inzercia, predaj, predám, bazár

Kabelky pre slečnu

Kategória: Ostatné oblečenie

Predám v zachovalom stave používané detské kabelky pre malú parádnicu. Oranžová je hačkovaná, červená ani raz nebola použitá.
Biela s kvetinkou-PREDANÁ.
1ks=3eur+poštovné.
Kabelky pre slečnu
Podobné inzeráty
Kabelky pre slečnu
Predám v zachovalom stave používané detské kabelky pre malú parádnicu. Oranžová je hačkovaná, červená ani raz nebola použitá. Biela s kvetinkou-PREDANÁ. 1ks=3eur+poštovné. Posielam po prevode na účet. Číslo je vymyslené píšte mi na e-mail.
Balik oblecka pre  slecnu , velkost 36
Balik obsahuje viac ako 30 kusov oblecenia velkosti 36 pre slecnu, obsahuje 11 ks rifiel, znaciek Stradivarius, Reserved, Pull @bear, Denim, 2x ohavice, 5x tricko, 2x svetre, mikinu, sortky,4x sukne, 2x letne saty, overal a td... Vsetko ciste, vyprate bez flakov. Cena za vsetko je len 7 eur.
Šaty, tričká pre slečnu 128/140, H&M
Ponúkam na predaj tieto šaty a tričká (len H&M) pre slečnu 8-10-ročnú. Sú po jednom dieťati, výborný stav. Na dvoch tričkách sú dva menšie fliačiky, šaty praním žmolkaté, ale nevyblednuté farby. 2 kusy šiat, 8 kusov tričiek s dlhým rukávom, 4 kusy tričiek s krátkym rukávom. Cena za všetkých 14 ks spolu.
Balík oblečenia pre slečnu
Predám veľký balík oblečenia pre asi 10 ročnú slečnu,všetko v dobrom stave. Pribalím ako darček hodinky kupované v hodinárstve asi 2krat nosené potom už len odložené. Do okolia Brezna a Banskej Bystrici dovezieme čiže to budete mat bez poštovného.
Taška pre slečnu
Taška pre slečnu Cca 16*20*7cm Cena plus poštovné alebo osobný odber. Kontaktovať cez email prosím
Balík oblečenia pre 7-9 ročnú slečnu
Balík oblečenia pre 7-9 ročnú slečnu Predám balík oblečenia vhodný na jar, jeseň a zimu, veľkosti 134 až 146. Okrem fotiek obsahuje nátelníky, pyžamo, ponožky, pančuchy, pršiplášť + darček navyše. Značky: Mayoral, Jacadi, Gant, HM, Zara, Zuppa, Beneton, Mango, Calzedonia, Primark, OVS, Next, SOliver, Primigi. Všetko je v TOP stave.