inzercia, predaj, predám, bazár

Katalpa

Kategória: Rastliny


Vavrinovec lekársky
Katalpa 2m 28€ -49€
Javor mliečny 190-220cm 23-59€
Agat biely 2m
Vavrinovec lekársky novita 50-60cm 6€
Vavrínovec lekársky Caucasica 90-110cm9€
Ceny od 23€-59€
Tuja Tuje smaragd 150cm12€
Od 80cm-200cm
Ceny od 3)-20€
Stromečky si mozte pozriet a vybrat n Nova ves nad žít
Katalpa
Podobné inzeráty
Sadenice borak cinie kleome katalpa
Ponukam sadenice 1.Borák lekársky (Borago officinalis) Predám sadenice jedlého kvetu kus 0.80€ Borák je jednoročná rastina s rozkonárenou stonkou, na ktorej vyrastajú vyjcovité listy, stonka je ukončená modrými kvetmi. Rastlina je drsno chlpatá. Listy chuťou pripomínajú uhorku. Nájdeme ho v teplejších krajoch na poliach i na rumoviskách. Borák nie je náročný a dá sa pestovať. Vyžaduje slnečnú polohu a ľahkú, suchú a dobre priepustnú pôdu.Ďalšie roky sa dobre množí samovýsevom. Čo obsahuje borák lekársky – účinné látky listy/kvety - saponíny, sliz, taníny, vitamín A, B, C, vápnik, draslík, horčík, flavonoidy, selén, meď, mangán, minerálne látky semená - esenciálne mastné kyseliny vrátane kyseliny cis-linolovej a linolénovej Borák lekársky - zber Zbierame kvet, listy počas celého vegetačného obdobie a vňať na začiatku kvitnutia. Sušíme pri teplote maximálne do 35 stupňov. Cena 1€ 1 kus sadenice 2.Cinia Luminosa/Zinnia Predam sadenice krasnych letniciek kvetov cinie 1 kus sadenice 0.80€ Zinnia elegans Stredné letničky s ružovými veľkymi plnými kvetmi 3.Kleome pavuči kvet sadenice krasnych letničiek pavucieho kvetu exoticke kvety ruzove alebo fialove kvitnuce rastliny az 1m vysoke cena za 1 kus sadenice 0.80€ 4.Stromček katalpa Predam 2 ročne stromčeky katalpa vyska kmena cca 50cm dekoracne do zahrad ich vona odpudzuje hmyz a komare Cena 12€ kus
katalpa
zakorenené 2 až 3 rocne rastliny stromu KATALPA, cena 2e ( od 10-30cm) 3e ( 30-40cm), 5e ( 40cm a viac). Niektore rastliny majú aj viac ako 1meter. *Pri odbere 10ks a viac malých kusov do 20cm je cena 1e/ks. Iba osobne Alekšince. Stromčeky si treba odkopať
Katalpa catalpa
Ponúkam 30 cm nový strom Katalpa, osobný odber Ivanka pri Dunaji, cena 10eur. Rastlina v kvetináči. Prosím kontaktujte iba v prípade seriózneho záujmu, ďakujem.
Katalpa
ponúkam mladé rastliny/sadenice stromu KATALPA. Stromky maju cca 3-4 roky (velkost od 20cm po 1m). Je ich viac, rôznych velkosti. Treba ich odkopat, v tomto období sa zakorenuju velmi dobre. Cena 2e/ks pri sadeniaciach do 30cm, 3e/ks pri velkosti 30-60cm, cena 5e pri velkosti 60cm a viac. Pri odbere 10ks a viac kusov malých stromkov cena 1e/ks. Na obrázku je dospelý strom aj malé rastlinky. Osobný odber Alekšince pri Nitre. Ponúkam aj semená zo na vlastné vypestovanie, posielam poštou. Cena za 30-40ks čerstvých semien vlastného zberu je 2e.
KATALPA
ponúkam mladé zajorenene rastliny/sadenice stromu KATALPA. Stromky maju cca 3-4 roky (velkost od 20cm po 60cm). V tomto období sa zakorenuju velmi dobre . Cena 1e/ks pri sadeniaciach do 30cm, 2e/ks pri velkosti 30-60cm. Na obrázku je dospelý strom aj malé rastlinky. Osobný odber Alekšince pri Nitre alebo Nitra Ponúkam aj semená zo na vlastné vypestovanie, posielam poštou. Cena za 30-40ks čerstvých semien vlastného zberu je 2e.
Sadenice kosodrevina, smrek, jedľa, breza, javor
Ponúkam na predaj sadenice Smrek,smrekovec, breza, javor, kosodrevina, borovica čierna, jedľa kórejská, smrek strieborný, vavrinovec novita, jedľa kaukazka, thuja smaragd,smrek hoopsi, tis japonský, lipa malolista, borovica himalajska, dub červený, katalpa nana..