inzercia, predaj, predám, bazár

Kapsa cez plece

Kategória: Plecniaky a kufre

Na predaj kapsa cez plece s zateplenou podšívkou. Zapínanie suchý zips. Rozmer cca 18/22 cm dĺžka popruhu cca 150 cm. Cena 5€ + poštovné. Pozri aj iné moje inzeráty. Kontaktujte ma tel.
Kapsa cez plece
Podobné inzeráty
Taška cez plece
Predám tašku cez plece vhodnú aj pre deti do školy. Je veľká, priestranná, zmestí sa tam rozmer A4, má rôzne priehradky. Super stav. Prosím kontaktujte cez formulár(mailom).
Taška cez plece
Predám tašku cez plece. Je možný osobný odber alebo poštou (poštovné hradí kupujúci). Platba vopred na účet.
Taška cez plece SUPREME
Predám túto novú tašku cez plece značky SUPREME. Taška ponúka veľký priestor na veci ako napr: tablet, mobil, peňaženka a podobne. Ramienko sa dá odopnúť z jednej strany na druhú, podľa toho na ktorej stane ju chcete nosiť. Dá sa nosiť aj na hrudníku alebo na chrbte. Látkový materiál. Ide o neoriginál. Cena: 25 €. Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
panska taska  cez plece Porshe design x adidas
Panska taska cez plece znacky Porshe design x Adidas s funkcneho vodeodolneho materialu. vo vnutri aj zvonku su vrecka, je velka, zmesti sa aj A4.
Burton Taška cez plece
Predam krasnu burton tasku cez plece v zeleno hnedej kombinacii. Taska je vo vybornom stave. Aktualne ju uz nie je mozne zakupit v obchodoch.
IBM Thinkpad/lenovo taska cez plece na notebook
IBM Thinkpad/lenovo taska cez plece - dobry stav 2 oddelenia na zips