inzercia, predaj, predám, bazár

Kancelarska stolicka

Kategória: Stoličky

Na predaj kancelarska stolicka , pouzivana no vo velmi dobrom stave, 100% funkcna
Kancelarska stolicka
Podobné inzeráty
Kancelárska stolička, čierna-nová
Táto kancelárska stolička má moderný štýl a poskytuje optimálny komfort. Kancelárska stolička v sebe nesie prvky moderného dizajnu, je príjemná na dotyk a sedí sa na nej naozaj pohodlne. Výška kancelárskej stoličky sa dá nastaviť pomocou plynového piesta, a tak je vhodná k barovému pultu, ale aj k bežným stolom. Vysokokvalitný poťah ponúka pohodlie pri sedení. Kancelárska stolička je ľahká, a tak sa dá jednoducho premistniť. Priemer podstavca: 52 cm Priemer sedadla: 35,5 cm Nastaviteľná výška: 65 - 98 cm Hmotnosť: 3,5 kg Farba: Čierna
Kancelárska stolička
Kancelárska stolička - [5.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Kancelárska stolička - 1 Kancelárska stolička - 2 Predám plne funkčnú kancelársku otočnú stoličku s nastaviteľnou výškou. Zachovalá, len nutné vytepovať. Cena 20€. Osobný odber Prievidza. Bližšie info kludne volajte. Tel.č.:
Nepoužívaná kancelárska stolička čierna s malou vadou
Predám novú a nepoužívanú kancelársku stoličku: - kancelárska stolička s pohodlným sedením s operadlom zo sieťoviny - sedadlo je čalúnené do kvalitnej vodeodolnej a nehorľavej NANO látky s vysokou odolnosťou proti znečisteniu - synchrónny mechanizmus s možnosťou nastavenia tuhosti hojdania a s aretáciou v štyroch polohách - operadlo je vybavené kvalitnou sieťovinou a je zakončené výškovo a uhlovo nastaviteľnou hlavovou opierkou - opierky rúk stoličky s mäkkou dotykovou plochou umožňujú nastavenie výšky a šírky - plynový piest certifikovaný podľa BIFMA zabezpečuje výškové nastavenie stoličky - kovový kríž s kolieskami s priemerom 50 mm na mäkké podlahy - nosnosť 150 kg Viac: Stolička má miernu vadu: Zo spodnej plastovej časti sedadla je odštiepený kúsok. Ten je stále k dispozícii, takže ho stačí len prilepiť. Možno sa nájde niekto, komu toto malé poškodenie vadiť nebude, pretože stolička je inak v bezchybnom stave, keďže je nová a nepoužívaná, v pôvodnom balení. Tel. cislo poslem mailom ak by mal niekto seriózny záujem. Akceptujem len osobný odber.
Kancelárska stolička SEDUS BLACK DOT-102 čierna
KANCELÁRSKE OTOČNÉ STOLIČKY NEMECKÁ VÝROBA SEDUS: farba sedadla: čierna farba operadla: čierna farba nohy: leštený hliník materiál sedadla: mäkká pena + látka materiál chrbtovej opierky: plast materiál nôh: hliník materiál lakťovej opierky: plast plný rozsah nastavenia: výška, sedadlo (dopred-dozadu, uhol sklonu), lakťové opierky (hore-dole, dopredu-dozadu), operadlo (uhol sklonu, nastavenie bedrovej časti, uzamykateľné v akomkoľvek nastavení). Otočná kancelárska stolička renomovanej nemeckej firmy Sedus je vyrobená z prvotriednych materiálov, čo zaručuje kvalitu na roky. Stolička je navyše certifikovaná na celých 24 hodín práce s nosnosťou 150 kg. Sedák vyrobený z mäkkej peny, potiahnutý odolnou látkou, sa dokonale prispôsobí dobe sedenia a zaistí pohodlie pri práci. Nespornou výhodou sú polohovateľné podrúčky, ktorých nastavenie si môžete prispôsobiť podľa seba. Noha stoličky v tvare pavúka je vyrobená z ľahkého odolného hliníka. Stolička je vhodná ako do veľkej kancelárie, tak aj na prácu v systéme domácej kancelárie. Všetky stoličky sú pred odoslaním umyté. Používaná stolička prvej triedy: stav čalúnenia - veľmi dobrý stav chrbtovej opierky - dobrý (chrbtová časť môže mať odreniny od materiálu) stav nôh - dobrý (možné mierne odreniny na hliníkovej nohe) Možnosť dodania aj v iných farbách: námornícka modrá červená POZOR! Pri odbere viac kusov je možná dohoda na cene. Cena za kus je 240,00 € (bez poštovného). Nová stolička na slovenskom trhu stojí od 1200,00 €, u nás to máte za 20 % z ceny nového výrobku, ale náš výrobok je prvej triedy. NAŠA CENY JE 240,00 €. Na objednávku vieme dodať aj iný tovar do kancelárie (kancelárske stoly (zn. VS a iné), kontajnery (zn. VS, wendel a iné), stoličky, skrinky a pod). V prípade záujmu nás môžete kontaktovať.
Kancelárska stolička ergonomická, za polovicu - ALTAF
Kvalitná kancelárska stolička modrá, veľmi pohodlná ergonomická, polohovateľná. Stolička ALTA-F je vo výbornom stave, za menej ako polovičnú cenu. Nastaviteľná do viacerých polôh, "húpacia" funkcia. Technické info: /kancelarska-stolicka-alta-f-modra. K dispozícií viac kusov stoličiek, možnosť výberu. Osobný odber Ba. Preferujem email komunikáciu (nie som vždy k dispozícii na telefóne, v prípade otázok Vám rád zavolám späť). Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Stolička kancelárska kinnarps
Kvalitná kancelárska stolička značky Kinnarps vhodna do kancelarie, izby ako hracia stolička. Stolička disponuje nastaviteľnou výškou, polohovateľnim operadlom. Stolička je v čiernej a zelenej farbe. Mám viac kusov. Osobný odber BA