inzercia, predaj, predám, bazár

Karcher

Kategória: Čistiace stroje

Predám 2 ks čistiace stroje Karcher, aj nabíjačka.
Karcher
Podobné inzeráty
KARCHER PW 30/1.Tepovacia hlavica.
Predám KARCHER PW 30/1,tepovacia hlavica. Je to prídavny stroj k tepovaču KARCHER na tepovanie kobercov. S nim je lepší výsledok tepovania kobercov ako len s tepovačom KARCHER. Tento stroj robí tri úkony naraz.Strieka vodu, rotuje kefa a vysáva vodu. V cene je aj hadica k tepovaču KARCHER.
KARCHER PW 30/1.
Predám KARCHER PW 30/ to prídavny stroj k tepovaču KARCHER na tepovanie kobercov. Je s ním lepší výsledok tepovania kobercov ako len s tepovačom KARCHER. Tento stroj robí tri úkony naraz.Strieka vodu, rotuje kefa a vysáva vodu. Hadica k tepovaču KARCHER je cene.
KARCHER PW 30/1,tepovacia hlavica.
Predám KARCHER PW 30/1 ,tepovacia hlavica. Je to prídavny stroj k tepovaču KARCHER na tepovanie kobercov. Je s ním lepší výsledok tepovania kobercov ako len s tepovačom KARCHER. Tento stroj robí tri úkony naraz.Strieka vodu, rotuje kefa a vysáva vodu. V cene je aj hadica k tepovaču KARCHER.
KARCHER PW 30/1.Tepovacia hlavica.
Predám KARCHER PW 30/1,tepovacia hlavica. Je to prídavny stroj k tepovaču KARCHER na tepovanie kobercov. Je s ním lepší výsledok tepovania kobercov ako len s tepovačom KARCHER. Tento stroj robí tri úkony naraz.Strieka vodu, rotuje kefa a vysáva vodu. V cene je aj hadica k tepovaču KARCHER.
KARCHER PW 30/1,tepovacia hlavica.
Predám KARCHER PW 30/1,tepovacia hlavica. Je to prídavny stroj k tepovaču KARCHER na tepovanie kobercov. Je s ním lepší výsledok tepovania kobercov ako len s tepovačom KARCHER. Tento stroj robí tri úkony naraz.Strieka vodu, rotuje kefa a vysáva vodu.V cene je aj hadica k tepovaču KARCHER.
Kärcher HD 10/25
Predám profesionálny vysokotlakový čistič Kärcher HD 10/25 S, ide o studenovodný vysokotlakový čistič s vertikálnou konštrukciu, obsahuje vysokotlakovu pištoľ EASY (prepínanie lúča, nastavenie tlaku na pištolí), ma riadenie tlakovým spínačom a systémom Servo Control. Ďalej obsahuje 20m vysokotlakovu hadicu na navijaku. Motor 3-fázový s výkonom 250 bar pri prietoku max. 1000 l/h. K tomu pridám rotačnú trysku originál Kärcher a napenovaciu trysku s nádobou. Predávam z dôvodu nevyužitá. Vo veľmi dobrom stave, pravidelne meneny olej a servisovana. Kärcher, Karcher, Vysokotlakový čistič, Vapka,