inzercia, predaj, predám, bazár

Juniorská prilba M

Kategória: Cestné bicykle

Predám juniorskú dievčenskú prilbu, veľkosť M, takmer ako nová. Cena 15 eur.
Juniorská prilba M
Podobné inzeráty
Detská prilba Kellys S/M
Prilba Kellys S/M pink (ružová) je určená pre deti s obvodom hlavy 51 - 54 cm. Prilba má 14 vetracích otvorov, 2 predné chránené sieťkou proti hmyzu a 2 zadné otvory zabezpečujú dostatočný odvod prebytočného tepla. Taktiež je vybavená integrovaným štítom proti slnku. Prilba je veľmi ľahká, pohodlná a hlavne bezpečná
Freestylový detský bicykel + prilba
Detský bicykel + prilba Freestylový bicykel model: AGANG AUTHOR PIMP 2.0 + prilba HLMT 5, žltá 55-58 Uvex - presne k tomu určená. Bicykel má čierno žlté prevedenie - dá sa vidieť v prílohe. Je určený na freestylové jazdenie, ale aj bežné pre menšie deti do 12 rokov (trochu oškreté riadenie...), treba vidieť. Zároveň k tomu je presne určená prilba. Okrem zobrazenej ceny za bicykel a prilbu + poštovné ak nie pri osobnom odbere. Pôvodná cena bicykla 360,- € a prilby 60,- €.
Dievcensky bicykel + biela prilba
Od 8 do 12 rokov Farba biela, farebne vzory Velmi malo jazdeny. Zamok vstavany na zadnom kolese. Bicykel a biela prilba su kupene v Dansku. Mozne kupit aj samostatne. Bicykel: 85 eur Prilba biela: 10 eur Prilba ruzova: 5 eur V pripade zaujmu poslite prosim sms. Dakujem. PS: moje dalsie inzeraty najdete pod tel. cislom:
cyklistická prilba FORCE SWIFT, čierna XS-S
Dobrý deň, ponúkam na predaj cyklistickú prilbu FORCE SWIFT. Popis predajcu: Ľahká cyklistická prilba FORCE SWIFT. Vynikajúce vetranie vďaka 17 otvorom. Sieťovina na ochranu proti hmyzu poskytuje pohodlie počas jazdy. Obsahuje reflexné prvky na lepšiu viditeľnosť po zotmení. ( Prilba je čisto nová, nenosená vo veľkosti XS-S. V prípade záujmu osobný odber možný v BA Rača/HC. Zasielam aj na dobierku. Pekný deň prajem Monika:)
Cyklo prilba pre juniora
Cyklo prilba pre juniora kvalitnej značky Alpina. Prilba nie je poškodena v super stave. Prilba sa dá prispôsobiť hlave zadným kolieskom na lepšie drzanie. Možnosť prísť vyskúšať v BA. V prípade zaslania poštou,poštovné podľa tarify SP.Pri rýchlej dohoda možná zľava.
Nový bicykel Denbike Junior, velk. 20
- po trase Ba - Lozorno, alebo BA-Trnava, viem priviesť, -dcéra dostala k narodeninám dva bicykle, jeden posúvame, je ešte nerozbalený v krabici, takže je ho možné poslať aj poštou - - blok k nemu nemáme keďže to bol darček - veľkosť kolies 20 - predná aj zadná brzda - farba biela a ružová - ešte zabalený v krabici (na 80% zložený od výroby) , tak je možné poslať aj poštou Popis: Rám: oceľ, juniorská priečka MTB s klinom S-Post Vidlica: pevná, oceľová, 20" Brzdy: V-Brake Páky: Nylon Riadidlá: Junior MTB, Steel Radenie: Jednorýchlostné Kľuky: 3-dielne Kolesá: 20" zliatina Pneumatiky: 20 x 1,95" All-Terrain