inzercia, predaj, predám, bazár

KAUČUKOVÁ SAMOLEPIACA IZOLÁCIA

Kategória: Karavany, vozíky

Na predaj samolepiaca vodeodolná zvukotesná kaučuková pena. Flexibilná gumová izolácia s povrchovou hliníkovou vrstvou.
Kaučuková pena ma vysoké akustické a izolačné vlastnosti.
Je to výborná protihluková izolácia, absorbuje a dokonale pohlcuje zvuk.
Je to izolačný materiál na báze syntetického kaučuku, ktorý je stabilný pri vysokých teplotách.
Materiál je vodeodolná, neabsorbuje vlhkosť a je odolný voči chemikáliám. Vytvára akustickú bariéru a dokonale izoluje od teploty (tepelne izolácia).
Je to perfektny materiál na prestavbu dodávok, auto karavan, obytné prives, kamper. Výborná materiál na zateplenie mobilných & rekreačných domov, kontajnerovy dom, predajný stánok, maringotka, sauna. Kaučukova mata slúži ako náhrada za minerálnu vatu, polystyrén a klasicky izolačný materiál.

Vďaka samolepiacej vrstve skrátime dobu montáže, nemusíme si špiniť ruky lepidlom. Určuje pohodlnej a čistej práce a jednoduchá inštalácia na akékoľvek povrchy bez nutnosti zahrievanie. Špičkové lepiace vlastnosti, extrémne dobre drží.
Zosilnená hliníková vrstva dokonale chráni penu pred vyššími teplotami a mechanickým poškodením.

Použiteľnosť a aplikácia:
automobilový priemysel, obytné auto, dodávky, kamper, odhlučnenie nahrávacieho štúdia, garáž, strojovna priestor, zvukotesné kanalizačné potrubia, izolácia dverí, strech, podlaha, stien. Zateplenie sauna, predajny stánok, garaż, skladový priestor atď.

Dostupné hrúbky:
5mm/6mm/8mm/10mm/13mm/15mm/19mm/25mm/30mm. Cena podľa hrúbky od 8€ 1m2.
Preferujem osobný odber, po dohode viem to aj poslať poštovné na dobierku.

V prípade záujmu prosím o kontakt telefonicky alebo sms.
KAUČUKOVÁ SAMOLEPIACA IZOLÁCIA
Podobné inzeráty
KAUČUKOVÁ  SAMOLEPIACA IZOLÁCIA - AUTOKARAVAN
Ponúkam na predaj samolepiaca vodeodolná zvukotesná kaučuková pena. Izolácia s povrchovou hlinikovou fóliou. Kaučuková pena ma vysoké akustické a izolačné vlastnosti. Je to izolačný materiál na báze syntetického kaučuku. Je to výborná protihluková izolácia do auta. Absorbuje a dokonale pohlcuje zvuk od motora či od kvílenia pneumatík. Dá sa to používat na dvere, strechu, stenu, kapoty a do kufra Materiál je vodeodolná, neabsorbuje vlhkosť a je odolný voči chemikáliám. Vytvára akustickú bariéru a dokonale izoluje od teploty (tepelne izolácia).Je to perfektny materiál na prestavbu dodávok, obytné auto, karavanov, kamper, mobil dom, chalupu & chaty. Kaučukový mata slúži ako náhrada za minerálnu vatu! Vďaka samolepiacej vrstve skrátime dobu montáže, nemusíme si špiniť ruky lepidlom. Určuje pohodlnej a čistej práce, ako aj do odolnej údržby peny na rôznych prvkoch. Zosilnená hliníková vrstva dokonale chráni penu pred vyššími teplotami a mechanickým poškodením. Dostupné sú rôzne hrúbky: 3mm/6mm/10mm/13mm/15mm/19mm/25mm.Cena podľa rozmeru a hrubky. Cena od 7€/1m2 (3mm) Preferujem osobný odber, po dohode viem to aj poslať poštovné na dobierku. V prípade záujmu prosím o kontakt telefonicky alebo sms.
KAUČUKOVÁ SAMOLEPIACA IZOLÁCIA
Ponúkam na predaj samolepiaca vodeodolná zvukotesná kaučuková pena. Izolácia s povrchovou hlinikovou fóliou. Kaučuková pena ma vysoké akustické a izolačné vlastnosti. Je to izolačný materiál na báze syntetického kaučuku. Je to výborná protihluková izolácia do auta. Absorbuje a dokonale pohlcuje zvuk od motora či od kvílenia pneumatík. Dá sa to používat na dvere, strechu, stenu, kapoty a do kufra Materiál je vodeodolná, neabsorbuje vlhkosť a je odolný voči chemikáliám. Vytvára akustickú bariéru a dokonale izoluje od teploty (tepelne izolácia).Je to perfektny materiál na prestavbu dodávok, obytné auto, karavanov, kamper, mobil dom, chalupu & chaty. Kaučukový mata slúži ako náhrada za minerálnu vatu! Vďaka samolepiacej vrstve skrátime dobu montáže, nemusíme si špiniť ruky lepidlom. Určuje pohodlnej a čistej práce, ako aj do odolnej údržby peny na rôznych prvkoch. Zosilnená hliníková vrstva dokonale chráni penu pred vyššími teplotami a mechanickým poškodením. Dostupné sú rôzne hrúbky: 4mm/6mm/10mm/13mm/15mm/19mm/25mm/30mm. Cena podľa rozmeru a hrubky. Preferujem osobný odber, po dohode viem to aj poslať poštovné na dobierku. V prípade záujmu prosím o kontakt telefonicky alebo sms.
Obytné auto Citroen C25 HYMER CAMP 56
Predáme naše obytné auto značky HYMER. Postavené je na podvozku Citroen C25, 2,5 turbo diesel, 70kw. Rok výroby 1990. 198 tis km. Karavan je plne funkčný a ihneď používateľný. S platnou STK a EK do 09/2023. Parkovaný pod strechou. Je suchý, nezateká a všetko tesní. Výbava: Chemické WC Thetford, sprcha, plynový bojler Truma, plynové kúrenie Truma, plynový sporák, chladnička Electrolux 12v/230v/plyn, solárne dobíjanie batérie, nadstavbová gélová batéria Optima, menič 12v/230v, LED osvetlenie, markíza Fiama, nádrž na vodu 70L, nádrž na odpadovú vodu 100L, elektrické schodíky Omnistep, Autorádio Pioneer, ťažné zariadenie. Spanie pre 4-5 osôb. Postupne sme spravili: renovácia interiéru, maľovanie stien, nové čalúnenie interiéru a závesy, nový koberec, zrepasovaný stolík, prerábka druhého sedenia na nákladný priestor + ležadlo, výmena plynových regulátorov a hadíc, výmena vodného čerpadla, výmena tesnení na WC, výmena tesnení na exteriérových lištách, prečalúnenie volantu, výmena štartéra, výmena hadíc turba, zvuková izolácia kabíny a mnoho ďalších detailov. Treba vidieť a vyskúšať, nepredávame za každú cenu. Dôvod predaja: prechod na iný druh karavanu. Karavan je aktuálne zazimovaný, obhliadka je možná v dobrom počasí. CENA: 13 500 eur, pri serióznom jednaní dohoda možná.
Obytné auto Frankia I 600D.
Predáme obytné auto Frankia I 600D 2,8jtd r.v.6/2002 najazdené 214 000km,poh.hmotnost 2955kg.Dvojita podlaha,markiza,áut.satelit,tv Carbest,2xsolar.panel, zadná kamera,nová plynová revízia (Turčan Auto)2022 nové brzdy predné, zadné, rozvody 10/2022,STK do 10/2024, ladnička 12v/220v/plyn, kúrenie z rozfukom po celom aute,sieťky ,rolety na všetkých oknách,predné vnútorné rolety +vonkajšia izolácia Konig,nové celoročné pneu (38/22 )hliníkové disky, pekný interiér.Kontakt .
Mega Classic 600
Podvozok: Fiat Ducato, farba karosérie: biela celková hmotnosť: 3,5 t, rok výroby: 2022, stav tachometra: 60 km, motor: 2,2 l, 103 kW/140 PS, palivo: nafta, emisná trieda: EURO 6d, prevodovka: 6 stupňová manuálna, FWD (pohon predných kolies), motorová klimatizácia, airbag vodiča, tempomat, DAB anténa + príprava na rádio, štart stop systém, 90 l palivová nádrž, ESP, ASR, hill holder, LAC system, elektricky ovládané spätné zrkadlá, plnohodnotné náhradné koleso s držiakom, dvojitá listová pružina na zadnej náprave, 270° otváranie zadných dverí, elektricky ovládané okná, špeciálne AGUTI sedadlá vodiča a spolujazdca, centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním, príprava pre zadnú parkovaciu kameru. OBYTNÁ ČASŤ: zadné pevné lôžko pre 2 osoby s výklopom strednej časti na zväčšenie batožinového priestoru, predné doplnkové rozkladacie lôžko pre 1 osobu, batožinový priestor pod zadným lôžkom, kuchynská linka s drezom a plynovým sporákom Dometic s 2 platničkami s piezo zapaľovačom, jedálenský stôl s rozšírením, kompresorová chladnička s mrazničkou Thetford 84 kúpeľňa s chemickým WC Thetford, oddelený sprchovací kút s pevnými dverami, otočné sedadlo vodiča a spolujazdca s poťahmi a s lakťovými opierkami, zatemnenie okien kabíny systémom REMIS, strešné okno 70 x 50 cm v prednej časti vozidla, 3x strešné okno 40 x 40 cm, 2x okno 50 x 45 cm naviac v zadných dverách, sieťky proti hmyzu a roletky (všetky bočné aj stropné okná a bočné dvere), samostatná batéria pre nadstavbu AGM 90Ah, nabíjací booster Schaudt, LED osvetlenie interiéru, vonkajšie LED svetlo nad bočnými dverami, elektrické zásuvky: 5x 230 V, 5x 12V, 1x USB, nádrž na čistú vodu 90 l, tlakové čerpadlo, izolovaná nádrž na odpadovú vodu 100 l, nezávislé plynové kúrenie a ohrev vody Truma Combi 4 s 10 l bojlerom, regulátor plynu Truma Mono Control s nárazovým senzorom, indikátory stavu nádrží a batérií, prémiová letná a zimná izolácia bez tepelných mostov, výsuvný nástupný schodík, vonkajšia prípojka vody s odnímateľnou sprchou, vonkajšia prípojka plynu, vonkajšia elektrická prípojka TV, 12V, 230V. Cenníková cena 72 050 € Zľava: 3 000 € Cena po zľave: 69 050 € s 20% DPH
Vstavba do obytnej dodavky
Predam postel a skrinku do obytnej dodavky, (vhodne do renault trafic / opel vivaro / nissan primastar) nakolko je to namieru vyrobene do tohoto typu auta. Rozmery: dlzka 190cm, sirka 130cm, vyska konstrukcie bez madracov 45cm. Postel sa sklada z 3 casti, tj. je dobre uskladnitelna mimo auta (mimo campovaciu sezonu). Postel sa da pouzit aj ako stolik s lavicami (vid foto), pod postelou sa nachadzaju prakticke ulozne boxy na veci alebo chladnicku, ktore sa daju z vrchu otvorit. Postel je vyrobena z kvalitnych materialov a ma na mieru site kvalitne madrace. K posteli darujem ruzove tienenie (sluzi aj ako mierna izolacia aby nesiel chlad z okien a z plechov auta) na okna s vackami na veci. V pripade zaujmu treba volat, dovysvetlim vsetko co treba, po pripade si ju mozte prist priamo vyskusat dat do auta. Dovod predaja je, ze sme sa rozrastli o dieta a so vsetkym sportovym vybavenim co nosime (windsurf, lezecka vybava, bicykle, cyklovozik) sa do auta uz nezmestime. Novemu majitelovi skvelo posluzi a zazije s nou vela cestovatelskych zazitkov.