inzercia, predaj, predám, bazár

Kefa na vlasy

Kategória: Fény, Kulmy

Predám kefu na žehlenie vlasov.Iba vyskúšaná.10€
Kefa na vlasy
Podobné inzeráty
pretty see kefa na vyrovnávanie vlasov/teplovzdušná kefa
Kefa na vyrovnávanie vlasov Padcist, tepelná kefa, žehlička na vlasy, horúca kefa, prenosný hrebeň na vyrovnávanie vlasov, žehlička na vlasy pre prírodné a farbené vlasy, 5 nastavení teploty s ochranou proti spáleniu Vysoko účinný, šetrí čas je vybavený veľkou obojstrannou vlnitou vykurovacou doskou s 24 drážkami, ktoré zväčšujú plochu kontaktu s povrchom a pri každom prechode zvládnu viac vlasov. rýchlejší ohrev, žiadne čakanie: Vstavaný horúci čip PTC žehličky na vlasy zahreje jej veľký obojstranne vlnitý vykurovací povrch na 266 ° F (130 ° C) za pouhých 60 sekúnd. Päť teplotných stupňov v rozsahu od 266 °F do 392 °F (130 °C -200 °C) je určených pre všetky typy vlasov. Či už sú vaše vlasy jemné a tenké, jemné, farbené, mierne kučeravé alebo husté, kučeravé a vlnité, táto narovnávacia kefa dokáže vaše vlasy premeniť na rovné, hodvábne a lesklé! Rovnacia kefa je navrhnutá tak, aby obmedzovala ťahanie, a jej izolovaný rám v tvare U bol špeciálne vytvorený, aby chránil vašu pokožku a vlasy pred popáleninami.
Kefa na vlasy/ keramický hrebeň/fén/žehlička
Kefa na vlasy, rýchlo sa zahrievajúci keramický hrebeň na vyrovnávanie vlasov so 4 nastaveniami teploty, ochrana proti obareniu, automatický zámok teploty, automatické vypnutie, rýchle a profesionálne kaderníctvo pre hodvábne vlasy bez krepovatenia, zlatá Elegantne navrhnutá keramická kefa na vyrovnávanie vlasov vám umožní vytvoriť hladké rovné alebo kučeravé vlasy, ako chcete. Iónové zahrievacie žehličky na vlasy zanechajú vaše vlasy hodvábne hladké a prirodzene lesklé a sú kúzelným nástrojom, ako udržať vaše vlasy krásne a očarujúce každý deň. Štyri možnosti teploty pre rôzne typy vlasov, 210 ° (410 ° F) pre prirodzene kučeravé a hrubé vlasy, 190 ° (374 ° F) pre normálne mierne kučeravé vlasy, 170 ° (338 ° F) pre odfarbovanie a farbenie vlasov, 150 ° (302°F) na prvé použitie a 3D vyhrievané zuby a jedinečný dizajn chráni pokožku hlavy a ruky pred obarením. Pri stylingu sa teplota automaticky uzamkne na prednastavenej hodnote. Kefa na žehličku na vlasy sa automaticky vypne po 60 minútach nečinnosti, ak na to zabudnete. Reštartujte, ak ho potrebujete znova použiť. Nylonové ihly s guličkovými hrotmi pohodlne masírujú pokožku hlavy, keď schne a narovná sa. Ergonomická rukoväť je navrhnutá pre maximálne pohodlie a jednoduché použitie počas stylingu. Kábel otočný o 360° vám poskytuje flexibilitu pri stylingu bez toho, aby sa zamotal alebo poškodil. S háčikom pre ľahké skladovanie. Vyhrievaný hrebeň s univerzálnym napätím (125 V) poskytuje rovnako skvelý výkon bez ohľadu na to, kde sa nachádzate, a ľahko a rýchlo sa používa, je ľahký a ľahko sa prenáša, vďaka čomu získate hladké, hodvábne vlasy v priebehu niekoľkých minút, ideálny pre cestovanie . Hrebeň na vyrovnávanie vlasov môže byť tiež perfektným darčekom pre rodinu a priateľov.
kefa/3v1/sušič vlasov /Horúcovzdušná kefa
Kefa fénu 3v1 Jednostupňový fén na vlasy Teplovzdušná kefa Fénovací fén Cestovný fénovací fén Horúci hrebeň / Fén na vlasy / Kefa na vlasy Kefa/ sušič vlasov 3 v 1 Jednostupňový sušič vlasov na vlasy s horúcim hrebeňom Jednokroková kefa na sušič vlasov: Vlastnosti: 1. Dizajn pádla s tvarovacím vankúšikom 2. Rýchly ohrev 3. Nastavenie ovládania: Vysoká/Nízka/Chladná 4. Produkujú záporné ióny, môžu znížiť statickú elektrinu, 5. Urobte si vlasy hladké a lesklé. 6. Ergonomická rukoväť pre jednoduché použitie 7. Otočný kábel o 360 stupňov
Kefa na vlasy 3 v 1 Kefa na sušič vlasov/žehlička na vlasy
Kefa na vlasy 3 v 1 Kefa na sušič vlasov Jednokroková fúkacia kefa Žehlička na vlasy Kulma Styler Profesionálna teplovzdušná kefa Horúci hrebeň Špecifikácia: menovitý výkon 1000W, Použiteľné iba pre 120V US zásuvku (nie 220V). 220V v Európe, Veľkej Británii a Austrálii Nepoužívajte meniče napätia. Dĺžka napájacieho kábla: 2m, otáčanie o 360 stupňov Trojteplotný ohrev: nízky, stredný a vysoký (vypnuté). Teplota trysky: 120 stupňov Popis: Nízka je vysoká rýchlosť a nízky obsah kalórií, stredná je nízka rýchlosť a stredné kalórie. Vysoká rýchlosť je vysoká rýchlosť a vysoká teplota. Nie je studený vietor. Takže nízka rýchlosť je rovnaká ako vysoká rýchlosť, stredná rýchlosť je nižšia ako vysoká rýchlosť. Vrátane balíčkov: 1 * sušič vlasov 1 * manuál 1* krabica
Teplovzdušná kulma Remington AS404 E51 Nová, Nepoužitá
Nová, nerozbalená, nepoužitá teplovzdušná kulma Remington AS404 E51. Teplovzdušná kulma, výkon 400 W, 2 nadstavce: 25 mm kefa so štetinami a 19 mm okrúhla kefa, 2 teploty / rýchlosti, otočný kabel dlhý 1,8 m Teplovzdušná kulma na vlasy vám pomôže dokonale upraviť vlasy. Kulma Style & Curl je vybavená 400W motorom, vďaka ktorému budú vaše vlasy rýchlo vysušené. Skrz kanáliky prúdi horúci vzduch a vytvára nádherné a lesklé vlasy. Je vhodná pre každodenné použitie, upravíte s ňou dlhé aj krátke vlasy. S kulmou sa pohodlne pracuje, disponuje otočným káblom s dĺžkou 1,8 m.Možno nastaviť 2 rýchlosti a 2 teploty. Balenie obsahuje 2 nadstavce, menší okrúhly kefa má 19 mm a hodí sa pre kratšie vlasy - dosiahnete s ním krásneho zvlnenie, väčšie štetinová kefa má 25 mm a vytvoríte s ním ultra objem a voľnejší štýl kaderí.
Teplovzdušná kulma Remington AS404 Nová. Nepoužitá. Záruka
Nová, nerozbalená, nepoužitá teplovzdušná kulma Remington AS404 E51 v záruke. Teplovzdušná kulma, výkon 400 W, 2 nadstavce: 25 mm kefa so štetinami a 19 mm okrúhla kefa, 2 teploty / rýchlosti, otočný kabel dlhý 1,8 m Teplovzdušná kulma na vlasy vám pomôže dokonale upraviť vlasy. Kulma Style & Curl je vybavená 400W motorom, vďaka ktorému budú vaše vlasy rýchlo vysušené. Skrz kanáliky prúdi horúci vzduch a vytvára nádherné a lesklé vlasy. Je vhodná pre každodenné použitie, upravíte s ňou dlhé aj krátke vlasy. S kulmou sa pohodlne pracuje, disponuje otočným káblom s dĺžkou 1,8 m.Možno nastaviť 2 rýchlosti a 2 teploty. Balenie obsahuje 2 nadstavce, menší okrúhly kefa má 19 mm a hodí sa pre kratšie vlasy - dosiahnete s ním krásneho zvlnenie, väčšie štetinová kefa má 25 mm a vytvoríte s ním ultra objem a voľnejší štýl kaderí.