inzercia, predaj, predám, bazár

Klarstein Bella kuchynský robot

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

Predám Klarstein Bella kuchynský robot. Kupovaný za 105 €, cena dohodou. Dva krát použitý. Je ako nový. Farba biela

Popis produktu
Silný až do poslednej otáčky. Pustite sa do práce štýlovo s kuchynskými spotrebičmi Klarstein Bella vo svojej kuchyni. Náš planetárny systém miešania, ktorý je podporený výkonom 1200 W v 6 rýchlostných stupňoch, spĺňa všetky výzvy moderného umenia miešania. Či už ide o chlebové cesto, šľahačku alebo papagájový koláč: V 5,2-litrovej miske z nehrdzavejúcej ocele môžete všetko dokonale premiešať pomocou 3 miešacích hákov. Farebný dizajn vášho nového modelu Bella je rovnako pôsobivý. Takto bude aj po použití ozdobou vašej kuchyne!
Klarstein Bella kuchynský robot
Podobné inzeráty
Predám Kuchynský robot Gorenje
Predám kuchynský robot Gorenje je ako nový použití bol len raz.Povodna cena bola 150€ teraz 60€ Funkcia sekania mäsa, zeleniny, miesenia cesta, krájania na plátky, mixéra, strúhania Pulzný spínač pre kratšie mixovacie cykly Drvenie orieškov a kávy Vysoko kvalitný nerezový nôž s dvojitou čepeľou Odšťavovač Objem hlavnej nádoby 2,4 l Všetky nádoby majú odmerku pre presné dávkovanie Výkon 1 100 W Chcete hladké nadýchané cesto bez práce? Pripravujete radi domáce fresh nápoje? Uľahčite si prácu so všestranným kuchynským robotom Gorenje SBR1000BE. S výkonným a spoľahlivým AC motorom zvláda robot sekanie mäsa, zeleniny, miesenie cesta, drvenie a v neposlednom rade môže slúžiť tiež ako odšťavovač. Kuchynský robot Gorenje sa čoskoro stane vašou pravou rukou vďaka svojej variabilite. S rôznymi nadstavcami ušetríte v kuchyni čas aj námahu. Skvele si poradí so sekaním mäsa i zeleniny, hnetením cesta či mixovaním ovocia. Kuchynský robot zvládne ovocie tiež odšťaviť, čo iste uvítajú milovníci fresh nápojov. Vďaka vymeniteľným kotúčom nastavíte hrubosť strúhania či krájania. K zapnutiu/vypnutiu kuchynského robota Gorenje a pre nastavenie rýchlosti otáčok slúži jediný otočný volič. Vnútri prístroja nájdeme kvalitný nôž s dvojitou čepeľou. Kuchynský robot Gorenje SBR1000BE ponúka možnosť nastavenia rýchlosti otáčok a mimo toho tiež pulzný spínač, vďaka ktorému bude robot pracovať po veľmi krátky čas na plný výkon. Spotrebič taktiež ponúkne možnosť nastavenia rýchlosti a predvoľby pre mixovanie a drvenie. Ovládanie prístroja je užívateľsky veľmi prívetivé a časti kuchynského robota Gorenje SBR1000BE možno umývať v umývačke riadu. Bohaté príslušenstvo Súčasťou food procesora je bohaté príslušenstvo, ktoré vám umožní sekanie mäsa, zeleniny, miesenie cesta, krájanie na plátky, mixovanie a strúhanie. Food processor Gorenje SBR1000BE Praktický miesič cesta Skvele si poradí so sekaním mäsa i zeleniny, hnetením cesta či mixovaním ovocia. Čerstvo namletá káva s mlynčekom Aby toho nebolo málo, s robotom Gorenje možno tiež drviť suché plody ako sú orechy či zrnká kávy.
Mixer Klarstein
Predam kuchynský robot Klarstein Bella Elegance. Robot je výkonný, kombinovaný s veľkou misou na miešanie s objemom 5 litrov, s mimoriadne výkonným motorom, ktorý vďaka výkonu 2000 W účinne premiesi aj husté kysnuté cestá.Osvedčený planetárny miešací systém od spoločnosti Klarstein zabezpečí najlepšie výsledky miešania tým, že miešacie prvky sa netočia len samé okolo seba, ale v miešacej mise krúžia tiež orbitálne. Vďaka tomu sa dostanú prísady od okraja do stredu misky a dosiahne sa optimálne premiešanie. Flexibilný okraj na miešacom háku sa postará o ešte väčšiu dôkladnosť. Vďaka 6 rýchlostiam a pulznej funkcii je Bella Elegance dokonale prispôsobená všetkým požiadavkám moderných kuchýň – od rýchleho šľahania smotany až po jemné miesenie ťažkého chlebového cesta. Súčasťou dodávky je hák na cesto a miešací hák a metlička.
Klarstein Lucia Rossa kuchynský robot / mixér
Predávam veľmi štýlový kuchynský robot (bez pôvodnej krabice). Súčasťou sú všetky pôvodné nadstavce okrem hnetáku na chlieb, ktorý sa pri sťahovaní stratil (dá sa dokúpiť za 9 EUR: Farba: krémová - 2 miešacie nadstavce: šľahací hák / metla - Metlička na sneh na ľahšie zmesi, ako je vaječný sneh alebo biskvit - nadstavec na mlynček na mäso - nadstavec s mixérom Pôvodná cena: 189 EUR
Klarstein Bella Rossa 2G Kuchynský robot
Predám nový kuchynský robot Klarstein Bella Rossa 2G so sklenenou miskou, 1 x miešací hák, 1 x hnetací hák, 1 x šľahač.
Klarstein Bella Elegance, kuchynský robot,  Pastelovo Modrá
Predam Klarstein Bella Elegance, kuchynský robot, mixér, 1300 W, 1,7 HP, 6 stupňov, 5 litrov, Pastelovo Modrá. K robotu mam zakupenu este jednu nerezovu misku. Hnetaci hak na cesto k nemu nemam.
Klarstein Bella Rossa 2G Kuchynský robot
Predám nový kuchynský robot Klarstein Bella Rossa 2G so sklenenou miskou, 1 x miešací hák, 1 x hnetací hák, 1 x šľahač.