inzercia, predaj, predám, bazár

Káble a redukcie

Kategória: Ostatné drobné

1. kábel, adaptér SCART na S-VIDEO + 3x CINCH GoGEN, prepínač, dĺžka 0,5m = 4€
2. scart kábel 1,50m = 1,50€ + 1,50€
3. scart kábel zabalený 1,50m = 2€
4. rozbočovač na koaxiálny kábel = 1,50€
5. dátový kábel micro USB = 2€
6. korektor TV Samsung = 4€
7. korektor - 3x CINCH vidlice = 4€
8. AV kábel k fotoaparátu Samsung S1010, CB08A12 = 3€
9. AV kábel 3x CINCH vidlice - 3x CINCH vidlice 2m = 5€
10. anténny koaxiálny kábel 1,20 m = 1,50 €
11. predlžovací kábel na slúchadlá audio stereo 5 m = 5€

Cena + poštovné podľa tarify Slov. pošty

Podmienky predaja :
Keď sa na obchode dohodneme - znamená to, že pošlem číslo účtu a do 3 pracovných dní neprebehne platba, tovar posúvam ďalej.
Posielam po prevode na účet, na dobierku posielam len v tom prípade, keď sa mi vopred uhradí poštovné.
Posielam doporučeným listom , prípadne ., OBYČAJNÁ ZÁSIELKA JE NA ZODPOVEDNOSŤ KUPUJÚCEJ/HO.
Výšku poštovného si môžete skontrolovať na liste / balíku , balné je zdarma.
Podacie hárky archivujem 20 dní odo dňa odoslania. Pokiaľ Vám neprišiel balíček od 5 dní odo dňa termínu na odoslanie informujte ma, aby som dohľadal podacie číslo !
Samozrejme toto neplatí pri obyčajných zásielkach.

TOVAR SPAŤ NEBERIEM.
Káble a redukcie
Podobné inzeráty
kupim autobaterie,medene kable,hlinikove kable,elektromotory
kupim autobaterie,medene kable,hlinikove kable,stare nefunkcne elektromotory cennik: autobaterie-0,20€/kg medene kable-0,30€/kg hlinikove kable-0,20/kg stare nefunkcne elektromotory-0,10/kg Plati pre cele vychodne Slovensko ,osobne si po to pridem.
Káble
Predám káble YSLY-JZ: 5x10. 5x6 5x4 Káble na drátovanie rozvádzača : 1x10 Modrý 1x10 Čierny 1x10 Zeleno-žltý Uzemňovací kabel 1x16 čierny. Prívodný kábel 5x16 V prípade záujmu má kontaktujte na nižšie uvedené číslo . Metráž podľa vašej požiadavky Ceny za polovicu !!! Stavebné káble, káble na cinkulár, provizorné prívodné káble na stavbu atd…
audio káble, redukcie
Predám audio káble, konektory a redukcie, ako na foto.Cena 10€ +poštovné.
Predám rôzne káble, kábliky, redukcie, sluchátka....
Mám zbytočné rôzne UTP káble 2- a 4-žilové, rôznych dĺžok, s koncovkami RJ-11 / RJ-45 - podľa potreby si pýtajte..., rozličné redukcie, USB kábliky, jack konektory, sluchátka, starý typ nabíjačky Samsung mobilov.....viď foto... V ponuke aj retro kúsok - bakelitový spínač zo starej lampy :) Všetko funkčné, nepoškodené. V BA možný osobný odber, mimo BA pošlem ako doporučenú zásielku po úhrade na účet (cena + poštovné), NIE na dobierku. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom cez formulár pod inzerátom, NIE SMS (na čísle nie je kredit) - ďakujem! Pozrite si všetky moje inzeráty a hodnotenia - stačí kliknúť na moje meno
Redukcie a káble
Predám za symbolickú cenu redukcie a káble. Sú takmer nepoužité.
PONUKAM  vsetko co je v garazi od elektroniek...
Ponukam celkovy obsah garaze, ktora sluzi ako dielna, labak. Elektronika vsetkeho druhu, od elektroniek,pasivnych a aktivnych suciastok, nove aj pouzite potenciometre Tesla, americke a ine,sietove a vystupne transformatory, radia, elektronkove gramofony so 4.rychlostami, repraky, puzdra na zosilnovace. Komplet zariadenia: Stojanova vrtacka, vrtacky,vrtaky. Ohybacka plechou,stolove noznice na plech, plechy hlinik, dural, mosadz, preglejky roznych rozmerov, tento material je dovoz z Nemecka. Komplet regale drevene a kovove, skrinkove zasobniky so suciastkami, meracia technika,merace elektroniek, generatory,osciloskop, autotrafa Siemens, trafa 230V/120-americka a ine normy reverb jednotky-Acutronics,exoticke elektronky, drobny material v skrinkach, specialne vrtaky do priemeru 10mm, odborna literatura, katalogy, stavebne navody, navody a schemy vyrobcov pre muzikantov , firiem Fender, Marshall...atd. Spolu asi 30 kusov zakladacov. Vercajk vsetkeho mozneho druhu-ziadna Cina pajkovacky na rozny vykon, olovnaty cin cca 5kg. Rozne zdroje, mikrofony, nedokoncene projekty elektronkovych zosilnovacov, puzdra na zosilnovace, potahovy material na puzdra, pracovny stvol,stolicky, baliaci material a vselico mozne. Vela raritnych-vintage suciastok zapadnej produkcie (nie Tesla),elyty Tesla pre elektronkove zosilnovace, strieborne nity, listy, plosne spoje, konektory Tesla -DIN, jacky, rele 5V,12V, KIP prepinace,sietove KIP vypinace,poistky od 50mA do 10A, zdierky,sietove kable-nove aj stare, mikrofonove kable este poctivej vyroby, kable pre HIFI techniku,konektory, konektory pre reproduktory, rozne zdroje regulovatelne i stabilne, kable roznych dlzok pre repro bedne, vodice,droty roznych farieb a prierezov, tienene kable pre nf-techniku, chladice, ventilatory, mg.kazety, video kazety. Mam tiez v ponuke pocitace, prislusenstvo k pocitacom atd.... Odhadova cena obsahu celej garaze podla odbornikov je 12 tisic Euro. Viac info E-mail. Telefon nie je aktivovany. ZIADNE SMS !!! Navsteva bude mozna kazdy den po telefonickom dohovore. Len osobny odber. Najradsej cely obsah garaze. Za tento obsah garaze sa oplati investicia ci uz pre zaciatocnikov, aj tych ktori uz pracuju v tejto oblasti. Opakujem, ze hodnota obsahu v garazi ma hodnotu minimalne ceny "maleho" auta. Moja cena je naozaj super a to 3200€. Dovod ponuky-zdravotne dovody. Radia su uz predane okrem radia Tesla Jantar. Na obrazku druhy merac elektroniek nie je k dispozicii.