inzercia, predaj, predám, bazár

Karbónový cestný bicykel

Kategória: Cestné bicykle

Predám cestný karbónový bicykel belgickej značky U.Scanini vo výbornom stave. Veľkosť 56 na postavu 176-186 cm. Výbava Shimano, počet prevodov 2x10, prehadzovač Shimano 105, prešmykač Shimano DuraAce, brzdy Shimano Ultegra, hliníkové ráfiky Vision, plášte Continental,  váha 8 kg. Bicykel je vo výbornom stave, prehadzovač, prevody, ráfiky, bowdeny a lanká menené pred cca 2 rokmi, nie sú nutné žiadne investície.
Karbónový cestný bicykel
Podobné inzeráty
triatlonový, bicykel FELT, karbónový rám, komplet Ultegra
Predám veľmi pekný, kvalitný, cestný, karbónový bicykel značky Felt s karbónovými kolesami značky Spengle Giro3. Je to ultraľahký triatlonový, časovkársky, resp. cestný bicykel. Veľkosť je na výšku cca 170 - 185 cm. Veľkosť kolies je 28". Plášte sú continental. Bike má triatlónové, časovkárske riadidlá a komplet Shimano Ultegra výbavu. Pedále sú zn. Look. Prevody 2 x 10. Je to výborný, komplet karbónový bike, za výhodnú cenu. Má top vybavenie a super design. Je vhodný ako pánsky i dámsky. Bicykel je málo jazdený, parkovaný v interiéry. Len pre vážnych záujemcov. Možnosť prevzatia v Bratislave.
bicykel na triatlon, časovku, cestný, karbón, Ultegra
Predám veľmi pekný, kvalitný, cestný, karbónový bicykel značky Felt s karbónovými kolesami značky Spengle Giro3. Je to ultraľahký triatlonový, časovkársky, resp. cestný bicykel. Veľkosť je na výšku cca 170 - 185 cm. Veľkosť kolies je 28". Plášte sú continental. Bike má triatlónové, časovkárske riadidlá a komplet Shimano Ultegra výbavu. Pedále sú zn. Look. Prevody 2 x 10. Je to výborný, komplet karbónový bike, za výhodnú cenu. Má top vybavenie a super design. Je vhodný ako pánsky i dámsky. Bicykel je málo jazdený, parkovaný v interiéry. Len pre vážnych záujemcov. Možnosť prevzatia v Zálesí.
Nový cestný bicykel VAN Rysel EDR CF ULTEGRA DISC Karbónový
úplne nový cestný bicykel najazdene 0km!(jeho kolesa sa ešte nedotkli asfaltu ) značka VAN RYDEL EDR CF ULTEGRA DISC DESIGNED FLANDERS Bicykel je komplet postavený na SHIMANO ULTEGRA a to stredové zloženie ...kľuky ..prevodníky ..kazeta ..prehadzovačka brzdy a brzdové kotúče..reťaz ..páky Veľkosť bicykla -46 na výšku 160-173cm váha bicykla 7.23kg bicykel je v záruke 2 roky kompletná dokumentácia Bicykel je v 100% stave žiadne mechanické alebo kozmetické poškodenie -ani najmenší škrabanec! Pôvodná cena 3294€ moja cena 1970€ Farba bicykla ..kombinácia lesklej a matnej čiernej.. video Parametre: karbónový rám EDR hmotnosť 840 gramov.. Konštrukcia vlákien je navrhnutá tak, aby uspokojila potreby najnáročnejších pretekárov v strmých kopcoch aj na rovinách. Spĺňa všetky požiadavky profesionálnych jazdcov ..Nalisovaná stredová konzola 86 a rám kompatibilný s Di2. vidlica hmotnosť 320 gramov Prevodník 52-36 shimano ultegra R8000 Prehadzovačka Shimano ULTEGRA R8000 kazeta 11-34 Brzdy shimano ultegra R8000 Predný kotúč: 160 mm Zadný kotúč: 140 mm Brzdový strmeň: BR-R8070 Flat Mount, 2 keramické piesty s automatickým nastavením spätného chodu doštičiek - Kompatibilné s gripmi: ST-R9170, ST-R9070, ST-R8020 a ST -R8070 - Vrátane brzdových doštičiek: L04C Resin s chladiacim rebrom - Kompatibilita kotúčov: 140 mm až 160 mm - Odporúčaný kotúč: SM-RT800 - Odporúčaný brzdový olej: Minerálny olej Shimano Bezdušové kolesá FULCRUM RACING3 DB Poskytuje extrémnu účinnosť odvaľovania vďaka svojim kužeľovým a panvovým ložiskám, pričom zostáva pohodlný vďaka oceľovým lúčom, ktoré zaisťujú o viac ako 25 % väčšiu absorpčnú kapacitu v porovnaní s Racing Zero. Pneumatiky Hutchinson Fusion 5 Performance kontakt:
Triban dámsky cestný bicykel regular veľkosť S
Predám krásny cestný bicykel pre dámy Triban v bielo-striebornej kombinácii vo veľkosti S (160-171cm).Bicykel je vo výbornom stave, ako nový, minimálne jazdený.Bicykel je osadený sadou Shimano Sora 2x9 rýchlostí, radenie Shimano Sora, kľuky Shimano Sora 50/34 165mm, prešmýkač Sora, prehadzovačka Sora, kazeta Microshift 11-32 zubov, predná vidlica je karbónová, plášte Michelin Dynamic Šport 700x25. Bicykel má základné osvetlenie. Bicykel je ešte v záruke s dokladom o kúpe. Úplne ideálny bicykel pre začínajúcu bajkerku. Len osobne v Bratislave.Viac informácií rád poskytnem telefonicky. Link na bicykel s rovnakými parametrami.
Boardman Team Carbon (M-53cm)
Cestný bicykel
-Celo karbónový ľahký a tuhý cestný bicykel britskej značky - najlacnejší na bazári -výbava 2x10 rýchlostná Shimano Tiagra (stred medzi základnou a strednou radou) -kľuky FSA Gossamer -kolesá Mavic CXP Elite -pred predajom bude vyčistená reťaz a spravený základný servis Pre viac foto, info ma kontaktuj. Veľkosť M (53cm), Geometria: Mám na predaj aj další gravel/cyklokross a cestný bycikel vo veľkostiach 53cm: -Ribble Sportive Racing Carbon -Norco Treshold C2 Carbon gravel/cyklokross NIE, NIEJE KRADNUTÝ ! V prípade potreby doložím doklad o kúpe. Cestný bicykel Scott, canyon,cube, tarmac, roubaix, specialized, trek, giant, bianchi
Cestny karbonovy bicykel Merida
Predam cestny karbonovy bicykel Merida tak, ako je na foto. v pripade zaujmu treba vidiet... bicykel je vecou dedicstva, ako necyklista neviem viac popisat bicykel ...