inzercia, predaj, predám, bazár

Kinofilmový fotoaparát Topcon Uni

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám starý mechanický kinofilmový fotoaparát japonskej výroby Topcon Uni. Prístroj je plne funkčný, časy diferentné, sklá zachovalé. Sú k nemu dva objektívy a predávam ich spolu, vzhľadom na špecifický závit na tele zrkadlovky. Súčasťou dodania je telo dva objektívy ( parametre viď foto), spodné kožené púzdro, popruh.
Vhodné na experimenty s filmom, do daru, do zbierky, atď...
Posielam aj na dobierku výhradne cez službu Packeta, ale len ak bude poštovné 4,60€ potvrdené vopred na účet. UPREDNOSTŇUJEM OSOBNÉ PREVZATIE V BRATISLAVE PRIEVOZE.
Kinofilmový fotoaparát Topcon Uni
Podobné inzeráty
Topcon Unirex + Topcor lens Tokyo Kogaku 50mm f2.8
Topcon Unirex je zrkadlovka ktorú predstavilo Tokyo Kogaku v roku 1969. Hoci Unirex patri medzi veľmi zaujímavé a zberateľsky vyhľadávane zrkadlovky. Unirex je veľmi pekne spracovaná zrkadlovka s veľmi záujmovo spracovanou listovou uzávierkou Seikosha SVL ktorá ponuka časy od 1 sekundy až do 1/500 sekundy, fotoaparát disponuje aj režimom B a samospúšťou. Fotoaparát disponuje Objektívom UV Topcor f2,8 a ohniskovou vzdialenosťou 50mm. Fotoaparát ma drobné nečistý na pravej v hľadáčiku ale nemá to žiadny vplyv na funkčnosť. Celkovo je fotoaparát vo veľmi peknom stave pripravený na používanie. ⚫ Formát: 35 mm( kinofilm ) ⚫ Krajina/región výroby: Japonsko ⚫ Značka: Topcon ⚫ Model: Unirex Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou , Zásielkovňou
Topcon Unirex + Topcor lens Tokyo Kogaku 50mm f2.8
Topcon Unirex je zrkadlovka ktorú predstavilo Tokyo Kogaku v roku 1969, Unirex patri medzi veľmi zaujímavé a zberateľsky vyhľadávane zrkadlovky. Unirex je veľmi pekne spracovaná zrkadlovka s veľmi záujmovo spracovanou listovou uzávierkou Seikosha SVL ktorá ponuka časy od 1 sekundy až do 1/500 sekundy, fotoaparát ponuka aj režimom B a samospúšťou. Fotoaparát disponuje objektívom UV Topcor f2,8 a ohniskovou vzdialenosťou 50mm. Fotoaparát ma drobné nečistý na pravej v hľadáčiku ale nemá to žiadny vplyv na funkčnosť. Celkovo je fotoaparát vo veľmi peknom stave pripravený na používanie. ⚫ Formát: 35 mm( kinofilm ) ⚫ Krajina/región výroby: Japonsko ⚫ Značka: Topcon ⚫ Model: Unirex Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou , Zásielkovňou
TOPCON RM 300
K predaju fotoaparát Topcon na opravu. V prístroji je kvalitná mechanika,vertikálna lamelová kovová uzávierka,pracuje presne. UPOZORNENIE! Fotoaparátu sa treba povenovať. 1) nedrží jedna strana vrchného krytu,pod klučkou je matica,ktorá sa nedá utiahnuť,chýba tam kus plastovej časti s vnútorným závitom,tak preto odstáva kryt. 2) po vložení batérií,meranie nefunguje,LEDky sa nerozsvietia 3) objektív má trošku spomalenú clonu. Naťahovanie,expozície sú bezchybné. Ak sa porieši clona objektívu,môžete s ním fotiť aj bez merania. Optika v poriadku. Winder neskúšaný. S winderom fotoaparát dostane perfektnú ergonómiu držania a vyzerá to dobre. Telo fotoaparátu má kovovú konštrukciu. Pošlem na dobierku pri úhrade poštovného 4€ predom na účet.
Predám kinofilmový fotoaparát CAMERA DV-360F v krabici
Predám kinofilmový fotoaparát CAMERA DV-360F na dve tužkové batérie vo výbornom stave za 30 euro plus poštovné alebo v SE aj osobne. Fotoaparát je v originálnej krabici, má čistú optiku, hľadáčik, elektrické prevíjanie 35 mm filmu, sánky na externý blesk, brašňu, návod a popruh na nosenie.
Kinofilmový fotoaparát FED3
Predám starý ruský kinofilmový fotoaparát FED3. Je to diaľkomerový prístroj s čisto mechanickým ovládaním. Plne funkčný, časy diferentné, clona aj optika bez nečistôt. Samospúšť funkčná, plátno v poriadku. Objektív so závitom M39 je kompatibilný aj s inými značkami prístrojov a s redukciami vhodný na experimenty aj s digitálmi. Kožené púzdro a krytka objektívu je súčasťou. Všetky diely sú originálne. Posúvam ako darček, do zbierky, na fotenie... Posielam aj na dobierku výhradne cez službu Packeta, ale len ak bude poštovné vopred na účet. Uprednostňujem osobné prevzatie v Bratislave Prievoze.
Petri Computor 35 Electronic shutter (Na opravu)
Dobrý deň predám tento japonský dialkomerový fotoaparát Petri Computor 35 . Fotoaparát bol vyrobený priamo v Japonsku jedna sa o kvalitne vyrobený fotoaparát s elektronickou uzávierkou . Rok výroby je okolo 1972. Fotoaparát disponuje skvelým objektívom Petri 2,8 / 40 mm . Fotoaparát ma vo svojej výbave aj dve oranžové a zelené LED diódy nad fotoaparátom a v hľadáčiku indikujú, že rýchlosť uzávierky je nad alebo pod 1/30 s, aby upozornili na efekty rozmazania. ( Fotoaparát sa dá normálne natiahnuť, ale pri stlační spúšte cvakne naprázdno väčšinou sa uzávierka alebo clona neotvoria, niekedy ide niekedy nie , fotoaparát nesie známky používania je v vhodný na opravu, možno si to niekto bude vedieť opraviť aj sám každopádne fotoaparát potrebuje servis ) ⚫ Typ filmu: 35mm kinofilm ⚫ Typ zaostrenia: Manuálny ⚫ Krajina/región výroby: Japonsko ⚫ Značka: Petri Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.