inzercia, predaj, predám, bazár

Kabátik zlava

Kategória: Bundy a kabátiky

Predám pekný zachovalý podšitý prechodný kabátik zvonový pre dievča
Velkosť 36
12e + pošta, balné darujem

Teraz zlava na 10 euro

Telefon neplatný
Kabátik zlava
Podobné inzeráty
Biely kabatik na krst
Dobrý deň. Ponúkam na predaj Biely jarný flísový kabátik pre dievčatko na krst. Veľkosť je 68. Bol oblečený raz na našom krste vo februari. Kábátik je Á-čkového strihu s golierom, dĺžka siaha až pod kolená. Kabátik je vhodný na jar, jeseň. Materiál: snehobiely flís- stredná hrúbka. Golierik je lemovaný saténom, ukončenie rukávov zdobené kvietkami. Zapínanie vpredu na 3 cvočky. Kabátik je bez podšívky. Rozmery veľ. 68 - dĺžka kabátika od krku po dolný okraj kabátika (meraná po chrbáte) - 37 cm - dĺžka rukáva od pleca - 20 cm - hrudník šírka - 27 cm Kabátik je vhodný pre dievča na krst alebo na iné sviatočné príležitosti.
Suprava: Zimny kabatik+polodupacky zn. Richelieu - v. 74/80
Predam supravu kvalitnej slovenskej znacky Richelieu: zimny kabatik+polodupacky - v. 74/80 (6-12 mes.): - makkucky hrejivy kozusinkovy material; - farba: polodupacky - kremova farba, kabatik: kremova a bezova farba; - material: polodupacky - vrchny material polyester, spodny material bavlna; kabatik: vrchny material bavlna, spodny material polyester; - rukavy na kabatiku sa daju ovinut > prisposobia sa dlzke ruciciek. Po jednom dietati, vyborny stav. Cena je, vzhladom na kvalitu a vyborny stav oblecenia, symbolicka (vyhodna) oproti povodnej nakupnej cene v obchode. Pozrite si aj dalsie moje inzeraty s detskym oblecenim, hrackami, potrebami pre deticky, knizkami atd..
Kabátik zlava
Predám pekný zachovalý podšitý prechodný kabátik zvonový pre dievča Velkosť 36 12e + pošta, balné darujem Teraz zlava na 10 euro
Tom Tailor - kabátik
predám nosený kabátik zn. Tom Tailor, veľkosť 80, kabátik je super teplý poprosím prednostne kontaktovať mailom k cene je potrebné pripočítať poštovné, poprípade osobne v Bratislave alebo Stupave v prípade kúpy dvoch a viacerých vecí z môjho predaja sa vieme dohodnúť na cene
DIEVČENSKÝ KABÁTIK zn.LADYBIRD A ČIAPKA
Predám zachovalý značkový rifľový kabátik béžovej farby s ružovými vyšívkami na chrbte.rukáve a vrecku. Zapinanie na zips a gombíky.Kabátik má vovnútri bielu kožušinku. Veľkosť 110.Ku kabátiku patrí aj ružová teplá čiapka,vo vnútri flisová.
Zimný kábatik Zn.Alpine Pro  Omego 2(veľ.104-110)
Predám zimný kabátik Zn.Alpine Pro Omego2(veľ.104-110),veľmi ľahký detsky kabátik pohodlného priliehavého strihu,ktorý ochráni dieťa pred zimou,vetrom a snehom.Ma funkčný vodoodpudivy materiál s úpravou ECO PFC FREE,ktorá funkčné vlastnosti podporuje.Ma silnú hrejivý výplň H-THERM,neodopinatelnu kapucňu,2 vrecká,krytky zipsu na braďe,bezpečnostné reflexné prvky (zipsy,logo,kapucňa,aj vzadu.).Je v top stave.Povodna cena kabáta bola 74eur,ja ho posúvam za 25eur+poštovné.Po zlých skúsenostiach posielam až po pripisani peňazí na účet.