inzercia, predaj, predám, bazár

KAVIAREŇ / ZMRZLINÁREŇ - Čašník, barman, obsluha

Kategória: Obchod a predaj

Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Náplň práce:
Obsluha zákazníkov a komunikácia s nimi, predaj našich výrobkov a tovarov, udržiavanie poriadku a čistoty, objednávky a vyúčtovanie, kontrola správneho chodu prevádzky.
Zamestnanecké výhody, benefity
- nadštandardné platové podmienky a možnosť posunu na vyššie pozície v krátkej dobe
- Zľavy na chutné produkty v našich prevádzkach
- Práca v mladom tíme ľudí , ktorý sú do svojej práce zamilovaní.
- možnosť karierneho rastu bez obmedzenia
Pridajte sa k nám a môžete aj vy prispieť k zveľadeniu úžasnej myšlienky priniesť do modernej doby kus tradície a tiež pomôcť s rozvojom úžasných miest s nezameniteľnou atmosférou.
Informácie o výberovom konaní
Aktuána ponuka práce je pre prevádzky ZMRZLINKA KRASŇANY, ZMRZLINKA RAČA, DOMČEK MEDICKÁ
Prijmeme sympatickú a pracovitú posilu do niektorých z naších malých, útulných Kaviarní - Zmrzlinárníul na pozíciu - čašník / barman / obsluha. Naše prevádzky sú trvalo otvorené a preto je práca v našej spoločnosti stabilná a s veľkými výziami pre korektných, pracovitých a spolahlivých pracovníkov.
Skúsenosti v obore nie sú podmienkou ( nášho nového kolegu radi zaučíme ), avšak sú vítané a môžu byť nápomocné pri zaúčaní, či pri možnosti karierneho rastu na ďalšie pozície ako vedúci zmeny, či vedúci prevádzky a daľšie.
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania
15.3.2023 (ostáva ešte 36 dní)
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
základné vzdelanie
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
Gastronómia
Prax na pozícii/v oblasti
prax v gastronómii / kaviarni / zmrzlinárni je vítaná
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Sieť Kaviarní / Zmrzlinární s myšlienkou priniesť kus tradície a pohody do modernej doby s nezameniteľnou atmosférou.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov
Kontakt
Kontaktná osoba: Ras Ujlaky
Tel.:
E-mail: poslať životopis
KAVIAREŇ / ZMRZLINÁREŇ - Čašník, barman, obsluha
Podobné inzeráty
Obsluha v kaviarni
Hľadáme novú kolegyňu/ kolegu na pozíciu čašník/barman v našej kaviarni v Michalovciach. Ak ťa naša ponuka zaujala, nevahaj a ozvi sa na t.č. , radi poskytneme bližšie informácie.
Čašník/ja donáška/ja upratovacka kuchár/ka
Čašník/ja donáška/ka upratovacka kuchár/ka čašník čašníčka sprava info
OBSLUHA/PREDAJ
Naša spoločnosť je držiteľom značky eliaOLIVA greek deli/restaurant a na trhu stabilne pôsobíme už 10 rokov. Prinášame zákazníkom jedinečný koncept v podobe qourmet produktov z Grécka spojených s gastronómiou. Hľadáme stabilný personál, pre ktorý bude práca u nás nielen povinnosťou ale aj koníčkom. Počas korona krízy sme boli stále otvorení a neprepustili sme ani jedného zamestnanca. Si aktívny, plný elánu a baví Ťa práca v gastronómií? Hľadáme šikovného a samostatného človeka, ktorý má pozitívny vzťah ku gastronómií. Druh pracovného pomeru: TPP, dohoda, skrátený úväzok Obsluha/asistent predaja: 5.50,-hod (netto) Pracovné smeny: primárne dlhý/krátky týždeň, pracovný fond podľa zákonníka práce. Brigádnik: smeny vieme prispôsobiť podľa dohody Pracovná doba: 9:00– 20:00 Miesto: Bratislava- Karlova Ves – OC CUBICON, Staré Grunty 24 prevádzka: eliaOLIVA – greek deli/restaurant Pozícia: Obsluha/Asistent predaja Náplň práce : - Obsluha zákazníkov (predaj jedál, nápojov, tovaru) - Starostlivosť o bar a prevádzku, dokladanie regálov, chladničiek - Kontrola dátumov spotreby na tovare - Dodržiavanie hygienických noriem a pravidiel pri práci na prevevádzke Zamestnanecké výhody. Práca v príjemnej atmosfére a dobrom kolektíve. Zamestnanecké zľavy na tovar a jedlo Iné osobné ohodnotenie Flexibilný pracovný čas Osobnostné predpoklady a zručnosti: - Zmysel pre zodpovednosť - Lojalita - Komunikačné schopnosti - Príjemné vystupovanie - Schopnosť pracovať v tíme - Samostatnosť - Zodpovednosť za výsledky Kontakt: info@ Web: facebook: Elia Oliva Shop
ČAŠNÍK / ČAŠNÍČKA
Do talianskej predajne a Enotecy hľadáme komunikatívnych a zodpovedných kolegov na pozíciu ČAŠNÍK/ČAŠNÍČKA. Ak máš chuť rozšíriť svoje vedomosti v oblasti vína a talianskej gastronómie, rád komunikuješ s ľudmi hľadáme práve teba :) PRACOVNÁ NÁPLŇ: - obsluha zákazníkov a komunikácia s nimi - komplexná starostlivosť o zákazníka od príchodu až po jeho odchod - príprava nápojov a jedál - práca s pokladňou a pracovno-ekonomickým programom - priamy predaj tovaru (talianske potraviny, víno, káva, delikatesy) - poradenstvo v oblasti vína a talianskych produktov - objednávanie, príjem a preberanie tovaru - udržiavanie prevádzky i terasy v čistote a poriadku - znalosť MENU a ponúkaného tovaru na predajni - dodržiavanie gastronomických a interných pravidiel obsluhy zákazníkov VYŽADUJEME: - prax minimálne 1 rok - vek minimálne 18 rokov - zdravotný preukaz - hygienické minimum SMENY: - ranné aj poobedňajšie smeny - v letných mesiacoch práca do neskorších večerných hodín MZDA: - 4-5 eur v závislosti od šikovnosti, pracovitosti a zodpovednosti zamestnanca - odmeny a tringelty
BARMAN, ČAŠNÍK
Prijmeme čašníčku, barmanku, pracovná doba od 13:00 do 22:00 každý druhý týždeň. Bližšie informácie osobne na prevádzke Repná 67, Košice Ťahanovce,
Ponuka prace v kaviarni
Hľadáme novú kolegyňu/ kolegu na pozíciu čašník/barman v našej kaviarni v Michalovciach. Ak ťa naša ponuka zaujala, nevahaj a ozvi sa na t.č. alebo , radi poskytneme bližšie informácie.