inzercia, predaj, predám, bazár

katarina nadaska

Kategória: Ostatné

čerti bosorky a iné strašidlá
50€+ poštovné
v prípade dobierky úhrada poštovného vopred
katarina nadaska
Podobné inzeráty
Senec, Bratislava, Banská Bystrica kolíska vzdelanosti
Pavol Martuliak: Banská Bystrica kolíska vzdelanosti, 750 rokov banskobystrického školstva, rok vydania 2005, počet strán cca 318, veľký formát, pekný stav, Cena 10 € + poštovné ... Bratislava dávnych čias, zostavil Eugen Lazišťan, rok vydania 1990, prvé vydanie, počet strán 188, veľký formát, veľmi pekný stav, Cena 12 € + poštovné ... Peter Sedala: Senec putovanie storočím, textová spolupráca Silvia Nádaská, kniha obsahuje množstvo krásnych dobových fotografií s popisom, rok vydania 2009, 1. vydanie, počet strán cca 157, veľký formát, veľmi pekný stav, obsahuje venovanie, Cena 15 € + poštovné ... Archeologická topografia Bratislavy, zostavovatelia Belo Polla, Adrian Vallašek, vydala VEDA, rok vydania 1991, prvé vydanie, počet strán 232 a 1 vkladaná príloha – Orientačný plán Bratislavy a okolia s číselným vyznačením lokalít uvedených v texte, náklad len 600 výtlačkov, veľmi pekný stav, Cena 35 € + poštovné, môžete si prevziať osobne v Bratislave – Nivy. Urobte si radosť. Pozrite si aj moje ďalšie knihy na
Končím so strachom a žijem odvážne
Nová kniha, Katarína Zacharová Pozrite sa späť na svoj život. Kým ste sa nestali? Čo všetko ste neurobili, neskúsili a nezažili? Kam ste nešli, lebo vás zabrzdil strach a pochybnosti? Strach je najväčším vrahom vašich snov, talentov a túžob. Strach vás brzdí v raste, nedovoľuje vám použiť najvyšší potenciál a oslabuje vašu sebadôveru. A pritom väčšina strachov nie je reálnych, sú iba limitáciou vašej mysle a vôbec sa nemusia stať. Skončite so strachom a začnite odvážne žiť svoj najlepší život. Zoberte svoj život pevne do rúk a nedovoľte strachu, aby vás viac sabotoval a zmenšoval vaše možnosti. Nepremárnite svoj život, energiu, talenty a šťastie, ale naberte odvahu a vytvorte život, vzťahy, prácu, zdravie, po ktorých najviac túžite. Katarína Zacharová sa vo svojej druhej knihe prvýkrát podelí o to, čo posledné roky učila iba na svojich súkromných transformačných programoch alebo koučingoch. Krok po kroku vám ukáže, ako nabrať odvahu a silu oslobodiť sa a prekonať strachy, limitácie, minulosť a negativitu na štyroch úrovniach vášho bytia, aby ste naplno a s radosťou použili svoj najvyšší potenciál na realizáciu svojich snov a cieľov.
Končím so strachom
Nová kniha, Katarína Zacharová Osloboďte sa od strachu a limitácií a začnite naplno používať svoj najvyšší potenciál, aby ste mohli žiť slobodne a s radosťou. Strach je „vrahom” vašich snov, talentov a túžob. Strach vám nedovoľuje prejaviť váš najvyšší potenciál, brzdi vás v progrese a raste, ubíja vaše nadšenie a sebahodnotu. Pozrite sa späť na svoj život, čo všetko ste neurobili, neskúsili, nezažili, lebo ste sa báli? Tri dôležité kroky vedú ku oslobodeniu od strachu. Podstatou je uvedomiť si pôvod strachu a ako vznikol. Je dôležité pochopiť, ako funguje váš energetický systém a prečo vlastne máte strach. Súčasťou je prekonanie vlastného ega, ktoré vám nedovolí rozvíjať naplno váš potenciál. Ďalšou fázou, v ktorej získavate schopnosť strach kontrolovať a robiť bez jeho vplyvu odvážne rozhodnutia, je oslobodenie. Nakoniec sa dostanete do tretej, najdôležitejšej etapy, sebarealizácie. Začnete budovať nové návyky a postoje, ktoré vás nebudú viac limitovať, ale povzbudzovať v plnení vašich túžob a cieľov. Predstavte si, čo by ste robili, keby ste vedeli prekonať strach a konať s odvahou? Aké by boli vaše možnosti? Strach nie je reálny, je iba vo vašej hlave a vytvára vám bariéry. Končím so strachom je druhá kniha od úspešnej lektorky, koučky a autorky, Kataríny Zacharovej, ktorá sa dokázala oslobodiť nielen od vlastných strachov, ale pomohla aj ďalším stovkám ľudí prekonať ich limitácie a strachy na ceste za ich snami a cieľmi. V knihe nájdete všetko, čo Katarína za posledné tri roky učila iba na súkromných tréningoch a koučingoch. Ak ešte nedostávate od života to, čo chcete, nedarí sa vám dosiahnuť ciele a sny alebo nájsť naplnenie a úspech, aktívne používať svoje talenty a schopnosti, či tvoriť krásne vzťahy, je čas skončiť so strachom a prestať žiť v úzadí. Zaslúžite si viac a môžete vytvoriť viac. Každý sa niečoho bojí, ale nedovoľte strachu, aby vás sabotoval a zmenšoval vaše možnosti. Prekonajte ho, osloboďte sa a začnite žiť naplno svoj najvyšší potenciál! A táto kniha vám krok po kroku ukáže AKO na to! 10 odporúčaní ako prekonať negatívne myšlienky a emócie!
NA PREDAJ KÚPALISKO KATARÍNA SPOLU S CARAVAN CAMPINGOM
Realitná spoločnosť JODES, s.r.o. si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj TERMÁLNE KÚPALISKO KATARÍNA spolu s CARAVAN CAMPOM, kde sa nachádza 17 trojlôžkových chatiek. Termálne kúpalisko sa nachádza v južnej časti banského mesta Kremnica. Je výnimočné svojou termálnou vodou, ktorá má liečivé účinky v oblasti pohybového a nervového ústrojenstva. Celý areál má rozlohu 29384 m2. Nachádza sa tu prevádzková budova (zastavaná plocha 722 m2), bufet (zastavaná plocha 118 m2), krytý bazén (zastavaná plocha 324 m2), recirkulačná stanica (zastavaná plocha 652 m2) a päť bazénov: 1. detský bazén (16m x 7m a hĺbkou 0,5-0,7m s vodnou atrakciou) 2. detský bazénik (s priemerom 8 m a hĺbkou 0,3m s vodnou atrakciou) 3. rekreačný bazén (48m x 20m a hĺbkou 0,9- 1,8m s vodnou atrakciou) 4. plavecký bazén (50m x 20m a hĺbkou 1,8-2,7 m) 5. menší krytý sedací bazén (6m x 6m a hĺbkou 1,2m) V osobnom vlastníctve je okrem areálu kúpaliska a campingu aj geotermlny vrt vzdialený 2,2 km od kúpaliska. Voda je vedená v novo položenom plastovom potrubí. Mesto Kremnica má výhodnú polohu. V zime popri kúpalisku prejde množstvo lyžiarov a bežkárov, ktorí smerujú na Skalku či Krahule a v lete zase veľa turistov, ktorí by možno privítali kúpalisko s celoročnou prevádzkou. V rámci predaja Vám naša spoločnosť zabezpečí kompletný právny, katastrálny servis aj bezplatné poradenstvo. Ak Vás naša ponuka zaujala, určite sa nám ozvite na tel číslo: alebo na e-mail: Ak Vás ponuka nezaujala, tak ďakujeme za Váš čas. Prajeme Vám pekný zvyšok dňa, nech sa Vám darí! Na cene je možné sa dohodnúť!
Predám knihy rozličných žánrov
Dobrý deň, chcel by som predať čítané, no niektoré i nečitané knihy rôznych žánrov, od fantasy až po politologickú literatúru. Cena pri každej knihe dohodou, niektoré darujem ako grátis. Ak by bol záujem, ozvite sa mi prosím na mail. Číslo je vymyslené, uprednostňujem mailovú komunikáciu. Ide o nasledujúcu literatúru: Ekonómia: Hospodárska politika - Teória a prax - Ján Lukáčik a kol. 2013 - 17 eur. Makroekonomie - Václav Jurečka a kolektív 2010 - 10€. Politológia: Ideové zdroje súčasnej politickej fiozofie - Peter Kulášik 2001 5 eur Úvod do politológie - Peter Kulášik - 2002 grátis Úvod do politických vied - Rastislav Tóth 2008 - grátis Mečiar a mečiarizmus - Marián Leško 1996 - 4€ Politológia - Peter Kulašik 2005 - 4€ Komparace politických systémů III - Ladislav Cabada 2004 - 5€ Právo: Právo mezinárodních smluv - Pavel Šturma a kol. 2011 - 4€ Čestmír Čepelka 1999 - Právo mezinárodních smluv : Vídeňská úmluva o smluvním právu - 3,75 € Zdeňek Kučera - 2009 - Mezinárodní právo soukromé - 1 € Mezinárodní právo veřejné - Ignaz Seidi-Hohenveldern 2001 - 1,50 € Teória štátu a práva Daniel Šmihula 2010 - 18 eur Fantasy: Bohové Olympu - Proroctví (Rick Riordan) 2020 - 10€ Silmarilion - Mýty a legendy Stredozeme (J.R.R. Tolkien) 2008 - 22€ Hobit (J.R.R. Tolkien) 2006 - 19€ Jazykové učebnice: Nová maturita z nemčiny - Alexandra Olejarová 2004 - 4€ Ja! B2 maturita - Katarína Psicová a Slávka Rude-Porubská 2015 - 6€ Direkt 1 Lehrbuch + Arbeitsbuch + CD (SK) Klett 2008 - 12€ Ja! B1 maturita - Michal Dvorecký a kol. 2015 - 10€ Ja! Cvičebnica maturity - Katarína Psicová a Slávka Rude-Porubská 2009 - 2€
a já, Katarína Kolníková
Predám knihu ...a já, Katarína Kolníková (Stanislav Štepka)