inzercia, predaj, predám, bazár

Kapela hľadá GITARISTU - Elektrická gitara

Kategória: Hudobníci a skupiny

Ahojte, hľadáme do zabehnutej kapely z východného Slovenska ďalšieho člena - ďalšieho gitaristu resp. hráča na elektrickej gitare. Čo sa týka žánru, tak kapela sa radí do moderného folku s prvkami popu. Kapela je zabehnutá v tom zmysle, že pôsobíme na hudobnej scéne 13 rokov a ročne máme cca 40-60 koncertov po celom Slovensku.
Kapela pochádza z okresu Košice-okolie.
Hráme v zložení:
elektroakustická gitara, klávesy, bicie, akordeón

Hľadáme niekoho kto je pripravený na sebe pracovať a rád sa učí a zdokonaľuje.


PS: svoje odpovede/ponuky posielajte prosím mailom
Kapela hľadá GITARISTU - Elektrická gitara
Podobné inzeráty
Kapela hľadá GITARISTU - Elektrická gitara
Ahojte, hľadáme do zabehnutej kapely z východného Slovenska ďalšieho člena - ďalšieho gitaristu resp. hráča na elektrickej gitare. Čo sa týka žánru, tak kapela sa radí do moderného folku s prvkami popu. Kapela je zabehnutá v tom zmysle, že pôsobíme na hudobnej scéne 13 rokov a ročne máme cca 40-60 koncertov po celom Slovensku. Kapela pochádza z okresu Košice-okolie. Hráme v zložení: elektroakustická gitara/husle, klávesy, bicie, akordeón Hľadáme niekoho kto je pripravený na sebe pracovať a rád sa učí a zdokonaľuje. PS: svoje odpovede/ponuky posielajte prosím mailom. DO INZERÁTU PROSÍM UVEĎTE ASPOŇ ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE O VÁS (vek, odkiaľ ste, predchádzajúce skúsenosti atď.). Telefónne číslo je vymyslené.
Kapela hľadá GITARISTU - Elektrická gitara
Ahojte, hľadáme do zabehnutej kapely z východného Slovenska ďalšieho člena - ďalšieho gitaristu resp. hráča na elektrickej gitare. Čo sa týka žánru, tak kapela sa radí do moderného folku s prvkami popu. Kapela je zabehnutá v tom zmysle, že pôsobíme na hudobnej scéne 13 rokov a ročne máme cca 40-60 koncertov po celom Slovensku. Kapela pochádza z okresu Košice-okolie. Hráme v zložení: elektroakustická gitara/husle, klávesy, bicie, akordeón, spev Hľadáme niekoho kto je pripravený na sebe pracovať a rád sa učí a zdokonaľuje. Požadovaný vek: Do 35 rokov PS: svoje odpovede/ponuky posielajte prosím mailom. DO INZERÁTU PROSÍM UVEĎTE ASPOŇ ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE O VÁS (vek, odkiaľ ste, predchádzajúce skúsenosti atď.). Telefónne číslo je vymyslené.
Kapela hľadá hráča/ku na akordeón a/alebo husle
Ahojte vospolok, Hľadáme jedného či dvoch muzikantov/tky do našej partie. Skúšavame cez víkend v Hlohovci. Ak hráš celkom solídne na akordeón alebo husle, si nekonfliktný/á, pohodový/á, usmievavý/á a máš rád/rada world music (napr. Barcelona Gipsy balKan Orchestra), tak určite medzi nás zapadneš. Ideálne, ak si dobrý sluchár, partitúry postupne spisujeme... Ak si ochotný/á na sebe pracovať, máš u nás šance aj keď možno nemáš veľmi veľké predchádzajúce skúsenosti z hrania v kapele :-) -------------------------------------- O nás: Sme mladá sľubne rozbehnutá kapela, hráme world music – španielske, rumunské, cigánske, balkánske piesne. Je to živá energická hudba, ktorá oslovuje široké spektrum ľudí. Zaujímavá, príjemná na posluch, lákavá do tanca. Hoc spolu nehráme ani celý rok, máme už sa sebou viac ako desiatku hraní. V mestách Hlohovec, Leopoldov a Trnava, kde nás už poznajú, nás pozývajú prakticky na každú kultúrnu akciu. Radi by sme ďalej hrávali kade-tade, na kultúrnom podujatí, oslave, zábave, svadbe, festivale, v podniku, či galérii... Postupne sa dostávame do povedomia. Aktuálne zloženie: Spev, gitara, kontrabas, saxofón, bicie nástroje. Televízna reportáž o nás: -------------------------------------- Kontakt: malomalo.kontakt@ Máme novú FB stránku, tam nájdete viac info: Neváhajte nás kontaktovať, radi zodpovieme všetky otázky! :-) Váš veselý kolektív z MaloMalo Key words: Huslista, huslistka, akordeonista, akordeonistka, husle, akordeon, harmonika, heligonka, kapela na svadbu, cigánska hudba, kapela na festival, kultúrne akcie, slovenská kapela, nová kapela, španielska hudba, world music, vystúpenia, zábava.
Kapela HUNCÚT BAND hladá Gitaristu
Ahojte, kapela Huncút Band hladá gitaristu, hráme prevažne vlastnú tvorbu v štýle Metal/PunkRock Ak nemáš čo robiť a máš doma 7strunku alebo gitaru ladenú od B a aparát, zhaname viac menej doprovodného gitaristu , zbal to ozvi sa nám a prídi si to snami vyskúšať.. našu tvorbu nájdeš na Spotify-youtube-deezer skoro na všetkých platformách. ozvi sa na číslo napíš najskôr SMS a hned ako sa bude dať si zavoláme… sme badna bláznov ktorá berie všetko s humorom ale! Zodpovednosť - chodiť na skúšky, na čas chodiť na skúšky, dať do kapely srdce, AK TO NEROBÍŠ SRDCOM(ani sa neozývaj XD) … Tak ak splnas tieto jemné kritéria si u nás vítaný
Začínajúca Kapela Cyreit hľadá gitaristu.
Zdravíme Všetkých sme začínajúca kapela Cyreit, ktorá momentálna hľadá gitaristu. Štýl hráme moderný hardrock-metal ale máme aj melodické piesne. Máme komplet vybavenú skúšobňu v Šuranoch, stačí si len priniesť gitaru a môže sa hrať. Pesničiek máme už spravených 11, pričom stále nové pribúdajú. Hľadáme osobu, ktorá vie prinášať aj svoje vlastné nápady a takisto má už určité skúsenosti v oblasti nahrávania a koncertovania. Po prejavení záujmu Vám pošleme aj nahrávky našich ukážok, nadšenec modernej rockovej hudby si určite príde na svoje. S pozdravom Maťo.
Punková kapela v Bratislave hľadá gitaristu
Zabehnutá koncertujúca punková kapela hľadá gitaristu. Sóla, vyhrávky, vokály do refrénov potešia. Kontakt poprosím cez e-mail, číslo nefuknčné.