inzercia, predaj, predám, bazár

kabelka zvonilka

Kategória: Hračky

V nepoužívanom stave. Pre malú slečnu, čo rada nosí kabelky. Zn. Disney.
kabelka zvonilka
Podobné inzeráty
Princezná Belle, Zvonilka, balerína
Princezná Belle 50cm (stav novej) - 20 EUR Zvonilka 50cm s kabátikom (dobrý stav) - 15 EUR Balerína 40cm (stav novej) - 5 EUR Osobný odber v Bratislave. Pozri aj moje ostatné inzeráty.
Zvonilka vila na tekvici 4ks
Predam postavicky z rozpravky Zvonilka, cela sada sa sklada zo 4 kusov, maju cca 8cm, su plastove, nove a mozu sa pouzit aj na tortu. Mozny osobny odber BA alebo Dunajska Luzna, pripadne poslem aj dobierkou. Cena 8,- eur. Prosim kontaktujte ma najlepsie mailom alebo zavolajte. SMS neodpovedam.
Zvonilka
Zlatá kniha rozpravok,Zvonilka,Cililing.Krasne ilustrovaná vo velmi dobrom stave.Kupena nova pre dcerku.Cena 6 eur + pošta. rozmery 20x15 120 strán
Puzzle Víla Zvonilka - svieti v tme
Predám puzzle z rozprávky víla Zvonilka Dieliky sú váčšie 200 ks, niektoré v tme svietia (nešlo mi to dobre odfotiť) Všetky dieliky sú komplet, puzzle je hrané. Cena 5 eur.
Princezná Belle, Zvonilka a balerína
Princezná Belle 50cm (stav novej) - 17 EUR Zvonilka 50cm s kabátikom (dobrý stav) - 12 EUR Balerína 40cm (stav novej) - 3 EUR Osobný odber v Bratislave. Pozri aj moje ostatné inzeráty.
Oblečeníčka šaty pre bábiky Rainbow barbie klobúky kabelky
Šaty rôzne oblečenie kabelky šiltovky nohavice čiapky topy kožúšky baretky saká kraťasy.... pre bábiky Rainbow high možné výhodnejšie ceny kompletov spolu šaty ku krku bez rukávov 2€ letný overal krátke nohavice s opaskom /rôzne farby/ 5€ klobúčik k tomu prispôsobený 4€ kabelka k tomu prispôsobená 3€ cena spolu za súpravu 3ks: 10€ bermudy rôzne farby 4€ šaty krátky rukáv chlpaté lemovanie 4€ top s nazberanými pufnovými rukávmi 4€ top prúžkový krátky rukáv 3€ svetrík s gombičkami a rukávmi 5€ sivá sukňa krátka s rázporkom a červeným šnurovaním 2€ chlpatý biely top bez rukávov 2€ červený klobúčik "slamáčik" 4€ červená kabelka 3€ cena spolu za súpravu 4ks: 9€ chlpatý biely top so srdiečkom 3€ šedá baretka s chlpatým lemovaním a srdiečkami 4€ chlpatá kabelka so srdiečkami 3€ bermudy so srdiečkami 4€ cena spolu za súpravu 4ks: 11€ dlhé zvonové nohavice so srdiečkami 6€ dlhé nohavice jednofarebné 5€ bermudy 4€ top krátky s nazberanými rukávmi 4€ melírovaný trblietavý roláčik s krátkym rukávom 4€ šiltovka 4€ kabelka so srdiečkami 3€ baretka 4€ sukňa na traky s gombičkami 4€ tričko 3€ Mickie maus kabelka 3€ zelená čiapka Mickie 4€ Mickie zelené nohavice na traky s gombičkami 8€ biely rolák s Micke mausom s rukávmi 5€ cena spolu za súpravu 4ks: 17€ šiltovka RH 4€ Ľadvinka 3€ pásikavé rolák tričko s krátkymi rukávmi overal s dlhými nohavicami s krúžkami 9€ cena spolu za súpravu 3ks: 14€ prosím pýtajte sa, rada odpoviem na podrobnosti bábiky barbie ken rainbow high ZDARMA dám poštovné pri odbere z mojich inzerátov nad 111€. Posielam pri platbe na účet vopred doporučene. Teším sa už teraz na radosť, ktorú spolu s Vami vyčaríme dcérkam, vnučkám, neterkam, krstniatkam, .... Pekný dník :)