inzercia, predaj, predám, bazár

Jednodverová chladnička GORENJE 300 L

Kategória: Chladničky

Na predaj jednodverová chladnička GORENJE 300 l ,.plno funkčná .rozmrazovanie auto,Cena 75 ,-eur .Vhodná do cukrárne,mäsiarstva,do reštaurácie,do obchodu.na chladenie velkeho množstva potravin,chladnička na vajcia,chladnička do cukrárne na zákusky a torty chladnička mäsiarovi na klobásy.Možné dodať aj viac poličok.
MOŽNÁ DOHODA preberIem Vašu nefunkčnú alebo nepotrebnú chladničku alebo práčku.
Klikni na všetky inzeráty užívatela,uvidíš moje ďaĺšie inzeráty!!!
Jednodverová chladnička GORENJE 300 L
Podobné inzeráty
Electrolux volne stojaca chladnicka LRS1DF39W
Predam par mesiacov pouzivanu bielu volne stojacu chladnicku zn.Electrolux s celkovym objemom 390l. Jednodverová chladnička Electrolux LRS1DF39W v bielej farbe. Celkový vnútorný objem chladiaceho priestoru je 390 l. Ovládanie je mechanické a samozrejmosťou je automatické odmrazovanie chladiaceho priestoru. Súčasťou interiéru je aj LED osvetlenie, ktoré rovnomerne osvetlí priestor chladiacej časti. Jednodverová chladnička Electrolux LRS1DF39W má vnútornú výbavu, ktorú tvoria 4 sklenené police, špeciálny stojan na chladenie fliaš, 2 priehľadné plastová zásuvky a 4 dverové poličky. Electrolux LRS1DF39W Jednodverová chladnička Electrolux LRS1DF39W v bielom prevedení je spotrebič, vhodný na každodenné použitie. Vďaka chladničke nemusíte nakupovať čerstvé potraviny každodenne, ale stačí ak ich čo najskôr po nákupe uložíte do vnútra a potraviny vám vydržia čerstvé dlhšiu dobu. Vďaka tomu ušetríte čas a všetko potrebné na varenie a pečenie budete mať hneď po ruke. Uskladní množstvo potravín Ak hľadáte chladničku vhodnú na uskladnenie aj väčšieho množstvá potravín a pritom bude vyzerať priam svetovo, je jednodverová chladnička presne to, čo hľadáte. Jednodverová chladnička ponúka celkový využiteľný objem 390 litrov. Poteší vás prakticky riešeným vnútorným členením poličiek a zásuviek. V chladničke sa nachádzajú 4 sklenené poličky, ktoré sú ukončené lištou. K dispozícii sú aj 2 zásuvky plnej šírky určená na uskladnenie ovocia alebo zeleniny. Súčasťou je zásobník na vajíčka, v ktorom môžete uskladniť 6 vajíčok. Celý vnútorný priestor spotrebiča je prakticky osvetlený LED žiarovkou preto ihneď vidíte kde máte čo uložené. DynamicAir DynamicAir zaisťuje, aby prostredie vo vašej chladničke bolo udržiavané na stabilnú teplota. Funguje to tak, že v celom rozsahu cirkuluje chladný vzduch, to znamená aj keď sú dvere otvorené, vaše jedlo je chránené pred zahriatím. Ďalšie vlastnosti Spotrebič sa odmrazuje automaticky, vďaka čomu je jeho údržba naozaj jednoduchá. Ovládanie teploty je elektronické. Nebude vás rušiť ani nadmerným hlukom. Maximálna hlučnosť dosahuje 38 dB. Technicke parametre: Energeticka trieda F Spotreba el.energie 152kWh/rok Celkovy uzitkovy objem 390l Hlucnost 38dB Vyska 185cm Sirka 59,5cm Hlbka 66,8 cm. Povodna cena cca 580€. Osobny odber v Stupave.
Gorenje R491PW, jednodverová chladnička
Predávame tieto chladničky Gorenje R491PW, jednodverová chladnička chladnička jednodverová monoklimatická, energetická trieda F, farba biela, objem 133 l, hlučnosť 40 dB, klimatická trieda N - ST (16 - 38°C) Cena : 150€ Produkt si viete vyzdvihnúť v PB,BA,TT,SC,MT
Jednodverová chladnička GORENJE 300 L
Na predaj jednodverová chladnička GORENJE 300 l ,.plno funkčná .rozmrazovanie auto,Cena 65 ,-eur .Možné dodať aj viac poličok. MOŽNÁ DOHODA preberIem Vašu nefunkčnú alebo nepotrebnú chladničku alebo práčku. Klikni na všetky inzeráty užívatela,uvidíš moje ďaĺšie inzeráty!!!
Jednodverová chladnička GORENJE 300 L
Na predaj jednodverová chladnička GORENJE 300 l ,.plno funkčná .rozmrazovanie auto,Cena 65 ,-eur .Možné dodať aj viac poličok.Výška 180 cm. MOŽNÁ DOHODA preberIem Vašu nefunkčnú alebo nepotrebnú chladničku alebo práčku. Klikni na všetky inzeráty užívatela,uvidíš moje ďaĺšie inzeráty!!!
Jednodverová chladnička GORENJE 300 L
Na predaj jednodverová chladnička GORENJE 300 l ,.plno funkčná .rozmrazovanie auto,Cena 55 ,-eur .Možné dodať aj viac poličok.Výška 180 cm. MOŽNÁ DOHODA preberIem Vašu nefunkčnú alebo nepotrebnú chladničku alebo práčku. Klikni na všetky inzeráty užívatela,uvidíš moje ďaĺšie inzeráty!!!
Chladnička Gorenie v retro dizajne
Pre info pošlite email. Chladnička Gorenje Design v štýle Vintage Krásna ohnivo červená jednodverová chladnička Energetickej trieda A++. Aktuálna cena 590€ +dohoda (Cena novej je 1190€) Parametre : Rozmery: 154 × 60 × 64 cm (VxŠxH) Ďalšie informácie: Chladnička má antibakteriálnu technológiu IonAir a sklenené police s lištou, z toho 1 pevná polica 4 priehradky vo dverách, z toho 3 nastaviteľné SimpleSlide police, 1 CrispZone s HumidityControl – veľká zásuvka na zeleninu s reguláciou vlhkosti Fresh Zone – zásuvka udržuje potraviny dlhšie čerstvé pri teplote okolo 3 °C Automatické odmrazovanie Dôležité informácie: Energetická trieda: A++ Spotreba energie: 0,51 kWh/ 24 h. Čistý objem: 254 l Čistý objem chladničky: 229 l Čistý objem mrazničky: 25 l Klimatická trieda: SN, ST, N, T Hlučnosť: 40 dB Rozmery: 154 × 60 × 64 cm (VxŠxH) Ďalšie informácie: Jednodverová chladnička Mechanické ovládanie Technológia IonAir – ionizátor vzduchu v chladničke DynamiCooling systém pre rovnomerné prúdenie vzduchu v chladničke LED osvetlenie zo stropu 1 kompresor