inzercia, predaj, predám, bazár

Kanar

Kategória: Vtáctvo

Mám na predaj pár červeno čiernych kobaltov + jedného samca A. Ďalej mám pár achát opálov. Achátový pár a pár phaeo + samec phaeo navyše. Osamote samice nepredávam. Vtáci sú preliečení a pripravení okamžite na odchov. Cena za pár: 50€.
Kanar
Podobné inzeráty
Kanár/Kanár Gloster
Predám kanárov a kanárov gloster. Rok 2022, odčervené jedince, z celoročného vonkajšieho chovu. Výber možný z viac kusov a farieb
kúpim kanár Timbrados
kúpim párik kanár Timbrados.poprosim len rozumnú ponuku.dakujem
Kanár, kanáre, kanáriky
2 samci achát odchov január 22 krúžkovaný odčervený S76 tel Brodské
Predám
Hyl lesný 1,0 straka 2020.2,0 prírodný štepitelny 2022.0,1 prírodná štepitelna 2022.0,2 straka 2022.0,1 hnedý pastel 2022.Timalia čínska 1,1.Križence stehlik x kanar 4,2 2022.
Predám krížence kanárika x hýle mexické, a kanáriky
Predám kanáriky a hýle mexické - najmä tohtoročné, ale aj minuloročné v cene 20 eur za kus. Ponúkam aj krížence z tohto odchovu - kanár, samček x samička hýla mexického v cene 40 eur za kus. Ako na fotkách - sú priamo z môjho chovu. Najmä biele, žlté, oranžové i strakaté, spevúne - samčeky, ale aj samičky. Do chovu i ako domácich mazlíčkov. Mám polstoročné skúsenosti s chovom najmä kanárikov a exotických vtákov. Poskytnem rád a ochotne zdarma i poradenstvo. Ponúkam aj literatúru o nich - tú nájdete v ďalšom mojom inzeráte. Odpovedám každému. V prípade kontaktovania emailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „SPAM” alebo „NEVYŽIADANA POŠTA”). Ďakujem.
andulky,kanar
dobry den predam tohtorocne andulky ks 5euro,2pary kanarov dvojrocne len v paroch par 25euro