inzercia, predaj, predám, bazár

Kaviareň v centre Banskej Bystrice na prenájom (30 % zľava n

Kategória: Obchodné priestory

AAA-Real Vám ponúka na prenájom zariadené priestory kaviarne. Nachádzajú sa na prízemí polyfunkčnej budovy OCA na ulici Janka Kráľa v Banskej Bystrici.

Priestory majú rozlohu 76 m². Z toho priestory interiéru kaviarne za presklenými dverami (foto 1-6) majú rozlohu 46 m², priestory mimo interiéru kaviarne (foto 7-8) majú 24 m². K dispozícií je 2x sklad, každý má 3 m². Vedľa kaviarne sú moderné sociálne zariadenia (20 m²).

Pôdorys priestorov Vám zašleme na požiadanie.

Momentálne je vo výstavbe mostík nad riečkou Bystrica, ktorá tečie vedľa kaviarne. Dokončenie je naplánované na koniec februára. Na mostíku bude exteriérová časť kaviarne - terasa, ktorá bude v cene nájmu vrátane stolov a stoličiek. (fotografie budú doplnené hneď po dokončení výstavby)

Cena nájmu je 1250 € + energie, pričom na prvých 6 mesiacov nájmu je zľava 30 %. (prvých 6 mesiacov je cena nájmu 875 € + energie)

V priestoroch je zariadenie na odstúpenie v hodnote 10 000 €, resp. na dohode s majiteľom priestorov. (umývačka riadu, chladničky, profesionálny kávovar, mlynčeky na kávu, stoličky, stoly, bar. )

Pre bližšie informácie a dohodnutie si obhliadky volajte na , prípadne
Kaviareň v centre Banskej Bystrice na prenájom (30 % zľava n
Podobné inzeráty
CENTURY 21, Reality Market s.r.o. ponúka na PRENÁJOM kaviare
CENTURY 21, Reality Market s.r.o. ponúka na PRENÁJOM kaviareň , kompletne zariadenú moderným zariadením (nutné odkúpiť od súčasného nájomcu). Kaviareň sa nachádza na prízemí 3-podlažného novo zrekonštruovaného domu so 16-timi kancelárskymi a obchodnými priestormi. Ponúkané priestory majú samostatné meranie spotreby elektrickej energie, vody a tepla, vlastné sociálne zariadenia. Kaviareň je klimatizovaná. Dodávka tepla je riešená z centrálnej plynovej kotolne umiestnenej v podkroví objektu. Všetky priestory majú podlahové kúrenie. Objekt má výťah. Budova je prepojená s vedľajším administratívno-obchodným centrom (Porges Palota), v ktorom sa nachádza 32 prevádzok ako napr.: právnické kancelárie, obchodné firmy, kozmetika, masér, fotograf, ale aj reštaurácia, očná optika, realitná kancelária a i. Ponúkané priestory sú situované na prízemí objektu so skvelou polohou – oproti PRIORU, zastávke MHD v administratívnom centre Banskej Bystrice na Hornej 65. V blízkosti tejto prevádzky sa nachádza poliklinika, Mestský úrad, VšZP, Pošta a množstvo obchodov a bánk. Nájom zahŕňajú celkom 4 samostatné priestory a letná terasa: - kaviarensky priestor (87 m2) - kuchyňa, sklad, wc(25 m2) - letná terasa (60 m2) grátis len pri prevádzke kaviarne - každý priestor má svoje WC ------------------------------------------------- Spolu : 137 m2+ letná terasa 60 m2 ) Súčasťou ponuky nájmu je aj odpredaj kompletného zariadenia tejto prevádzky (ako napr. pulty, chladničky, profi kávovar, umývačka riadu, kreslá, stoly, pulty, stany a sedačky letnej terasy a iné. 30.000 € (neplatca DPH) V prípade záujmu je možný aj predaj 100% obchodného podielu. Suma : 1.100,- /mes. + DPH + preddavky na služby (350€/m) Druh priestorov: Obchodné Stav objektu: Kompletná rekonštrukcia Typ domu: Poschodový Druh objektu: Zmiešaná Plocha miestností: 137 m² Úžitková plocha: 137 m² CENTURY 21 Reality-Market Horná 65/A 97401 Banská Bystrica
PRENÁJOM: VEĽKÝ OBCHODNÝ PRIESTOR V CENTRE
HĽADÁTE NÁJOM PRIESTORU NA OBCHOD ALEBO SLUŽBY V BLÍZKOSTI CENTRA? DOHODNITE SI OBHLIADKU TOHOTO PRIESTORU . DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná spoločnosť, certifikovaná maklérka Marcela Pokorná ponúka na prenájom veľký priestor s výkladom v centre Banskej Bystrice vhodný na obchod, služby alebo iné komerčné využitie. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * priestranný, s výkladom do ulice * v polyfunkčnej budove na prízemí, s vlastným vstupom * výmera je 104,52 m2, z toho obchod 77,47 m2, šatňa/kuchynka 3,28 m2, WC 3,14 m2, sklad/kancelária 11,25 m2, sklad 9,38 m2 * orientácia je východná POPIS PRIESTORU: Dispozícia: * veľký obchodný priestor cez ktorý sa prechádza do šatne a skladov vzadu * priestor je zabezpečený mrežou a alarmom Na priestor nebol vyhotovený energetický certifikát. CENA: * 1500 €/mesiac vrátane energií * pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom, 2x vratná kaucia vo výške nájmu a INDIVIDUÁLNY sprostredkovateľský poplatok * k dispozícii IHNEĎ LOKALITA : V okolí je kompletná občianska vybavenosť: priame centrum mesta v pešej vzdialenosti. VÝHODY NEHNUTEĽOSTI : * zaujímavý priestor v centre Banskej Bystrice * s výkladom, skladom Text inzerátu a fotky podliehajú autorským právam ! Vidíme sa na obhliadke: Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
PRENÁJOM: VEĽKÝ OBCHODNÝ PRIESTOR V CENTRE
HĽADÁTE NÁJOM PRIESTORU NA OBCHOD ALEBO SLUŽBY V BLÍZKOSTI CENTRA? DOHODNITE SI OBHLIADKU TOHOTO PRIESTORU . DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná spoločnosť, certifikovaná maklérka Marcela Pokorná ponúka na prenájom veľký priestor s výkladom v centre Banskej Bystrice vhodný na obchod, služby alebo iné komerčné využitie. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * priestranný, s výkladom do ulice * v polyfunkčnej budove na prízemí, s vlastným vstupom * výmera je 104,52 m2, z toho obchod 77,47 m2, šatňa/kuchynka 3,28 m2, WC 3,14 m2, sklad/kancelária 11,25 m2, sklad 9,38 m2 * orientácia je východná POPIS PRIESTORU: Dispozícia: * veľký obchodný priestor cez ktorý sa prechádza do šatne a skladov vzadu * priestor je zabezpečený mrežou a alarmom Na priestor nebol vyhotovený energetický certifikát. CENA: * 1 000 €/mesiac vrátane energií * pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom, 2x vratná kaucia vo výške nájmu a INDIVIDUÁLNY sprostredkovateľský poplatok * k dispozícii IHNEĎ LOKALITA : V okolí je kompletná občianska vybavenosť: priame centrum mesta v pešej vzdialenosti. VÝHODY NEHNUTEĽOSTI : * zaujímavý priestor v centre Banskej Bystrice * s výkladom, skladom Text inzerátu a fotky podliehajú autorským právam ! Vidíme sa na obhliadke: Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáte priestory na prenájom v centre Banskej Bystrice 003-
003-25-VERB3 3D obhliadka priestorov: my./show/?m=NMr4Hi4rqH1 Ponúkame Vám na prenájom OBCHODNÉ PRIESTORY v centre Banskej Bystrice Dispozícia priestorov: - obslužná miestnosť pri vstupe s barom uprostred, ktorý môže byť využívaný aj ako kuchynka alebo recepcia - nepriechodná miestnosť - sklad, vstup odzadu budovy, WC pre zákazníkov (pánske aj dámske), WC pre personál, šatne pre personál, kancelária, balkón do dvora Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. V minulosti bol tento priestor využívaný ako bar. Priestory môžu byť využívané ako kancelárie s výhľadom na námestie, alebo ako obchodné priestory, ktoré ponúkajú rôzne kozmetické služby. (kaderníctvo, pedikúra, manikúra, masérne...). Klient si môže upraviť priestory podľa vlastných predstáv. V prípade veľkého záujmu sa dá táto plocha prerobiť na byt s vlastným vchodom zozadu. Priestory majú inžinierske siete - elektrickú energiu, voda, kanalizácia. Vykurovanie je elektrické. Okná sú drevené. Celková podlahová plocha priestoru je 250 m2. Cena prenájmu: 1 850 €/mesiac + energie Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. V prípade kúpy nehnuteľnosti formou úveru , Vám zabezpečíme sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho centra. Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať a rada Vám poskytnem ďalšie informácie.
Hľadáte priestory na prenájom v centre Banskej Bystrice 005-
Ponúkame Vám na prenájom OBCHODNÉ PRIESTORY v centre Banskej Bystrice Priestory sú vhodné pre kancelárie, obchodné priestory, tetovacie štúdio... v súčasnosti slúži ako sklad, v minulosti slúžil priestor na predaj kabeliek a oblečenia. Dispozícia: - vstup je do suterénu, pri vstupe chodba z ktorej je vchod do 3 nepriechodných miestností, dve z nich majú okná do dvora Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. - Priestor je zateplený - Vykurovanie je elektrické - Okná sú drevené Klient si môže upraviť priestory podľa vlastných predstáv. Celková podlahová plocha priestoru je 45m2. Cena prenájmu: 450 €/mesiac + energie Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať a rada Vám poskytnem ďalšie informácie.
Hľadáte priestory na prenájom v centre Banskej Bystrice 005-
005-26-VERB Ponúkame Vám na prenájom OBCHODNÉ PRIESTORY v centre Banskej Bystrice Priestory sú vhodné pre kancelárie, obchodné priestory, tetovacie štúdio... v súčasnosti slúži ako sklad, v minulosti slúžil priestor na predaj kabeliek a oblečenia. Dispozícia: - vstup je do suterénu, pri vstupe chodba z ktorej je vchod do 3 nepriechodných miestností, dve z nich majú okná do dvora Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. - Priestor je zateplený - Vykurovanie je elektrické - Okná sú drevené Klient si môže upraviť priestory podľa vlastných predstáv. Celková podlahová plocha priestoru je 45m2. Cena prenájmu: 450 €/mesiac + energie Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať a rada Vám poskytnem ďalšie informácie.