inzercia, predaj, predám, bazár

jelenie zhody, parožie

Kategória: Poľovníctvo, lov

Ponúkam na predaj jelenie zhody o váhe 8kg. Pekné nepoškodené zhody z voľnej prírody!
jelenie zhody, parožie
Podobné inzeráty
Jelenie parozie a srncie
Predam jelenie parozie. C.1 srncie parozie 5€ ks. C.2 srncie parozie 10€. C.3 podlozka pod srnca 10€. C.4 trofejne jelenie parozie v originalnom stave dlzka cca 97cm, vaha bez podlozky cca 7,5kg 250€. Poslem aj postou na dobierku, okrem jelenieho porozia.
Jelenie parozie a srncie
Predam jelenie parozie. C.1 srncie parozie 5€ ks. C.2 srncie parozie 10€. C.3 podlozka pod srnca 10€. C.4 trofejne jelenie parozie v originalnom stave dlzka cca 97cm, vaha bez podlozky cca 7,5kg 150€. Poslem aj postou na dobierku, okrem jelenieho porozia.
jelenie zhody, trofej parožie, parohy
Ponúkam na predaj zlaté jelenie zhody o váhe cez 8kg majestátnych rozmerov pozor jedná sa iba o 14toráka. Dĺžka kmeňov cez 120cm, výsad cez 30- 40 cm. Možnosť zaslania na dobierku, prípadne výmena za zhody.
Jelenie zhody parohy parožie
Ponukam na predaj jelenie zhody parohy parožie 40kg
PREDÁM jelenie zhody parohy parožie
Predám viac ako 80 kg zhody parohy parožie z jeleňa, čisté, nelakované, uložené v suchej vykurovanej pivnici. cena 25€ za 1kg velke, male, pomiešané všetky dokopy, pri odbere všetkých kusov alebo cena 30€ za 1kg najväčšie, najkrajšie podľa vlastného výberu, minimálny odber 30kg Priatelia, nezáleží na tom, či to potrebujete na výrobu kresiel, lustrov, alebo na vývoz do číny, alebo na múčku, alebo na ďalší predaj, CENY SÚ PEVNÉ ! Nemám záujem o výmenu! KOMU NEVYHOVUJE CENA NEVOLAŤ !!!!!
Predám jelenie zhody
Predám jelenie zhody,3 roky po sebe z jedného jeleňa ,viď foto.