inzercia, predaj, predám, bazár

Katka a Azuro

Kategória: Detská literatúra

Predám párkrát prečítanú knižku Katka a Azuro I.: Záchrana Azura. Knižka je vo výbornom stave, vhodná ako darček. Cena 6 euro + pošta.

OBSAH:
V Katkinom živote nie je nič, ako bolo predtým. Po smrti jej mamy sa otec odváži na nový začiatok: kúpi jazdeckú farmu. Katka náhodou narazí na Azura - výnimočného koňa, ktorý si získa jej srdce a dodá jej odvahu. No Azuro je v nebezpečenstve. Katka a jej sesternica Klára sa stretnú so strašnými praktikami obchodníka s koňmi.
Dokážu dievčatá Azura zachrániť?
Katka a Azuro
Podobné inzeráty
Katka a Azuro 1: Záchrana Azura
Dobrý deň, predávam raz čítanú knihu Katka a Azuro 1: Záchrana Azura od Anny Benzingovej. Cena je 7€. Len mail, číslo je vymyslené. Prosím len vážny záujem.
Katka a Azuro 1,2,3,4
Predám knihy Katka a Azuro od spisovateľky Anny Benzingovej. Sú ako nové, raz prečitane, nepoškodené. 1 záchrana Azura 2 Azurov štart 3 skrysa na Carodejnom chodniku 4 záhada okolo Serafiny Cena za 1 knihu je 4€+ poštovné. Som ochotná knihy predať aj zvlášť :)
Katka a Azuro
Predám 4ks knižiek s názvom Katka a Azuro,4ksx5€/ks,len spolu.(20€)
Predám detské knihy
Predám knihy pre deti niektoré javia známky používania, niektoré raz čítané viď foto: Zákon svorky 4€ Úžasné dni školáčky ABBY 2,5€ Zvierací záchranári 3€ Veľká jablková farma 2€ Emilly Pierková 3€ Štyria kamaráti v akcii 2€ Spirit Animals 4€ 3€ Tigrí tím 2,5€ Diamantový kôň 5€ Víchor spolu sme slobodní 4€ Do sedla 3€ Sedem labiek za Penny 2,5€ Lea a kone 4€ Alfík opustený psík 3,5€ Pony tím 4€ Katka a Azuro 4€ Oliver, Charlie 6€ Tigrie srdce (bez kariet) 6€ plus poštovné
Katka a šklbko
Katka a Šklbko Cena 12€+ postovne
Predám detské knižky
Predám detské knižky. -Denník mimoňky Zápisky z nie príliš radostného života-6€ -Denník mimoňky Zápisky nie príliš obľúbenej baby-6€ -Rodičovňa-6€ -Šialene šialené prázdniny-4€ -Matilda-7€ -Čarodejnice z jazdeckej školy-Kto čaruje vyhráva!-3€ -Šmolkovia Kam sme sa to došmolkovali-7€ -Šmolkovia 2 filmový príbeh-3€ -Hana a Profesor Paľo Konská sila a kozia drzosť-8€ Grázlik Gabo a kliatba múmie-3€ -Hrôzostrašná História Úctyhodní Egypťania-5€ Ako uloviť mamuta -5€ Diabolská zubárka-8€ Katka a Kubko Oteckove narodeniny-3€ Heidi a jej nové príbehy-6€ Príšerná veda Krv,kosti a vnútornosti-5€ Výbušné experimenty-5€ Witch-100 čarodejných spôsobov,ako vychádzať s rodičmi-4€ Milý Denníček-Správajú sa čo najhlúpejšie!-3€ Milý Denníček-Zase tá škola!-3€ Milý Denníček-Nikto nie je dokonalý-3€ Milý Denníček,moja naj kamoška sa zbláznila-2€ Ruby Clair Správa zo záhrobia-2€ Ruby Clair Trampoty s duchmi-4€ Len osobný odber Veľké Blahovo alebo Hamuliakovo. Zobraziť menej