inzercia, predaj, predám, bazár

Karcher parny cistic SC 2 EASYFIX

Kategória: Vysávače

Predam karcher parny cistic 2 x pouzivany. Cena 75 eur osobne BA
Karcher parny cistic SC 2 EASYFIX
Podobné inzeráty
KÄRCHER WV 6 Premium
Dobrý deň. Mám na predaj čistič okien s odsávaním od známej značky KÄRCHER je to model ( KÄRCHER WV 6 Premium ) Použitý bol iba 1 krát ! (Nevhodný dar) Všetko zabalené len vyskúšané. Produkt je nový ! Pôvodná cena 110€ Popis produktu : Čistič okien Kärcher WV 6 Premium sa postará o dokonalé vyčistenie okien v celej domácnosti. Technológia odsávania odstráni všetky nečistoty a zabráni tvorbe fľakov na okne. Vstavaná batéria sa potom postará o pohodlnú manipuláciu a samozrejmosťou je dostačujúca výdrž až 100 minút. Dve hubica pre jednotlivé fázy čistenia zabraňujú distribúcii nečistôt a kontaktu so špinavou vodou. Kärcher je vhodný pre okná, presklené dvere, kachličky aj zrkadlá. Technická špecifikácia: Model: Kärcher WV 6 Plus 1.633-510.0 Farba: čierná, žltá Rozmery: 120 x 280 x 320 mm Pracovná šírka sacej hubice: 280 mm Hmotnosť: 800 g Napájenie: 240 V, 60 Hz Spotreba: 90 W Batéria: Li-Ion Výdrž batérie: 100 minút Čas nabíjania: 170 minút Čistiaci výkon na jedno nabitie batérie: cca 300 m² = 100 okien Objem nádoby na špinavú vodu: 150 ml Manuálný rozprašovač: áno 1x Kärcher WV 6 Plus 1x Adaptér s napájacím káblom 1x Postrekovacia fľaša 1x Poťah z mikrovlákna na stieranie 1x Koncentrát na čistenie okien 20 ml 1x Široká sacia hubica 1x Používateľský SK manuál K baleniu pridávam Koncentrovaný čistič skla na čistenie všetkých vodeodolných, hladkých povrchov, ako je sklo, okná, zradlá, sprchovacie kúty atď V hodnote 9,99€ zadarmo + rozpračovač v hodnote 11€. Link tu : Poprosím volať po 16:00 Prípadne SMS Ďakujem.
Parný čistič Kärcher SC 1.020 - VÝBORNÝ STAV
Predám veľmi kvalitný parný čistič SC 1.020 nemeckej značky Kärcher; 100 % STAV, nepoužité! Veľmi dobre odstraňuje vodný kameň a rôzne nečistoty bez použitia chémie. Prístrojom je možné manipulovať bez zdvihnutia; ľahko prenášať (3,7kg); veľký akčný rádius; dobrá a jednoduchá ovládateľnosť; 1500W; 1,2l; 3,2bar; detská poistka. Otvorenie bezpečnostného ventilu pod vysokým tlakom nie je možné, čím sa zabraňuje možnému zraneniu. Je možné použiť všade v domácnosti: na tvrdé plochy, v kúpeľni, WC, na sklá, zrkadlá, na čistenie podláh; VÝBORNÝ aj na čistenie motora. Dlhá životnosť, pretože vyhrievacie tyče sú zaliate do kovu ! a tým je zabránené zavápneniu. Príslušenstvo: parná hadica s pištoľou; predlžovacia trubica 2x; podlahová, ručná hubica; bodová tryska; kruhová kefka; froté poťah na ručnú hubicu; froté handrička na podlahu; Kärcher odvápňovacie tyčinky (3ks). Všetko príslušenstvo v originálnej krabici. Parný čistič s kompletným príslušenstvom je vo výbornom stave, plne funkčný, bez poškodenia, nepoužitý! ( ( Uprednostňujem osobný odber (ZA), ale viem poslať aj poštou/kuriérom po prevode peňazí/poštovné na účet. Prosím nevolajte, telefónne číslo je neplatné. V prípade vážneho záujmu píšte na:steeltopponuka@ Na správy odpovedám väčšinou večer. Na odpoveď čakám JEDEN deň; v prípade vážneho záujmu viacerých záujemcov, uprednostním rýchlejšieho s vyššou ponukou. Píšte prosím len v prípade seriózneho záujmu, na špekulantov nemám čas. Pozrite aj moje ostatné inzeráty. Veci, ktoré ponúkam sú funkčné a vo výbornom stave, používané veľmi málo a niektoré vôbec.
Parný čistič Steam Cleaner PF 301
Pedám nevyužitý parný čistič, Steam Cleaner PF 301. Parný čistič Steam Cleaner PF 301 je výrobok firmy Paul Foster PHP. Unikátny parný čistič využívajúci najnovšiu technológiu čistenia pomocou pary bez nutnosti použitia chemických prípravkov, ktoré zbytočne zaťažujú naše zdravie, životné prostredie a našu peňaženku. Parný čistič, PF301 je navrhnutým podľa najvyšších nárokov na ergonómiu so zreteľom na kvalitu a spoľahlivosť. • Výkon nominálny: 1 400 W • Výkon maximálny: 1 600 W • Elektrické napätie: 220 ÷ 240V • Frekvencia: 50 Hz • Maximálna kapacita: 1 l • Prípustný tlak pary: max 5. bar. Na predaj s príslušenstvom tak ako vidíte na foto. Parný čistič je ako nový. cena, 79
Parný čistič Steam Cleaner PF 301
Pedám nevyužitý parný čistič, Steam Cleaner PF 301. Parný čistič Steam Cleaner PF 301 je výrobok firmy Paul Foster PHP. Unikátny parný čistič využívajúci najnovšiu technológiu čistenia pomocou pary bez nutnosti použitia chemických prípravkov, ktoré zbytočne zaťažujú naše zdravie, životné prostredie a našu peňaženku. Parný čistič, PF301 je navrhnutým podľa najvyšších nárokov na ergonómiu so zreteľom na kvalitu a spoľahlivosť. • Výkon nominálny: 1 400 W • Výkon maximálny: 1 600 W • Elektrické napätie: 220 ÷ 240V • Frekvencia: 50 Hz • Maximálna kapacita: 1 l • Prípustný tlak pary: max 5. bar. Na predaj s príslušenstvom tak ako vidíte na foto. Parný čistič je ako nový. cena, 75
Karcher SC3
Predám používaný parný čistič,mierne známky opotrebenia,ale vo veľmi zachovalom stave. Parný čistič SC 3 EasyFix s podlahovou hubicou EasyFix a odvápňovanou patrónov umožňuje čistenie bez prerušovania vďaka kedykoľvek naplniteľné nádrži na vodu. Doba ohrevu iba 30 sekúnd. V prípade záujmu prosím o kontaktovanie cez SMS/email.
Kärcher - parný čistič SC2 easyfix premium (V ZÁRUKE)
Kärcher parný čistič podláh. Novy kupovaný v septembri . Použitý 4 krat. Pôvodná cena 165€. Este v záruke.