inzercia, predaj, predám, bazár

Kávovar Tchibo Cafisimo + stojan na kapsule

Kategória: Kávovary

Predám kávovar Tchibo Cafisimo vo výbornom stave - 20 €, stojan na kapsule Tchibo - 5 €, pri kúpe oboch spolu stojan ZDARMA.
Osobný odber alebo platba vopred na účet. Možnosť priviezť do Levíc, Zlatých Moraviec, Novej Bane.
Kávovar Tchibo Cafisimo + stojan na kapsule
Podobné inzeráty
Kávovar Tchibo Cafisimo + stojan na kapsule
Predám kávovar Tchibo Cafisimo vo výbornom stave - 25 €, stojan na kapsule Tchibo - 5 €, pri kúpe oboch spolu stojan ZDARMA. Osobný odber alebo platba vopred na účet. Možnosť priviezť do Levíc, Zlatých Moraviec, Novej Bane.
Kávovar Tchibo Cafisimo + stojan na kapsule
Predám kávovar Tchibo Cafisimo vo výbornom stave - 25 €, k tomu stojan na kapsule Tchibo - 5 €. Osobný odber alebo platba vopred na účet. Možnosť priviezť do Levíc, Zlatých Moraviec, Novej Bane.
Predávam kávovar zn. Tchibo cafisimo na kapsule.
Predávam kávovar zn. Tchibo cafisimo na kapsule. Je dobrý pre niekoho kto si rád dá kafčo hocikedy a na rýchlo skoro bez práce. Pošlem aj poštou na dobierku, poštovné ale zaplatiť vopred. Dôvodom je veľa špekulantov ktorý balík neprevezmú . Ďakujem za pochopenie.
Predám kapsulový kávovar Tchibo cafisimo.
Predávam kávovar zn. Tchibo cafisimo na kapsule. Je dobrý pre niekoho kto si rád dá kafčo hocikedy a na rýchlo skoro bez práce. Pošlem aj poštou na dobierku, poštovné ale zaplatiť vopred. Dôvodom je veľa špekulantov ktorý balík neprevezmú . Ďakujem za pochopenie.
Tchibo cafissimo pure
Predám málo používaný kávovar aj s kapsulami.Kapsulový kávovar Tchibo Cafissimo PURE je ideálnou voľbou pre prípravu vašej obľúbenej kávy. V dnešnej dobe je stále bežnejšie mať doma vlastný kávovar a môcť tak pripraviť sebe, alebo priateľom kvalitnú kávu kedykoľvek počas dňa. Elegnatný kávovar Tchibo Cafissimo PURE bude ozdobou vašej kuchyne. Tento kávovar má nielen dokonalé línie, ale dokáže vám pripraviť aj perfektnú šálku kávy. Príprava presso kávy má dva stupne. Najprv dôjde k zapareniu kávy horúcou vodou pod vysokým tlakom, čím sa zaručuje dokonalé vylúhovanie kávy a zvýrazneniu chute a vône. Potom je káva pretláčaná cez kapsľu do šálky. Výsledkom je presso káva plnej chuti s dlho trvajúcou hustou a zamatovou penou. Tchibo Cafissimo PURE Kedykoľvek si môžete vychutnať šálku kávy pripravenej presne podľa vašich predstáv. Stlačením tlačidla si dokonale pripravte kávu behom pár sekúnd. Vybrať si môžete zo širokej škály hermeticky uzavretých kapsúl Cafissimo, ktoré vám ponúknu rozmanitú paletu lahodných príchutí. 3 rôzne tlaky Kapsulový kávovar ponúka 3 rôzne tlaky na sparovanie kávy na prípravu dokonalého espressa, caffè crema, filtrovanej kávy a čaju. Poteší vás tiež integrovaným zásobníkom až na 6 použitých kapsúl. Nechýba odnímateľný podstavec na šálky čo zaručí dosť miesta aj pre väčšie šálky a poháre. Odnímateľná nádržka na vodu s objemom 1 liter. Automatické vyputie Samozrejmosťou u tohto kvalitého kávovaru je rýchle zohriatie prístroja. Nechýba ani funkcia automatického vypnutia približne po 9 minútach nečinnosti pre úsporu energie aj vašich financií. Kávovar je vybavený aj integrovaným indikátorom, ktorý signalizuje potrebu odvápnenia prístroja. PARAMETRE PRODUKTU Kľúčové parametre produktu Objem vodného zásobníka 1000 ml Maximálny prevádzkový tlak 15 bar Automatické vypnutie Áno Spôsob prípravy mliečnej peny kapsula Typ kávovaru Kapsulové kávovary Zásobník na použité kapsule Áno Studené nápoje Nie Polohovateľná tácka Áno Automatické zastavenie nápoja Áno
NESPRESSO  Kavovar DE'LONGHI EN267.WAE CITIZ&MILK
NESPRESSO DE'LONGHI EN267.WAE CITIZ&MILK Kavovar vo vybornom stave, malo pouzivany este v zaruke. Original cena Nay 249€ Kávovar Nespresso De'Longhi EN267.WAE Citiz&Milk je inšpirovaný kombináciou moderného a retro dizajnu. Vďaka čerpadlu s profesionálnym tlakom 19 barov a rýchlemu nahrievaniu zároveň dokáže jednoducho a bez námahy pripraviť lahodnú a kvalitnú kávu s jemnou chuťou a bohatou cremou. Kávovar je naviac vybavený integrovaným šľahačom mlieka Aeroccino, s ktorým môžete svoj pôžitok z kávy posunúť ešte o kúsok ďalej. Farebné prevedenie: biely. Nespresso De'Longhi EN267.WAE Citiz&Milk, biely Moderný dizajn v kompaktných rozmeroch a mimoriadne jednoduchým ovládaním Tlak čerpadla 19 barov Integrovaný šľahač mlieka Aeroccino pripraví teplú aj studenú mliečnu penu Súčasťou kávovaru je zásobník, ktorý pojme 9 - 11 ks použitých kapslí Nádržka na vodu s objemom 1000 ml je ľahko vyberateľná Kávovar je úsporný - po 9 minútach sa automaticky vypne Moderný retro dizajn a dokonalý pôžitok z kávy Kapsulový kávovar Nespresso De'Longhi EN267.WAE Citiz&Milk, v ktorom sa moderný retro dizajn snúbi s funkčnosťou, umožňuje prípravu lahodnej a dokonale vyváženej kávy. Vďaka vysoko výkonnému čerpadlu s tlakom 19 barov a nahriatiu kávovaru za iba 25 sekúnd si stlačením jediného tlačidla môžete pripraviť čerstvé a kvalitné Espresso alebo Lungo s jemnou chuťou a bohatou cremou. Kávovar je naviac vybavený integrovaným šľahačom mlieka Aeroccino, s ktorým si môžete pripraviť teplú aj studenú mliečnu penu. Vychutnajte si lahodné Capuccino, Latte Macchiato alebo dajte priestor svojej fantázii. Tento kompaktný, intuitívny a ľahko ovládateľný kávovar naviac myslí aj na vaše úspory a po 9 minútach nečinnosti sa automaticky vypne. Hliníkové Nespresso kapsle Aby káva zůstala čerstvá, je balena do hliníkových kapslí. Hliník je nekonečně recyklovatelný materiál, který dokáže skvěle uchovat lahodnou chuť a aroma kávy až do chvíle než stisknete tlačítko na svém kávovaru. PARAMETRE PRODUKTU Kľúčové parametre produktu Objem vodného zásobníka 1000 ml Maximálny prevádzkový tlak 19 bar Automatické vypnutie Áno Spôsob prípravy peny Šlahač mlieka Typ kávovaru Kapsulové kávovary Zásobník na použité kapsule Áno Studené nápoje Nie Polohovateľná tácka Áno Automatické zastavenie nápoja Áno Fyzické vlastnosti a farba Farba biela Šírka 23.7 cm Výška 27.7 cm Hĺbka 37.2 cm Hmotnosť 4 Kg Ďalšie vlastnosti Značka Nespresso Smart show_tooltip Nie Objem vodného zásobníka 1000 ml Maximálny prevádzkový tlak 19 bar Spôsob prípravy peny Šlahač mlieka Energetické údaje Príkon 1870 W Funkcie Automatické vypnutie Áno Typ kávovaru Kapsulové kávovary Ďalšie parametre Polohovateľná tácka Áno Automatické zastavenie nápoja Áno Smart (ovládanie mobilom) show_tooltip Nie Zásobník na použité kapsule Áno Studené nápoje Nie