inzercia, predaj, predám, bazár

Jednoizbový, Ondavská, Košice, Terasa

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Jednoizbový byt, Ondavská ulica, Terasa, oproti Novej nemocnici, vybavený, 430€ s energiami+ 20€ internet, jednomesačný depozit.Byt je voľný.
Jednoizbový, Ondavská, Košice, Terasa
Podobné inzeráty
Hľadám skúšobnú miestnosť pre kapelu , Košice , Košice okoli
Hľadám skúšobnú miestnosť pre kapelu , Košice , Košice okolie
Prenájom jednoizbového bytu Hlavná, Košice
Ponúkam na prenájom jednoizbový byt na Hlavnej ulici v Košiciach v Pasáži Valentína. Rozhloha bytu je 62 m2. Ide o 3-mesačný podnájom od 1.3. do 31.5. Pre viac informácii ma neváhajte kontaktovať.
Prenájom 2-izbový byt Košice Západ
Ponúkam na prenájom 2-izbový byt v lokalite Terasa, Košice v mestskej časti Západ na ľudovej ulici pre dve osoby, ideálne pre pár. Byt má rozlohu 53m2 a nachádza sa na 2. poschodí. Byt je kompletne zariadený, zateplený a prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Je kompletne vybavený spotrebičmi (mikrovlnka, práčka, sporák, rýchlovarná kanvica, chladnička, mraznička, vysávač, kávovar). Byt pozostáva z dvoch samostatných izieb (spálňa s veľkou manželskou posteľou, obývačka s rozkladacou pohovkou) kuchyne, samostatného WC a kúpeľne. V okolí je kompletná občianska vybavenosť (potraviny, lekáreň, nemocnica, obchodné centrum...) v blízkosti električková, či autobusová zastávka. Nájomné pre dve osoby 550€ vrátane energií. K dispozícii od začiatku Mája. Požadovaný depozit. Pre obhliadku a bližšie info volajte Realitky nevolať.
Podnájom
Hľadám byť jednoizbový alebo garzónku v Trnave v blízkom okolí zariadení komplet s energiami maximálne do 380€ Ďakujem za ponuky
Prenájom
Prenajmem prerobený, zariadený jednoizbový byt v Ružomberku.
Byt Dubravka
Dobry den, Ponukam na prenajom jednoizbovy byt v Dubravke, presnu adresu poslem na poziadanie do spravy, ale je to blizko elektrickovej zastavky s vybornou dostupnostou do centra mesta. Byt sa nachadza v prijemnej lokalite na 9tom poschodi s dvoma vytahmi a jednym nakladnym vytahom s krasnym vyhladom na Kamzik a siroke okolie. Byt je orientovany na vychodnu stranu. V byte je kompletne vybavena kuchyna – plynovy sporak s chladnickou, v obyvacej izbe je postel, velka vstavana skrina, kupelna s vanou a prackou a oddelene wc a nove protipoziarne bezpecnostne dvere, vymenene tento rok. Byt dam do prenajmu s podmienkou bez domacich zveriat, preferujem dlhodoby prenajom. Byt je volny januara 2023 . V blizkosti sa nachadza Lidl 1 minuta chode, Billa 5 min. Mesacne naklady 550e vratane energii. Parkovanie je k dispozicii vedla bytoveho domu. Obhliadka je mozna po telefonickej dohode a fotky bytu poslem v pripade zaujmu.