inzercia, predaj, predám, bazár

Kávovar + mlynček / DeLonghi EC850 + DeLonghi KG521M

Kategória: Kávovary

Mlynček : :
Kávovar + mlynček / DeLonghi EC850 + DeLonghi KG521M
Podobné inzeráty
predam Pákový kávovar De Longhi EC850.M
Predam tento super kavovar De Longhi EC850.M nerezovy-strieborny vo velmi dobrom stave (pravidelne odvapnovany a vycisteny a nikdy nic nemenene) ktorý má aj spoločne s mlynčekom cca. 2 roky. Kavovar bol velmi malo pouzivany to je aj dovod predaja nakolko kavu vacsinou pijem v praci. Ak samostatne : Kavovar De Longhi EC850.M - 150,-€ Mlyncek na kavu GRAEF CM702 - 80,-€ Ak by niekto chcel cely set dokopy (Kavovar aj Mlynček) tak za 200,-€ cely komplet len zapojte do elektriny a mlyncek aj kavovar su pripravene k pouzivaniu. Všetky funkcie ktoré kavovar ma najdete na : Info. MLYNCEK GRAEF :
Kávovar DELONGHI EC850.M
predam Kávovar DELONGHI EC850.M pouzivany pred rokom (má asi 5 rokov), plne fukcny. Kávovar DELONGHI EC850 umožňuje svojim patentovaným systémom DELONGHI CAPPUCCINO pripraviť perfektné cappuccino alebo latte macchiato len jednoduchým stlačením jedného tlačidla. Takisto jednoduchý systém automatického čistenia Vás vôbec nebude zaťažovať s údržbou kávovaru Pakový kávovar De'Longhi EC850 Pákový espresso kávovar Systém ohrevu s termoblokom Napeňovač kávy Príprava cappuccina alebo latte macchiato jediným stlačením tlačidla Profesionálny držiak filtra je vhodný na mletú aj porciovanú kávu Odkladacia plocha pre šálky Odnímateľná a ľahko čistiteľná mriežka na odkvapkávanie Nastaviteľný priestor pre pohár vysoký až 10 cm Automatická funkcia Stand-By pri nečinnosti Energetická trieda: A Napätie: 220 – 240 V
Kávovar De'Longhi EC850 pákový s automat. napenením mlieka
Predám plne funkčný pákový kávovar De'Longhi EC850 s automatickým napenením mlieka. Skvelá voľba pre milovníkov capuccina. Používaný, pravidelne odvápňovaný. Iba osobný odber Košice. Možnosť zakúpiť i s málo používaným elektrickým mlynčekom na kávu De'Longhi KG520.M Dedica - viď druhé foto. Cena kávovaru+mlynčeka je 170€. Viac info o kávovare na:
DeLonghi pakovy kavovar a mlyncek na kavu
predam krasny set- uplne novy- len odskusany kavovar DeLonghi Dedica EC 685 M a Mlyncek na kavu DeLonghi Dedica KG521M. Oba su v zaruke do 10.6. 2024. K tomu original nadobka DeLonghi na zbytky kavy. Vsetko len raz pouzite, uplne nove, kupovane v Datart.
DeLonghi EC850
Dobrý deň. Predám veľmi málo používaný pákový kávovar DeLonghi EC850. Dôvod predaja je že chodím na týždňovky a kávovar je nevyužitý. Ku kávovaru pridávam aj mlynček na kávu zn.Bosch. Cena spolu 180eur
Repasovaný kávovar ECAM23.120 s 12 mes zárukou
Predám repasovaný kávovar DeLonghi ECAM23.120 so zárukou na 1 rok. Kávovar bol kompletný a profesionálne repasovaný, preto funguje ako nový. Je vybavený vynikajúcimi funkciami, ktoré umožňujú prípravu širokého spektra kávových nápojov s rôznymi prísadami. Kávovar DeLonghi ECAM23.120 disponuje napríklad funkciou "Cappuccino System", ktorá umožňuje jednoduché a rýchle prípravu dokonalého cappuccina alebo latte macchiata za pomoci trysky. Okrem toho je kávovar vybavený aj praktickým systémom na reguláciu intenzity kávy a množstva vody. Cena za tento repasovaný kávovar DeLonghi ECAM23.120 je len 190€. Táto cena zahŕňa aj ročnú záruku, takže môžete byť istí, že sa jedná o kvalitný produkt. Kávovar je ideálny pre každého, kto si chce dopriať vynikajúci šálok kávy v pohodlí domova. Ak máte záujem o tento repasovaný kávovar DeLonghi ECAM23.120, neváhajte ma kontaktovať. Určite sa dohodneme na všetkých detailoch a budete môcť čoskoro vychutnať dokonalú kávu každý deň! V prípade dobierky +7€ Ostatné kávovary nájdete tu :