inzercia, predaj, predám, bazár

Jeme zdravo sada 5 ks

Kategória: Zdravý životný štýl

Predám skvelé kuchárky, z ktorých už istú dobu varíme ????Recepty nesmierne chutné, najobľúbenejšie už máme uschované.
Vo výbornom stave - neporušené.
Jeme zdravo sada 5 ks
Podobné inzeráty
Jeme zdravo, rýchlo a jednuducho
Ponúkam na predaj knihu Jeme zdravo..., viď foto.
Jeme zdravo a chuti nam to
Najnovšia kuchárka z dielne Jeme zdravo obsahuje 120 našich najobľúbenejších receptov, ktoré sú nielen zdravé, ale naozaj chutia. Na jedlách si pochutnajú deti aj dedovia a v kuchyni nestrávite pol dňa, ale maximálne pol hodiny. Pri každom jedle je uvedená časová náročnosť aj nutričné hodnoty. Všetky jedlá sme pripravovali a fotili v normálnej kuchyni s bežným vybavením.
Kniha zdravo jest, zdravo zit
Predam knihu Zdravo jest, zdravo zit - delena strava. Hovori o zakladnych principoch delenej stravy, co s cim jest a kombinovat + recepty. Vyborne vysledky pri tomto style stravovania.
Rýchlo, zdravo a chutne
Predám knihy Rýchlo zdravo a chutne 1 a 2. Knihy su vo výbornom stave. Obidve výborný stav. Veľmi málo používané. Nevhodný darček. Rýchlo zdravo a chutne 1 - 12euro Rýchlo zdravo a chutne 2- 17euro + poštovné Okolie Prešova viem doviezť ďalej posielam kuriérom
Rýchlo, zdravo a chutne
Predám knihy Rýchlo zdravo a chutne 1 a 2. Knihy su vo výbornom stave. Obidve výborný stav. Veľmi málo používané. Nevhodný darček. Rýchlo zdravo a chutne 1 - 15euro Rýchlo zdravo a chutne 2- 20euro Okolie Prešova viem doviezť ďalej posielam kuriérom
"NOVÁ"Mgr.Michal Pataky ULTRA JEDÁLNIČEK+kartičky za 20E
❎TOP STAV. MOZETE DAT NIEKOMU aj ako darcek.Ultrajedálniček 3.0 + receptová kniha (papierová verzia-PRAKTICKÉ KARTIČKY na chladničku vo formáte A5) ❎ ----------------------------------------------- ULTRAJEDÁLNIČEK 3.0 - zdravý jedálniček slúžiaci ako JEDNODUCHÁ mapa zdravého stravovania ... ... vďaka ktorej sa zbavíš tuku na bruchu, stehnách, či zadku bez jojo efektu ... ktorá Ťa hravou formou naučí zdravo sa stravovať ... ktorá Ťa NEBUDE obmedzovať vo výbere jedál ... ktorá Ti NEBUDE prikazovať čo máš kedy jesť alebo počítať kalórie ... ktorá Ťa bude inšpirovať a zároveň učiť ako sa stravovať zdravo každý deň ... naučí Ťa pripravovať zdravé a chutné recepty rýchlo a ľahko ... naučí Ťa ako zdravo a lacno nakupovať ... ktorá Ťa naučí rozpoznať rozdiel medzi zdravým a nezdravým jedlom ... vďaka ktorej budeš mať viac energie a času na podstatné veci ... vďaka ktorej už zdravé stravovanie pre teba nebude problém -------------------------------------------------------- NA DOBIERKU NEPOSIELAM.FUNGUJE mobil() aj mail.DAKUJEM ZA POCHOPENIE!A POKIAL NIE JE INZERAT AKTUALNY-BOL BY VYMAZANY Z BAZOSU. NAJDETE MA AJ NA FB pod Viera Fkš alebo na MODROMKONIKU pod VIERA so stovkami pozitivnych hodnoteni.