inzercia, predaj, predám, bazár

kačice, kačky

Kategória: Hydina

Predám kačice na chov. kačica 10 €, káčer 15 €.
kačice, kačky
Podobné inzeráty
Kačice
Predám/vymením tohto ročne mladé kačice. Sú to Pyžmové kačice (činske kačice).. Veľmi dobre vysedia a odchovavajú mladé a zároveň majú najchutnejšie mäso spomedzi kačíc. Káčer cena 25€, kačka 15€.. Tieto kačice sú o niečo mohutnejšie nakoľko vždy vyberám do chovu tie najlepšie a najväčšie jedince.. Je to potom vidieť na mladých.. Treba vidieť.. Rád vymením aj za zrno: pšenicu, kukuricu alebo ovos.. Viac info:
Farebné domáce kačice na další chov
Predám mladé farebné hnedé kačice liahnuté 2022. Môj farebný mix, tieto farby v iných plemenách nenájdete, niektoré sú jedinečné kombinácie. Kačice sú úžitkové na vajíčka, mäso, zber slimákov ako iné bežné kačice akurát sú v nie bežných farbách a sú okrasou dvora. Káčer aj kačice samostatne. Osobný odber v obci Dunajská Lužná pri Bratislave.
Kačky
Predám čínske kačky 1gunar a 3 kačky, gunár je nepribuzny. Ďalej predám 5 indických bežcov 3 kačky a 2 gunare.10€/ks. Pri väčšom odbere dohoda
Ruánske kačky
Ponúkam na predaj Ruánske kačky 2 ks a káčerov 2 ks - 7 mesačné- cena: 20e za ks Informácie pre chovateľov: - Káčeri sú aktívni - Kačky sa ešte neznášajú Kačky sa nachádzajú v obci Radoma okres Svidník V prípade záujmu volať
Predám pižmové kačky
Predám 3- mesačné pižmové kačky z voľného výbehu. Pižmové kačice / kačky čínske / káčer / kačka pižmová
Pižmové kačky
Ponúkam na predaj chovnú skupinu pižmových kačíc - káčera a dve kačky. Káčer je biely, kačice sedlaté. Kačice sú osvedčené matky. Cena za celú skupinu je 50 eur. Možná výmena za jahňa.