park Racibor, Malinô brdo, Vrátna, Free Time Zone, Jánošíkove diery, Šútovský vodopád, relaxačno-informačné centrum Terchovec, Aquarelax Dolný Kubín, Železnica Oravská Lesná, kúpele Lúčky, Zuberec, Oravská priehrada, Čičmany, Liptovská Mara FINANCOVANIE: Zabezpečujeme zdarma financovanie formou úveru a kompletný právny a popredajný servis vrátane prepisov energií.
Na predaj chata Liptov, Hrabovo, investičná príležitosť
ZNÍŽENÁ CENA! Na PREDAJ chata Ružomberok, Hrabovo, investičná príležitosť Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj chatu v Ružomberku, neďaleko lyžiarskeho strediska Malinô Brdo s 3 samostatnými apartmánmi a každý apartmán má svoj samostatný vchod a parkovacie miesta pri chate. DISPOZÍCIA: 3 poschodia, DISPOZÍCIA: PRÍZEMIE – 2-izbový apartmán (WC+ sprchovací kút), obývačka spojená (krb) s kuchyňou a nepriechodnou izbou POSCHODIE: 3-izbový apartmán, vstupná chodba so šatníkom, 2x kúpeľňa (WC + sprchovací kút), obývačka spojená (krb) s kuchyňou a nepriechodnou izbou, drevené schody s východom na chodbu a 2x nepriechodnými izbami. POSCHODIE: 3-izbový apartmán, vstupná chodba so šatníkom, 2x kúpeľňa (WC + sprchovací kút), obývačka spojená (krb) s kuchyňou a nepriechodnou izbou, drevené schody s východom na chodbu a 2x nepriechodnými izbami. Chata prešla takmer kompletnou rekonštrukciou z 2/3-tín. Zastavaná plocha: 225 m2 Pozemok: 1344 m2 IS: voda, elektina, kanalizácia INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Chata bola vybudovaná s cieľom poskytovať služby aktívneho cestovného ruchu. Majiteľ apartmánov má možnosť poskytovania krátkodobého ubytovania, čím vie svoju nehnuteľnosť investične zhodnotiť formou prenájmu rýchlejšie. Výška dosiahnutého výnosu závisí vyťaženosti apartmánu a výnos vie byť majiteľovi pomerne veľmi rýchlo. Bližšie informácie o investičnom zámere a dosahovaných výnosoch vám radi poskytneme osobne. LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v krásnej prírode Hrabova (Hrabovská dolina), v srdci Veľkej Fatry a na skok z Liptova, Malej Fatry, Vysokých a Nízkych Tatier. Výborná poloha chaty zaručuje, že si tu na svoje prídu tí čo túžia po oddychu v tichej prírode, ale aj tí čo túžia po adrenalíne a aktívnej dovolenke ako napr. najväčšia rozprávková piesková výstava, Ruské koleso (výška 30 m), elektrické detské autá, animačné programy, nafukovacie atrakcie pre deti, letné kino, koncerty... V zime sú jednoznačne top atrakciou lyžiarske strediská, ktorých v okolí Hrabova máme niekoľko. Hneď pri Fatraparku je Malinô Brdo a autom dostupné sú aj Donovaly, Kubínska či Jasná. V okolí Hrabova nájdete aj bežkárske či skialpinistické trasy. Cez leto turisti zase oceňujú okolité kopce na turistiku - vo Veľkej Fatre, na Liptove, a samozrejme aj v Tatrách. Obzvlášť turistika na Liptove sa rok čo rok stáva populárnejšou. FINANCOVANIE: Zabezpečujeme zdarma financovanie formou úveru a kompletný právny a popredajný servis vrátane prepisov energií.