inzercia, predaj, predám, bazár

Kabelka Dajana Rodriguez

Kategória: Kabelky

Predám kabelku Dajana Rodriguez z kolekcie Primavera vo farbe Lamb, ide o kombinaciu bezovo fialovej kabelky. Da sa nosit do ruky aj ako crossbody.
Bola par krat vyvetrana a okrem jemnych skrabancov na zapinani je ako nova.
Povodna cena kabelky je 185€
Kabelka Dajana Rodriguez
Podobné inzeráty
Kožená kabelka Kelly "Čierno-béžová" DAJANA RODRIGUEZ
Kožená kabelka Kelly "Čierno-béžová"Kabelka je z pravej kože v čiernej farbe v kombinácii s kroko kožou v béžovej farbe. Vo vnútri je jedno vrecko na zips a jedno kožené vrecko na mobil. JE od slovenskej návrhárky DAJANY RODRIGUEZ, z kolekcie RAUL RODRIGUEZ. Kvalitná koža, béžová je troška tmavšia, pretože každý kúsok je od nej originál a kože sa môžu troška farebne odlišovať, nakoľko nejde o sériovú výrobu. je to dosť veľká kabelka, mám ju asi 3 roky, je niečo nosená stav 9/10. MIERY: podstava 36x 13 cm, výška 28 cm, výška s uškom 58 cm
ÚPLNE NOVÁ KABELKA DAJANA RODRIGUEZ LIMA PRIMA LAMB
Predám úplne novú, nepoužitú kabelku DAJANA RODRIGUEZ. Kabelka nebola použitá ani jedenkrát. Cena bola 325eur viď foto, predám za 250eur poprípade dohoda. Kontakt najlepšie mail. Číslo vymyslené. Lima je elegantná kabelka do ruky alebo na rameno, ktorá sa zapína zaujímavou vnútornou klopou. História pretavená do dnešných trendov a módnych dizajnov. "Dovoľte si byť iné - oslnivé, žiarte všade, kde sa pohnete!" Nový model kabelky s názvom Lima je šperkom, vďaka ktorému vyniknete v dave aj v ležérnom tričku a denimových nohaviciach. Inšpiráciou a nosným prvkom sú nástenné koberce s tkanými vzormi - gobelíny zo 17. storočia. Rozmery: 32 x 21 x 20 cm (Šírka x Výška x Hĺbka)
ÚPLNE NOVÁ KABELKA DAJANA RODRIGUEZ LIMA PRIMA LAMB
Predám úplne novú, nepoužitú kabelku DAJANA RODRIGUEZ. Kabelka nebola použitá ani jedenkrát. Cena bola 325eur viď foto, predám za 220eur poprípade dohoda. Kontakt najlepšie mail. Číslo vymyslené. Lima je elegantná kabelka do ruky alebo na rameno, ktorá sa zapína zaujímavou vnútornou klopou. História pretavená do dnešných trendov a módnych dizajnov. "Dovoľte si byť iné - oslnivé, žiarte všade, kde sa pohnete!" Nový model kabelky s názvom Lima je šperkom, vďaka ktorému vyniknete v dave aj v ležérnom tričku a denimových nohaviciach. Inšpiráciou a nosným prvkom sú nástenné koberce s tkanými vzormi - gobelíny zo 17. storočia. Rozmery: 32 x 21 x 20 cm (Šírka x Výška x Hĺbka)
ÚPLNE NOVÁ KABELKA DAJANA RODRIGUEZ LIMA PRIMA LAMB
Predám úplne novú, s visačkou, nepoužitú kabelku DAJANA RODRIGUEZ. Kabelka nebola použitá ani jedenkrát. Cena bola 325eur viď foto, predám za 210eur poprípade dohoda. Kontakt najlepšie mail. Číslo vymyslené. Lima je elegantná kabelka do ruky alebo na rameno, ktorá sa zapína zaujímavou vnútornou klopou. História pretavená do dnešných trendov a módnych dizajnov. "Dovoľte si byť iné - oslnivé, žiarte všade, kde sa pohnete!" Nový model kabelky s názvom Lima je šperkom, vďaka ktorému vyniknete v dave aj v ležérnom tričku a denimových nohaviciach. Inšpiráciou a nosným prvkom sú nástenné koberce s tkanými vzormi - gobelíny zo 17. storočia. Rozmery: 32 x 21 x 20 cm (Šírka x Výška x Hĺbka) Telefónne číslo je vymyslené, uprednostňujem email a následne osobný odber alebo pošta/packeta. Na dobierku neposielam.
Kabelka a tasticka Dajana Rodriguez
Nadherna kozena kabelka a tasticka znacky Dajana Rodriguez. Limitovana kolekcia. Kabelku aj tasticku som pouzila dvakrat, su naozaj krasne, ale zistila som, ze pre mna prilis male. Potrebujem mat v kabelke vela veci a tak sa neviem do nej pomestit, nevynosila by som ju. Na zapinani je skrbancek (vid foto), ale ten je tam od vyroby. Piste prosim mail.
Dajana Rodriguez kabelka
Dajana Rodriguez kabelka Klementinka, stredná (38x29x12cm) čisto nová nenosená, ochranné púzdro a červené pútko pôvodná cena 200€, teraz 150€ plus pošta resp. zásielkovna