inzercia, predaj, predám, bazár

Jo Nesbo, Darcy Coates

Kategória: Beletria

Predám 1x čítané knihy:

Darcy Coates: Duch domu Ashburnu - 7 €
Darcy Coates: Prizraky domu Carrowu - 7 €

Jo Nesbo: Syn - 8 €
Jo Nesbo: Netopýr - 8 €
Jo Nesbo: Headhunters Lovci mozgov - 7 €
Jo Nesbo: Macbeth - 8 €

Pri kúpe 2 kníh zľava 1 € z celkovej sumy, pri kúpe 4 kníh zľava 3 € z celkovej sumy, pri kúpe 6 kníh zľava 5 € z celkovej sumy.

Samozrejme dopošlem aj viac foto konkrétnych kníh.
Jo Nesbo, Darcy Coates
Podobné inzeráty
Darcy Coates Výkřiky v temnotě
Knižka od Darcy Coates Výkřiky v temnotě. Knižka je ako nová, bol to duplicitný darček. (Výkriky v temnote) Na dobierku pošlem, len ak si záujemca uhradí vopred aspoň poštovné na účet. Mám k dispozícii aj prvý diel tejto série Hlasy v bouři, kliknite na moje meno a zobrazia sa vám všetky moje inzeráty.
Darcy Coates knihy
Predám knižky od Darcy Coates, v perfektnom stave, raz čítané. Přízraky domu Carrowů Duchové rodiny Folcroftů Záhada domu Marwicků Fantom z Blackwoodu Cena je 7,5e za jednu, prípadne pri kúpe dvoch a viac je cena 7e za kus. K cene treba prirátať poštovné, ktoré bude vypočítané podľa taríf pošty (podľa hmnotnosti balíčka). Na dobierku pošlem len v prípade, ak si záujemca uhradí aspoň poštovné vopred na účet. Možný aj osobný odber v Ilave.
Darcy Coates Hlasy v bouři
Predám knižku od Darcy Coates Hlasy v bouři, v perfektnom stave, ako nová. Cena 4,5e K cene treba prirátať poštovné, ktoré bude vypočítané podľa taríf pošty. Na dobierku pošlem len v prípade, ak si záujemca uhradí aspoň poštovné vopred na účet.
Darcy Coates knihy
Predám knižky od Darcy Coates, v perfektnom stave, raz čítané, bez poškodení. Přízraky domu Carrowů Duchové rodiny Folcroftů Záhada domu Marwicků Fantom z Blackwoodu Cena je 7.5e za jednu, prípadne pri kúpe dvoch a viac je cena 7e za kus. Fantom z Blackwoodu je predaný.
Darcy Coates Šepot v mlze
Predám knižku od Darcy Coates Šepot v mlze, v perfektnom stave, vhodná aj ako darček. Je to kniha zo série Černá zima. Viac o nej tu:
Predaj kníh za výhodnú cenu
Dobrý deň, ponúkam na predaj knihy vo výbornom stave. Na dobierku neposielam, len prevod na účet; ku knihám je potrebné pripočítať poštovné: buď cez slovenskú poštu ako doporučený list (poštovné je 2,30€ do 500g alebo 3,10€ do kila) alebo cez Packetu za 3,30€. Knihy na predaj: Osudy a běsy - Lauren Groff (CZ) → 1,85€ Královna ze Sáby - Marek Halter (CZ) → 2,50€ Všetko tvorím nové - John Eldredge (SK) → 2,50€ Přízraky domu Carrowů - Darcy Coates (CZ) → 8€ Biela ruža, čierny les – Eoin Dempsey (SK) → 5€ Chrobák slečny Bensonovej – Rachel Joyce (SK) → 8€ Keď sme verili na morské panny – Barbara O'Nealová (SK) → 7€ Biela ako mlieko, červená ako krv – Alessandro D'Avenia (SK) → 5€ Saviours, Kliatba Kortského lesa – May Roe (SK) → 3,50€ Prevtelenie – Emma Donoghuová (SK) → 3,50€ Po stopách Jacka Rozparovače – Kerri Maniscalco (CZ) → 8€ Dcéra snehu – Eowyn Iveyová (SK) → 5,50€ Šepot dúhy – Simona Kutišová (SK) + kniha je s venovaním a podpisom od autorky → 4€ Ginny napořád – Benjamin Ludwig (CZ) → 1,85€ Modrá mezi nebem a vodou – Susan Abulhana (CZ) → 3€ Wild seed – Octavia E.Butler (AJ) → 7€ Bohovia a králi – Lynn Austinová (SK) → 4,50€ Kořist – Darcy Coates (CZ) → 8€