inzercia, predaj, predám, bazár

Jednoduchý spôsob ako prestať fajčiť

Kategória: Zdravý životný štýl

Ponúkam na predaj knihu od Allena Carra Jednoduchý spôsob ako prestať fajčiť aj bez pevnej vôle. Nech pomôže prestať fajčiť aj niekomu ďalšiemu mne ju už nie je treba už nefajčím. Cena 7 eur + poštovné.
Jednoduchý spôsob ako prestať fajčiť
Podobné inzeráty
Zdravie
Predám tieto knižky, sú ako nové, v 100 % stave, čisté, bez poškodení: 1. Lekárnička s esenciálnymi olejmi - 13 € 2. Jednoduchý spôsob ako prestať fajčiť - 8 € 3. Kód štíhlosti - 8 € 4. Ako sa zbaviť depresie a syndrómu vyhorenia - 8 € 5. Panické ataky - 6 € 6. Zdravý otec, chorý otec - 7 € Cena za knižky + poštovné
Snadná cesta jak přestat kouřit - Allen Carr
Predám novú knihu napísanú v Čestine Snadná cesta jak přestat kouřit od Allen Carr Počet strán 153
Čo naozaj pomáha nášmu zdraviu
Predám úplne novú knihu „Čo naozaj pomáha nášmu zdraviu (až 300 spoľahlivých rád a odporúčaní)“ od vydavateľstva Reader´s Digest Výber. Kniha je zabalená v originálnej fólii, neotvorená, nepoškodená, vhodná aj ako dar. Popis knihy v češtine: Konečně přichází kniha, která vám na vědeckém základě odhalí pravdu o mnohých mýtech v oblasti zdraví. V zájmu vašeho zdraví jsme všem „zaručeným” lékařským radám, nejnovějším výzkumům a internetovým poradnám aplikovali pořádnou dávku pravdivosti. Mohou mobilní telefony způsobit rakovinu? NE! A co barbecue? ANO! Je možné se ve vířivce nakazit smrtelnou nemocí? ANO. Přestat pít kávu? NE! Káva snižuje riziko cukrovky a demence. Je ovšem nutné připravit ji správným způsobem, jinak hrozí nebezpečí zvýšení hladiny cholesterolu. Link na knihu v kníhkupectve : Pôvodná cena 43€, predám za 15€ + poštovné, prípadne osobný odber vo Zvolene zdarma.
Zmeňte svoju myseľ a váš život sa prispôsobí
Nová kniha Ako myslíme, tak konáme a takí sme. Myšlienky ovládajú naše emócie, naše vnímanie sveta a prostredníctvom neho vytvárajú celú našu realitu. A ak sa nám realita nepáči, je len jeden spôsob ako ju zmeniť – tak, že zmeníme svoje myslenie. Autorka Karen Casey si to uvedomila pred 30 rokmi počas jedného z najťažších období svojho života. A výsledok? Zmena taká výrazná, že sa rozhodla venovať z veľkej časti tomu, aby aj iným ľuďom pomohla prostredníctvom zmeny myslenia zmeniť ich život. Jej kniha ponúka dvanásť jednoduchých princípov, ktorých uplatňovanie v bežnom živote zmení náš pohľad na každodenné situácie, spôsob akým v nich reagujeme a umožní nám nájsť hlbší, zmysluplnejší a pokojnejší prístup k životu aj svetu okolo nás.
Vo forme po tehotenstve
Chrissie Gallagher-Mund: Opäť vo forme po tehotenstve Cvičenie po pôrode môžete realizovať v akejkoľvek miestnosti domu na uteráku, koberci alebo na inej podložke, ale aj v telocvični či vo fitnescentre, pričom potrebujete len veľmi malú výbavu. Oblečte si veci, ktoré sú pre dostatočne voľné a ľahko sa naťahujú, aby vám nebránili v pohybe, a dieťa umiestnite vo svojej blízkosti, aby sa na vás pozeralo a povzbudzovalo vás. Váš program spočíva v 40-týždňovom tréningu s postupne sa zvyšujúcou náročnosťou. To je zhruba váš čas, kým dieťatko podrastie, a vaše telo sa dostane opäť do normálu. Program cvičenia po pôrode je jednoduchý, ale účinný. To sa vám hodí, lebo nebudete mať čas na učenie sa zložitých návykov alebo osvojenie si komplikovaných cvičení. Postupne sa vykonávanie niektorých cvikov bude meniť, aby boli náročnejšie. V týždňoch, keď sa program nemení, by ste sa mali sústrediť na zvyšovanie počtu opakovaní, vďaka čomu bude program stále náročný a zaujímavý, ale aj ľahko zapamätateľný a jednoduchý na dodržanie.
Jack Canfield _ Kľúč k životu podľa zákona príťažlivosti
Možný odber aj v Bratislave - Miletička kúpou vhodná ako darček Kľúč k životu podľa zákona príťažlivosti Jednoduchý návod, ako si vytvoriť život svojich snov Jack Canfield PC 10€ Jack Canfield bol jedným z učiteľov ktorý účinkovali vo filme Tajomstvo - The Secret a veľký priestor mu je venovaný aj v knihe Tajomstvo. Kniha je jednoduchým návodom, ako využívať zákon príťažlivosti, aby ste si vytvorili život svojich snov. Canfield jasne vysvetľuje nielen to, čo potrebujete o zákone príťažlivosti vedieť, ale aj to, čo musíte urobiť, aby vo vašom živote fungoval a aby ste do svojho života pritiahli všetko, po čom túžite. Tento sprievodca vás krok za krokom povedie procesom definovania svojich snov, cieľov a túžob. Počas cesty hlbšie pochopíte samých seba – kto ste a prečo ste tu. Už dávno predtým, ako napísal sériu bestsellerov Slepačia polievka pre dušu, vyučoval Jack Canfield starodávne princípy zákona príťažlivosti. Canfield žije v harmónii s týmto univerzálnym zákonom už viac ako tridsať rokov a jeho osobné úspechy sú dôkazom sily zákona. V tejto knihe sa Jack Canfield o svoje vedomosti a skúsenosti podelí aj s vami. Ponúka vám overené prostriedky a techniky na využitie zákona príťažlivosti v živote. Vaša cesta sa začína práve tu a práve teraz. Môžete zmeniť svoj život, zvýšiť svoju uvedomelosť a dodať si sily na vytvorenie čarovnej budúcnosti – takej, ktorá je naplnená láskou, radosťou a bohatstvom.