inzercia, predaj, predám, bazár

KAUČUKOVÁ SAMOLEPIACA IZOLÁCIA - AUTOKARAVAN

Kategória: Karavany, vozíky

Ponúkam na predaj samolepiaca vodeodolná zvukotesná kaučuková pena. Izolácia s povrchovou hlinikovou fóliou.
Kaučuková pena ma vysoké akustické a izolačné vlastnosti.
Je to izolačný materiál na báze syntetického kaučuku. Je to výborná protihluková izolácia do auta. Absorbuje a dokonale pohlcuje zvuk od motora či od kvílenia pneumatík. Dá sa to používat na dvere, strechu, stenu, kapoty a do kufra

Materiál je vodeodolná, neabsorbuje vlhkosť a je odolný voči chemikáliám. Vytvára akustickú bariéru a dokonale izoluje od teploty (tepelne izolácia).Je to perfektny materiál na prestavbu dodávok, obytné auto, karavanov, kamper, mobil dom, chalupu & chaty.
Kaučukový mata slúži ako náhrada za minerálnu vatu!

Vďaka samolepiacej vrstve skrátime dobu montáže, nemusíme si špiniť ruky lepidlom. Určuje pohodlnej a čistej práce, ako aj do odolnej údržby peny na rôznych prvkoch.

Zosilnená hliníková vrstva dokonale chráni penu pred vyššími teplotami a mechanickým poškodením.

Dostupné sú rôzne hrúbky:
3mm/6mm/10mm/13mm/15mm/19mm/25mm.Cena podľa rozmeru a hrubky.
Cena od 7€/1m2 (3mm)
Preferujem osobný odber, po dohode viem to aj poslať poštovné na dobierku.

V prípade záujmu prosím o kontakt telefonicky alebo sms.
KAUČUKOVÁ  SAMOLEPIACA IZOLÁCIA - AUTOKARAVAN
Podobné inzeráty
KAUČUKOVÁ SAMOLEPIACA IZOLÁCIA
Na predaj samolepiaca vodeodolná zvukotesná kaučuková pena. Flexibilná gumová izolácia s povrchovou hliníkovou vrstvou. Kaučuková pena ma vysoké akustické a izolačné vlastnosti. Je to výborná protihluková izolácia, absorbuje a dokonale pohlcuje zvuk. Je to izolačný materiál na báze syntetického kaučuku, ktorý je stabilný pri vysokých teplotách. Materiál je vodeodolná, neabsorbuje vlhkosť a je odolný voči chemikáliám. Vytvára akustickú bariéru a dokonale izoluje od teploty (tepelne izolácia). Je to perfektny materiál na prestavbu dodávok, auto karavan, obytné prives, kamper. Výborná materiál na zateplenie mobilných & rekreačných domov, kontajnerovy dom, predajný stánok, maringotka, sauna. Kaučukova mata slúži ako náhrada za minerálnu vatu, polystyrén a klasicky izolačný materiál. Vďaka samolepiacej vrstve skrátime dobu montáže, nemusíme si špiniť ruky lepidlom. Určuje pohodlnej a čistej práce a jednoduchá inštalácia na akékoľvek povrchy bez nutnosti zahrievanie. Špičkové lepiace vlastnosti, extrémne dobre drží. Zosilnená hliníková vrstva dokonale chráni penu pred vyššími teplotami a mechanickým poškodením. Použiteľnosť a aplikácia: automobilový priemysel, obytné auto, dodávky, kamper, odhlučnenie nahrávacieho štúdia, garáž, strojovna priestor, zvukotesné kanalizačné potrubia, izolácia dverí, strech, podlaha, stien. Zateplenie sauna, predajny stánok, garaż, skladový priestor atď. Dostupné hrúbky: 5mm/6mm/8mm/10mm/13mm/15mm/19mm/25mm/30mm. Cena podľa hrúbky od 8€ 1m2. Preferujem osobný odber, po dohode viem to aj poslať poštovné na dobierku. V prípade záujmu prosím o kontakt telefonicky alebo sms.
KAUČUKOVÁ SAMOLEPIACA IZOLÁCIA
Ponúkam na predaj samolepiaca vodeodolná zvukotesná kaučuková pena. Izolácia s povrchovou hlinikovou fóliou. Kaučuková pena ma vysoké akustické a izolačné vlastnosti. Je to izolačný materiál na báze syntetického kaučuku. Je to výborná protihluková izolácia do auta. Absorbuje a dokonale pohlcuje zvuk od motora či od kvílenia pneumatík. Dá sa to používat na dvere, strechu, stenu, kapoty a do kufra Materiál je vodeodolná, neabsorbuje vlhkosť a je odolný voči chemikáliám. Vytvára akustickú bariéru a dokonale izoluje od teploty (tepelne izolácia).Je to perfektny materiál na prestavbu dodávok, obytné auto, karavanov, kamper, mobil dom, chalupu & chaty. Kaučukový mata slúži ako náhrada za minerálnu vatu! Vďaka samolepiacej vrstve skrátime dobu montáže, nemusíme si špiniť ruky lepidlom. Určuje pohodlnej a čistej práce, ako aj do odolnej údržby peny na rôznych prvkoch. Zosilnená hliníková vrstva dokonale chráni penu pred vyššími teplotami a mechanickým poškodením. Dostupné sú rôzne hrúbky: 4mm/6mm/10mm/13mm/15mm/19mm/25mm/30mm. Cena podľa rozmeru a hrubky. Preferujem osobný odber, po dohode viem to aj poslať poštovné na dobierku. V prípade záujmu prosím o kontakt telefonicky alebo sms.
Autokaravan FIAT DUCATO 2,8 JTD, Possl, r. v. 2003
Autokaravan FIAT DUCATO 2,8 JTD, Possl, r. v. 2003 Nastal čas na zmenu a rozlúčenie sa s mojim obľúbeným obytným autom. V žiadnom počasí, či teréne ma nesklamalo vďaka silnému motoru, dobrému výkonu, spotrebe, vzduchovým vankúšom, solárnemu dobíjaniu, jednoduchosti a nenápadnosti pri parkovaní, ale rozhodol som sa ísť do väčšieho typu. Autíčko bolo servisované v autorizovanom servise, kde dostalo kompletný servis od vody do ostrekovačov, olejov, filtrov až po rozvody v motore. Za tieto pravidelné služby sa vždy auto odmenilo v podobe STK, momentálne do novembra 2024. Má najazdených poctivých 238 700 km. Autokaravan je určený aj na zimu vďaka kúreniu Truma a rozfuku v celej obytnej časti. Má bojler na ohrev teplej vody, ktorá je umiestnená v 80 l nádrži pod sedadlami a preto nezamrzne. Odpadová nádrž je pod autom na podvozku, ktorý bol kompletne vypieskovaný a ošetrený špeciálnym voskom zo zahraničia. Dlhé trasy zvláda autokaravan za pomoci tempomatu a rádia s výsuvným displejom. Interiér a cúvanie je pod kamerou, takže viem čo sa deje počas jazdy aj v obytnej časti. Skoro nové pneumatiky sú obuté na 15 palcových diskoch. Bicykle môžete mať na nosiči, alebo na ťažnom zariadení s 13 pin zásuvkou. Množstvo plynu, ktorý zabezpečuje varenie na dvoch horákoch, ohrev vody, teplo v aute a chladenie v zabudovanej trojkombinovanej chladničke, ukazuje zabudovaný digitálny ukazovateľ plynu pri kuchynskom dreze. Všetky okná majú dvojité zasklenie, zatemňovacie rolety a sieťky proti hmyzu. Led osvetlenie, farebné osvetlenie a televízor sú ovládané diaľkovo, okná v kabíne sú takisto elektricky ovládané. V autokaravane môže cestovať až 5 osôb, no spanie je pre 3 osoby vďaka poschodovej posteli zabezpečenej sieťkou proti pádu. Proti slnku zase poslúži skoro nepožitá 3 metrová výsuvná markíza. Viac informácií, prípadne otázok po telefóne. Mám záujem aj o výmenu za polointegrál alebo integrál + môj doplatok. Podmienkou sú dve postele. Prosím kontaktujte ma len pri vážnom a serióznom záujme. Po rozumnej dohode, ktorej sa nebránim, pridám dvojmiestny kajak zdarma (viď. posledná fotografia). Technické údaje: FIAT AUTO S.P.A., ITA, 2.8 JTD, 94 kW/126 Hp Cestovanie 5 osôb, spanie 3 osoby Rozmery: d: 5600 mm, š: 2024 mm, v: 2550 mm Prevádzková hmotnosť: 2660 kg Ťažné zariadenie: 750 kg / 2000 kg VIN: ZFA8 Najazdené km: 238700
Predám autokaravan
Predám autokaravan značky Citroen Jumper. Rok výroby 2002. Obsah 2,8 HDI spoľahlivy motor. Počet km 175tis. Motoricky v dobrom stave bez investícií. Podvozok zdravý bez hrdze. Nová STK a EM. Nové zimné pneumatiky + jazdené letné. Veľká nadstavba vhodná pre 6 ľudí. V karavane sa nachádza kuchynské sedenie ktoré sa dá rozložiť na posteľ. Oproti kuchyňa kde je umývadlo plynový sporák a chladnička. Mala kúpeľňa s chemickým záchodom, umývadlom a sprchovým kútom. V zadnej časti manželská posteľ. Pod posteľou veľký úložný priestor do ktoreho sa dá dostať aj z vnútra karavanu aj z vonku. V prednej časti nad sedadlami druhá manželská posteľ. Výbava karavanu - plynový sporák,plynové kúrenie - chladnička na 220/12v,plyn - veľká 40 l nádrž na pitnú vodu + nádrž na odpadovu vodu - solárny systém + 2 batérie - markiza - nosič na 2 bicykle - 2 plynové fľaše - nezávisle kúrenie na naftu 5 kw - plynový ohrev vody - rolety + sieťky proti hmyzu na oknách - detektor plynu - 2 krát komplet kľúče Sebestačný autokaravan so solárnym systémom. S karavanom môžete fungovať hocikde bez pripojenia elektriky. Viac fotiek môžem poslať na WhatsApp .
Hymer mobil - autokaravan motor - fiat ducato
Hymer mobil - autokaravan motor - fiat ducato Predám autokaravan HYMER 2,5D/70kw s novou technickou kontrolou do 6/2024, 185 000km,4sedenie/5spanie dvojlôžko+ pantograf nad vodičom + sedado,r.v.1994,chladnička PB/220V/12V, 2xnezávislé PB kúrenie, teplá voda, splachovacie chemické WC, voda 100l+ odpadová 80l, navigácia, spätná kamera, 7x nové zimné pneu, 2x solárny panel, veľmi pohodlné a priestranné a funkčné.
Fiat Ducato autokaravan
Predám autokaravan Ducato 2,5 D. 55kw R.V 1988. 6 miest sedenie aj spanie.140 000 km karavan má nový interiér. Autokaravan je plne funkčný.