inzercia, predaj, predám, bazár

Kinderkraft

Kategória: Kočíky

Predám kočík Kinderkraft 3vl a Kinderkraft športový. Všetko je po jednom dieťati. Súčasťou sú sieťky proti hmyzu, igelity do dažďa aj nánožníky.
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte.
Kinderkraft
Podobné inzeráty
Predám športový kočík Kinderkraft sivej farby
Predám detský športový kočík Kinderkraft sivej farby s nánožníkom, plaštenkou a vložkou Emitex. Bližší popis na . Zachovalý, bez poškodenia. Ku kočíku pridám aj prebaľovaciu tašku babylove.
Kombinovaný kočík 3v1 Kinderkraft Prime
Predám kombinovaný kočiar Kinderkraft Prime 3V1 používaný 2r. nový cena 640€ viac foto na vyžiadanie priveziem KE-KE okolie PO
Kinderkraft kocik
Predam kocik kinderkraft veo, kupovaný január 2022 teda je ešte v zaruke Používaný pól roka, mali sme dva kociky a teda tento nebol vôbec využitý (bol u Maminy) Má len bežne známky používania z vykladania a nakladania do autá, čomu sa nedá bohužiaľ vyhnúť pár škrabancov dole na konštrukcii čo vôbec nieje vidno. Kocik je úplne super, zvládol každý terén Mám k nemu originál tašku kinderkraft, nanoznik
Kinderkraft kombinovaný Xmoov 3v1
Predám kočík Kinderkraft kombinovaný Xmoov 3v1, farba grey, v záruke do 04/2024. Kočík je v dobrom stave, na konštrukcii sú známky používania, ktoré neuberajú na funkčnosti. Veľkou výhodou kočíka je dlhá a priestranná vanička. Moderné a funkčné riešenie: športový kočík a vanička v jednom, 3polohový nastaviteľný systém - od vzpriamenej sedacej polohy až po polohovanie. Príslušenstvo: pláštenka, prebaľovacia podložka, držiak na nápoje a adaptéry typu Maxi Cosi. Ďalšie foto mailom. Len osobný odber. Viac na:
KINDERKRAFT Kočík športový All Road Bird Pattern
Keď už bábätko samo sedí a vyžaduje väčší priestor, športový kočík je vďaka svojej konštrukcii výborným riešením. KINDERKRAFT Kočík športový All Road Bird Pattern dieťaťu prináša ten najlepší komfort, čo je pre rodičov priorita. Kočík vás svojím dizajnom zaujme na prvý pohľad, takže pri prechádzkach budete vyzerať skvele. Kočík pre deti Kinderkraft je svojou stavbou vhodný na cesty v meste aj v teréne. Rukoväť je celistvá, je pohodlná pre menšiu ruku mamičky aj tu väčšiu ockovu a dá sa na ňu nasadiť rukávnik alebo špeciálne kočíkové rukavice, vďaka ktorým budú vaše ruky stále v teple. Bol vyrobený s penovými kolesami, ktoré sú zároveň otočné. Kočík je stavaný aj na dlhé prechádzky, pretože keď s ním idete, nezastaví vás len tak nejaká prekážka. Prednosťou sú 4 kolesá, ktoré zaručujú ešte vyššiu stabilitu aj držanie správneho smeru a pri státí s kočíkom sa dajú uzamknúť.
Kočík Kinderkraft Prime 3v1
Predám kočík a vajíčko Kinderkraft Prime Deep Navy 3v1 po jednom dieťati. Používaný 10 mesiacov. Minimálne známky používania, jedine rúčka sa začala šúpať viď foto. Viac info prosím správa. Len osobný odber. Prikladám aj tašku na kočík, pršiplášť, sieťka proti hmyzu, nánožník na hlbokú aj športovú časť. Možná dohoda pri rýchlom jednaní. Podrobnejšie info o kočíku nižšie.