inzercia, predaj, predám, bazár

Klarstein Luca food processor

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

Predam Food processor / robot Klarstein LUCA ciernej farby. Kupovany bol v Marci 2021 a vyuzivany obcasne. Mam ku nemu vsetko prislusenstvo. Detaily o robote je mozne precitat si na linku nizsie:

Klarstein Luca food processor
Podobné inzeráty
Kenwood food processor FDM316S
Predám asi 10x použitý mixér. Bol kupovaný pred 2 rokmi,ale nepoužívame ho. Bližšie informácie k parametrom na : V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom SMS alebo emailom a ja sa spätne ozvem. Ďakujem
Klarstein Luca TK32 - 1000W
Predám nový nepoužitý multifunkčný kuchynský robot Klarstein Luca TK32 - 1000W. Kapacita nádoby je 3 a 1,75l. Robot má aj samo čistiacu funkciu. Robot zvládne sekanie, krájanie, drvenie ľadu, mletie, krájanie hranoliek, odšťavovať, miešať, miesiť cesto alebo emulgovať. Pôvodná cena 139€.
Mlynček na korenie a mak BOSCH MUZ 4GM3 - nástavec na MUM4
Tento mlynček na korenie a mak BOSCH MUZ 4GM3 je nástavec na food processor BOSCH MUM4. Nefunguje samostatne. Je nepoužitý, len rozbalený (príliš neskoro sme zistili, že je to nástavec na food processor ktorý chýbal...). Bol kúpený v decembri 2021 ale nezabezpečujem záruku. Pôvodná cena 73,90 EUR.
Klarstein Lucia Argentea
Predam robot klarstein malo pouzivany sucastou je mlyncek, dve misky(sklo, nerez), mixer, hnietaci hak a slahacia lopatka (metla na sneh chyba da sa doobjednat na ) Všetko na foto 50€ Pri rychlom jednani dohoda mozna.
Klarstein Bella kuchynský robot
Predám Klarstein Bella kuchynský robot. Kupovaný za 105 €, cena dohodou. Dva krát použitý. Je ako nový. Farba biela Popis produktu Silný až do poslednej otáčky. Pustite sa do práce štýlovo s kuchynskými spotrebičmi Klarstein Bella vo svojej kuchyni. Náš planetárny systém miešania, ktorý je podporený výkonom 1200 W v 6 rýchlostných stupňoch, spĺňa všetky výzvy moderného umenia miešania. Či už ide o chlebové cesto, šľahačku alebo papagájový koláč: V 5,2-litrovej miske z nehrdzavejúcej ocele môžete všetko dokonale premiešať pomocou 3 miešacích hákov. Farebný dizajn vášho nového modelu Bella je rovnako pôsobivý. Takto bude aj po použití ozdobou vašej kuchyne!
Elektrický mlynček Klarstein na mäso a iné, odsťavuje a pod.
Predám úplne nový, ešte zabalený elektrický mlynček na mäso značky Klarstein, ide o nevhodný darček, už jeden taký máme. Viac info tu: