inzercia, predaj, predám, bazár

Kefír, kefírové zrná, tibetská huba

Kategória: Potraviny

Ponúkam Tibetskú hubu /kefírové zrnká/ k príprave lahodného mliečneho nápoja. Ideálne k doplneniu probiotík do organizmu. Príprava jednoduchá, zvládne každý, samozrejme rád poradím. Zrnká sú aktívne, fungujú nonstop. Osobne alebo v prípade seriózneho jednania aj poštou. Množstvo cca 1 PL.
Žiadne "E"čka, žiadna zbytočná chémia..

mlieko, acidofil, jogurt, zdravie
Kefír, kefírové zrná, tibetská huba
Podobné inzeráty
Tibetská huba - Kefírove zrná
Predám tibetskú hubu - kefírove zrná na prípravu domáceho kefíru 2PL cca 50g. Uprednostňujem osobný odber v ZA, viem poslať aj poštou. Príprava kefíru je jednoduchá, nápoj možno piť denne. Návod na prípravu: 1-2 polievkové lyžice huby zalejeme 250ml čerstvým mliekom. Necháme 12 až 24 hodín stáť v izbovej teplote. Následne kefír precedíme cez umelohmotné sitko. Nádobu umyjeme a hubu do nej vrátime a zalejeme novým mliekom. Proces opakujeme. Nápoj: - detoxikuje a odkysluje organizmus, - stimuluje imunitný systém, - znižuje bolesti hlavy a migrény, - zlepšuje spánok, zmierňuje nespavosť, depresie, chronickú únavu, - lieči vaginálnu kvasinkovú infekciu, - normalizuje krvný tlak, - pozitívne upravuje celkový cholesterol. Lieči: - vyrážky, ekzémy, kvasinky (candida), - žalúdočné a črevné ochorenia, hnačky, zápchu, - ochorenie žlčníka, pečene, ľadvín, - choroby nervov, všetky sklerózy, - ochorenia krvy, infarkt myokardu, - potláča rast nádorov. Ďakujem. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Tibetská huba - Kefírove zrná
Predám tibetskú hubu - kefírove zrná na prípravu domáceho kefíru 2PL cca 50g. Uprednostňujem osobný odber v ZA, viem poslať aj poštou. Príprava kefíru je jednoduchá, nápoj možno piť denne. Vhodné kombinovať aj s kombuchou - pozri moje ostatné inzeráty. Návod na prípravu: 1-2 polievkové lyžice huby zalejeme 250ml čerstvým mliekom. Necháme 12 až 24 hodín stáť v izbovej teplote. Následne kefír precedíme cez umelohmotné sitko. Nádobu umyjeme a hubu do nej vrátime a zalejeme novým mliekom. Proces opakujeme. Nápoj: - detoxikuje a odkysluje organizmus, - stimuluje imunitný systém, - znižuje bolesti hlavy a migrény, - zlepšuje spánok, zmierňuje nespavosť, depresie, chronickú únavu, - lieči vaginálnu kvasinkovú infekciu, - normalizuje krvný tlak, - pozitívne upravuje celkový cholesterol. Lieči: - vyrážky, ekzémy, kvasinky (candida), - žalúdočné a črevné ochorenia, hnačky, zápchu, - ochorenie žlčníka, pečene, ľadvín, - choroby nervov, všetky sklerózy, - ochorenia krvy, infarkt myokardu, - potláča rast nádorov. Ďakujem. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Tibetská huba - Kefírove zrná
Predám tibetskú hubu - kefírove zrná na prípravu domáceho kefíru cca 50g. Uprednostňujem osobný odber v ZA, viem poslať aj poštou. Príprava kefíru je jednoduchá, nápoj možno piť denne. Vhodné kombinovať aj s kombuchou - pozri moje ostatné inzeráty. Návod na prípravu: 1-2 polievkové lyžice huby zalejeme 250ml čerstvým mliekom. Necháme 12 až 24 hodín stáť v izbovej teplote. Následne kefír precedíme cez umelohmotné sitko. Nádobu umyjeme a hubu do nej vrátime a zalejeme novým mliekom. Proces opakujeme. Nápoj: - detoxikuje a odkysluje organizmus, - stimuluje imunitný systém, - znižuje bolesti hlavy a migrény, - zlepšuje spánok, zmierňuje nespavosť, depresie, chronickú únavu, - lieči vaginálnu kvasinkovú infekciu, - normalizuje krvný tlak, - pozitívne upravuje celkový cholesterol. Lieči: - vyrážky, ekzémy, kvasinky (candida), - žalúdočné a črevné ochorenia, hnačky, zápchu, - ochorenie žlčníka, pečene, ľadvín, - choroby nervov, všetky sklerózy, - ochorenia krvy, infarkt myokardu, - potláča rast nádorov. Ďakujem. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Kaukazská huba  v Bratislave
Predám hubu na výrobu kefíru. Originál kaukazskú hubu. Kefír je jemný, sladký a hustý. POZOR...momentálne mám kaukazskú hubu iba sušenú...treba ju týždeň oživovať v mlieku... Ceny: Kaukazská huba - 10 gramov 13 euro. sušená kaukazská huba - 2 gramy 14 euro. Sušená 1 gram = 6 gramov oživenej. Ak máte záujem radšej mi zavolajte kvôli informáciám o rozdieloch medzi nimi... Viac info nájdete tu: Reguluje metabolizmus v ľudskom tele, pomáha pri liečbe kardiovaskulárnych chorôb vrátane srdca a koronárnych tepien, rozkladá „zlý“ cholesterol, usadeniny v žilách, vďaka čomu pomáha zabraňovať infarktu a mŕtvici, vytvára prírodné a bezpečné antibiotiká, a vďaka tomu lieči všetky zápaly vo vašom tele, priaznivo pôsobí na ľadviny, močový mechúr a močové cesty a mnoho iného. Úvodná foto vypožičaná z webu Len osobný odber v Bratislave. Volajte alebo pošlite správu. Nie vždy sú k dispozícii, záleží to ako rýchlo sa mi rozmnožia...
Kefirové zrná na prípravu úžasného kefíru - PROBIOTIKUM
Ponúkam krásne kefirové zrná na prípravu úžasného kefíru. Domáci kefír je vyrobený kvasením pomocou kefírovej kultúry, ktorá žije a rozmnožuje sa v mlieku ,má mazľavú gelovitú konzistenciu bielej farby (ako mini mäkké ružičky karfiolu) a krmí sa laktózou. ÚČINKY: Kefír zamedzuje zhromažďovaniu a hnitiu potravy v črevách, odkysluje organizmus, produkuje enzýmy , ktoré pomáhajú uvoľniť vo vode nerozpustné látky, rozkladá ťažko stráviteľné látky (napr. laktózu v mlieku a preto ty pre koho je mlieko ťažko stráviteľné , nemávajú s mliečnym kefírom problémy. V tráviacom trakte sa dokáže vysporiadať s rôznymi nežiaducimi premnoženými kvasinkami, baktériami a vírmi, stimuluje imunitný systém.
Kefír, kefírové zrná, tibetská huba
Ponúkam Tibetskú hubu /kefírové zrnká/ k príprave lahodného mliečneho nápoja. Ideálne k doplneniu probiotík do organizmu. Príprava jednoduchá, zvládne každý, samozrejme rád poradím. Zrnká sú aktívne, fungujú nonstop. Osobne alebo v prípade seriózneho jednania aj poštou./úhrada predom.. na dobierku neposielam - poštovné 2,70€/ Množstvo 1 PL = cca 25gr. Žiadne "E"čka, žiadna zbytočná chémia.. mlieko, acidofil, jogurt, zdravie