inzercia, predaj, predám, bazár

Kávovar Tchibo

Kategória: Kávovary

Nový - nevhodny darcek
Komplet zabalený môžete ho darovať ako darcek
Cena 25€
Kávovar Tchibo
Podobné inzeráty
Tchibo cafissimo pure
Predám málo používaný kávovar aj s kapsulami.Kapsulový kávovar Tchibo Cafissimo PURE je ideálnou voľbou pre prípravu vašej obľúbenej kávy. V dnešnej dobe je stále bežnejšie mať doma vlastný kávovar a môcť tak pripraviť sebe, alebo priateľom kvalitnú kávu kedykoľvek počas dňa. Elegnatný kávovar Tchibo Cafissimo PURE bude ozdobou vašej kuchyne. Tento kávovar má nielen dokonalé línie, ale dokáže vám pripraviť aj perfektnú šálku kávy. Príprava presso kávy má dva stupne. Najprv dôjde k zapareniu kávy horúcou vodou pod vysokým tlakom, čím sa zaručuje dokonalé vylúhovanie kávy a zvýrazneniu chute a vône. Potom je káva pretláčaná cez kapsľu do šálky. Výsledkom je presso káva plnej chuti s dlho trvajúcou hustou a zamatovou penou. Tchibo Cafissimo PURE Kedykoľvek si môžete vychutnať šálku kávy pripravenej presne podľa vašich predstáv. Stlačením tlačidla si dokonale pripravte kávu behom pár sekúnd. Vybrať si môžete zo širokej škály hermeticky uzavretých kapsúl Cafissimo, ktoré vám ponúknu rozmanitú paletu lahodných príchutí. 3 rôzne tlaky Kapsulový kávovar ponúka 3 rôzne tlaky na sparovanie kávy na prípravu dokonalého espressa, caffè crema, filtrovanej kávy a čaju. Poteší vás tiež integrovaným zásobníkom až na 6 použitých kapsúl. Nechýba odnímateľný podstavec na šálky čo zaručí dosť miesta aj pre väčšie šálky a poháre. Odnímateľná nádržka na vodu s objemom 1 liter. Automatické vyputie Samozrejmosťou u tohto kvalitého kávovaru je rýchle zohriatie prístroja. Nechýba ani funkcia automatického vypnutia približne po 9 minútach nečinnosti pre úsporu energie aj vašich financií. Kávovar je vybavený aj integrovaným indikátorom, ktorý signalizuje potrebu odvápnenia prístroja. PARAMETRE PRODUKTU Kľúčové parametre produktu Objem vodného zásobníka 1000 ml Maximálny prevádzkový tlak 15 bar Automatické vypnutie Áno Spôsob prípravy mliečnej peny kapsula Typ kávovaru Kapsulové kávovary Zásobník na použité kapsule Áno Studené nápoje Nie Polohovateľná tácka Áno Automatické zastavenie nápoja Áno
Caffisimo pure - nerozbalene
Kapsulový kávovar Tchibo Cafissimo PURE je ideálnou voľbou pre prípravu vašej obľúbenej kávy. V dnešnej dobe je stále bežnejšie mať doma vlastný kávovar a môcť tak pripraviť sebe, alebo priateľom kvalitnú kávu kedykoľvek počas dňa. Elegnatný kávovar Tchibo Cafissimo PURE bude ozdobou vašej kuchyne. Tento kávovar má nielen dokonalé línie, ale dokáže vám pripraviť aj perfektnú šálku kávy. Príprava presso kávy má dva stupne. Najprv dôjde k zapareniu kávy horúcou vodou pod vysokým tlakom, čím sa zaručuje dokonalé vylúhovanie kávy a zvýrazneniu chute a vône. Potom je káva pretláčaná cez kapsľu do šálky. Výsledkom je presso káva plnej chuti s dlho trvajúcou hustou a zamatovou penou. Tchibo Cafissimo PURE Kedykoľvek si môžete vychutnať šálku kávy pripravenej presne podľa vašich predstáv. Stlačením tlačidla si dokonale pripravte kávu behom pár sekúnd. Vybrať si môžete zo širokej škály hermeticky uzavretých kapsúl Cafissimo, ktoré vám ponúknu rozmanitú paletu lahodných príchutí. 3 rôzne tlaky Kapsulový kávovar ponúka 3 rôzne tlaky na sparovanie kávy na prípravu dokonalého espressa, caffè crema, filtrovanej kávy a čaju. Poteší vás tiež integrovaným zásobníkom až na 6 použitých kapsúl. Nechýba odnímateľný podstavec na šálky čo zaručí dosť miesta aj pre väčšie šálky a poháre. Odnímateľná nádržka na vodu s objemom 1 liter. Automatické vyputie Samozrejmosťou u tohto kvalitého kávovaru je rýchle zohriatie prístroja. Nechýba ani funkcia automatického vypnutia približne po 9 minútach nečinnosti pre úsporu energie aj vašich financií. Kávovar je vybavený aj integrovaným indikátorom, ktorý signalizuje potrebu odvápnenia prístroja.
Delimano joy espresso kavovar
Predam uolne novy nevybaleny kavovar bielej farby. Podrobny popis: Pozrite sa, čo ponúka: Espresso kávovar s tlakom 15 barov a príkonom 850 W dosahuje mimoriadne výsledky – pripravte si chutné espresso s bohatou arómou a penou. Horúci a chutný nápoj máte hotový za okamih – zapnite kávovar a zalejte si kávu s teplotou od 75 °C. Filter s dvojitým dnom – na rozdiel od filtra s jednoduchým dnom dosahuje perfektné výsledky (vrátane lahodnej peny), a to aj s nerovnomerne pomletou kávou. Tichý chod (menej ako 80 dB) – prípravou rannej šálky kávy nikoho v dome nezobudíte. Vďaka ohrevnému systému navrchu kávovaru s ochranou proti pádu šálok budú šálky vždy teplé a bezpečne uložené. Automatické čistenie vyčistí systém ohrievania po vytvorení pary, vďaka čomu sa vaša ďalšia káva extrahuje pri správnej teplote. Kávovar s príkonom 850 W zvládne dve šálky espressa naraz Espresso kávovar Delimano Joy obsahuje filter s dvojitým dnom a páku, takže si môžete zaliať dve šálky kávy naraz, jednu pre seba a druhú pre svojho milovaného do postele. Vďaka nádobe s veľkorysým objemom 1 200 ml vody pripravíte až 12 šálok bez toho, aby ste museli dolievať vodu. Vďaka vyberateľnej odkvapkávacej tácke sa na kuchynský pult pri vyberaní šálky nedostane ani kvapka kávy. Plnú tácku jednoducho vyberte a opláchnite. Parná tryska pre milovníkov peny S parnou tryskou napeníte mlieko a pripravíte si vynikajúce kapučíno, latté alebo flat white v pohodlí svojho domova. Intenzitu parenia môžete meniť a vytvoriť si tak nápoj s hustejšou alebo jemnejšou penou, presne tak, ako ju máte radi. Penenie mlieka nie je však jedinou funkciou parnej trysky: pripravte si aj iné mliečne nápoje (horúcu čokoládu či kakao) alebo si len zohrejte vodu na čaj. Vďaka jednoduchému ovládaniu a rýchlemu ohrevu na rannú dávku kofeínu nemusíte čakať Espresso kávovar Delimano Joy sa používa jednoducho a intuitívne – bol navrhnutý na každodenné používanie s nekomplikovanými tlačidlami. Stačí stlačiť alebo otočiť tlačidlo zapnutia a vypnutia a kávovar bude vďaka hliníkovému ohrievaciemu systému v okamihu pripravený. Vstavaná svetelná kontrolka vás upozorní, keď je zariadenie pripravené na použitie. Ponáhľate do roboty a kávovar vždy zabudnete vypnúť? Vďaka automatickému vypnutiu po 25 minútach už nemusíte rozmýšľať, či ste kávovar vypli. Jednoducho sa čistí a udržiava Všetky vyberateľné časti sú z nehrdzavejúcej ocele alebo plastu a dajú sa ľahko umývať v rukách. Ani čistenie rúrok zvnútra nie je náročné. Filter je vhodný aj na porcovanú kávu V espresso kávovare Delimano Joy môžete používať aj porcovanú kávu (technológia E.S.E. – Easy Serving Espresso).
Tchibo Esperto Latte
Predavam tento plne automaticky kavovar znacky tchibo,ma napenovaciu trysku na mlieko(late a capucinko)komplet krabica,zaruka este rok a pol.Tchibo si tuto cenu drzi stale na 299e.Ako verny zakaznik ale som mal zlavu a stal 250.Moja cena je 199 A AKO DARCEK KILO KAVICKY ZDARMA.Pri okamzitom jednani(dva dni) mozna kozmeticka uprava.Kavovar neposielam,uprednostnujem osobny odber kde si mozte kavovar vyskusat.100%stav,kavovar je bez skrabanca a robi perfektnu kavu.
Tchibo Cafissimo - kapsulový kavovar
Predám minimálne používaný kapsulový kávovar Tchibo Cafissimo. Kapacita nádržky na vodu: 1000 ml Kapacita na kapsuly: 6 kapsúl Kávovar je ako nový. Iba osobný odber!!! Pre viac info pozrite tu:
Tchibo kavovar na kapsule
Predam kavovar Tchibo, v 100% stave, aj s manualom. Tchibo Cafissimo easy Grey Perfektné espresso, caffé crema a káva z jedného prístroja Jednoduchá príprava všetkých druhov káv stlačením tlačidla Odnímateľné miesto na odloženie šálok do 12,5 cm Automatické vypnutie po 9 minútach Príprava priamym tlačidlom: espresso, caffè crema, káva Nádoba na zvyšky, mriežka a miska na odkvapkávanie sú vhodné do umývačky riadu Nastaviteľné množstvo nápoja: 30 – 250 ml Kapacita nádržky na vodu: 650 ml Zberná nádoba na 4 kapsuly Šírka len 12 cm Široký sortiment kapsúl Tchibo Farba: sivá