inzercia, predaj, predám, bazár

Klarstein VapoAir Onyx zvlhčovač vzduchu

Kategória: Zvlhčovače vzduchu

Na predaj zvlhčovač vzduchu značky Klarstein. Ide o nový produkt v originálnej krabici.
Produkt má jemné škrabančeky, nejedná sa o nič vážne. Na fotkách ich nieje vidno. Cena
je pevná.

Zaslanie poštou je možné len pri platbe poštovného alebo celej sumy vopred. Napr. zásielkovňa
pri platbe celej sumy vopred, 2.5€.


Najväčšie výhody:
Čerstvý vzduch: zvlhčuje suchý vzduch v miestnosti so štyrmi úrovňami rozprašovania
Výkonný: dvojitý výstup pary pre rovnomerné rozdelenie
Na každú príležitosť: studená alebo teplá hmla podľa potreby
Všetko na dohľad: LED displej s digitálnym zobrazením vlhkosti
Rôznorodé funkcie: automatická, ION, vykurovacia, zvlhčovanie vzduchu a časovací režim
Bez zápachu a nečistôt: so zapínateľným ionizátorom a keramickým filtrom


Detaily produktu:
výkon 120 W
kapacita vodnej nádrže 5,5 litrov
výkon odparovača 350 ml/hod.
napájanie 220 - 240 V~ | 50/60 Hz
Úroveň hluku 35 dB


Obsah zásielky:
1 x odvlhčovač vzduchu
1 x diaľkový ovládač
1 x čistiaci štetec
1 x návod na obsluhu


Rozmery a hmotnosť
produkt cca 21 x 37 x 23 cm (Š x V x H)
sieťový kábel cca 140 cm
cca 2,5 kg
Klarstein VapoAir Onyx zvlhčovač vzduchu
Podobné inzeráty
Klarstein VapoAir Onyx LED
Predám nepoužívaný zvlhčovač vzduchu nemeckej kvality. Záruka 1.5 roka. Zhlboka sa nadýchnite! Zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Onyx zabezpečuje čerstvé ovzdušie v miestnosti a uvoľňuje dýchacie cesty. Vďaka zvlhčovaču vzduchu Klarstein VapoAir Onyx získava suchý vzduch v miestnosti dodatočný prínos vlhkosti. To prináša nielen hlbokú relaxáciu pre dýchacie cesty, ale tiež poskytuje svieži lesk na opotrebovanom drevenom nábytku. Rozprašuje až 350 ml vody za hodinu z extra veľkej 5,5-litrovej nádrže. Dvojitý výstup pary sa postará o rovnomerné rozdelenie, v prípade potreby sa dá pomocou funkcie vykurovania vytvárať aj teplá hmla. Štyri úrovne rozprašovania, rôznorodé funkcie a časovací režim zabezpečia kedykoľvek perfektné ovzdušie v miestnosti. Aróma difúzor zvlhčovača vzduchu prináša ešte väčšiu relaxáciu, pretože poskytuje unikajúcej vodnej hmle vôňu. Obsluha zariadenia je jednoduchá a pohodlná vďaka dotykovému displeju a diaľkovému ovládaču. Zvlhčovač vzduchu má, samozrejme, aj poistku proti vytečeniu: pri vyberaní nádrže alebo v prípade nedostatku vody okamžite siahne po funkcii automatického zastavenia. Osviežujúci vzduch v každom ročnom období: zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Onyx. Čerstvý vzduch: zvlhčuje suchý vzduch v miestnosti so štyrmi úrovňami rozprašovania Výkonný: dvojitý výstup pary pre rovnomerné rozdelenie Na každú príležitosť: studená alebo teplá hmla podľa potreby Všetko na dohľad: LED displej s digitálnym zobrazením vlhkosti Rôznorodé funkcie: automatická, ION, vykurovacia, zvlhčovanie vzduchu a časovací režim Bez zápachu a nečistôt: so zapínateľným ionizátorom a keramickým filtrom Čistá relaxácia: integrovaný aromatický difuzér pre vône podľa Vášho výberu S ochranou proti vytečeniu: funkcia automatického zastavenia pri odstraňovaní nádrže alebo nedostatku vody Pohodlné ovládanie: pomocou dotykového ovládacieho panela a diaľkového ovládača
Klarstein VapoAir Opal Smart zvlhčovač vzduchu
Predám výkonný zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal Smart s ovládaním cez Wifi. Sedem úrovní rozprašovača, rôzne funkcie od automatickej, cez detskú a nočnú funkciu až po režim časovača zaisťujú v každej chvíli dokonalé vnútorné ovzdušie - v prípade potreby sa dá pomocou funkcie vykurovania vytvárať aj teplá hmla. Aróma difúzor zvlhčovača vzduchu prináša ešte väčšiu relaxáciu, pretože poskytuje unikajúcej vodnej hmle vôňu. Obsluha zariadenia je jednoduchá a pohodlná vďaka dotykovému displeju, Wifi alebo diaľkovému ovládaču. Zvlhčovač vzduchu má, samozrejme, aj poistku proti vytečeniu: pri vyberaní nádrže alebo v prípade nedostatku vody okamžite siahne po funkcii automatického zastavenia. výkon: 110 W kapacita vodnej nádrže: 5 litrov výkon odparovača: 300 ml/hod. plazmová funkcia: ionizátor viaže pachy a jemné častice funkcia vyhrievania pre teplú hmlu ovládanie cez Klarstein App pre Android alebo iOS napájanie: 220 – 240 V~ / 50/60 Hz Úroveň hluku: 35 dB Účinná plocha: 25m² Viac o zvhlčovači na stránke Klarstein pod zvlhčovačmi vzduchu/VapoAir Opal Smart. Zvlhčovač je používaný cca 6 mesiacov. Funguje bez problémov. Dôvod predaja-zmena bydliska, kde už zvlhčovač nieje potrebný, inač maximálna spokojnosť. Cena 65€(pôvodná cena 94,9€ varianta s Wifi).
Klarstein VapoAir Opal Smart zvlhčovač vzduchu
Predám výkonný zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal Smart s ovládaním cez Wifi. Sedem úrovní rozprašovača, rôzne funkcie od automatickej, cez detskú a nočnú funkciu až po režim časovača zaisťujú v každej chvíli dokonalé vnútorné ovzdušie - v prípade potreby sa dá pomocou funkcie vykurovania vytvárať aj teplá hmla. Aróma difúzor zvlhčovača vzduchu prináša ešte väčšiu relaxáciu, pretože poskytuje unikajúcej vodnej hmle vôňu. Obsluha zariadenia je jednoduchá a pohodlná vďaka dotykovému displeju, Wifi alebo diaľkovému ovládaču. Zvlhčovač vzduchu má, samozrejme, aj poistku proti vytečeniu: pri vyberaní nádrže alebo v prípade nedostatku vody okamžite siahne po funkcii automatického zastavenia. výkon: 110 W kapacita vodnej nádrže: 5 litrov výkon odparovača: 300 ml/hod. plazmová funkcia: ionizátor viaže pachy a jemné častice funkcia vyhrievania pre teplú hmlu ovládanie cez Klarstein App pre Android alebo iOS napájanie: 220 – 240 V~ / 50/60 Hz Úroveň hluku: 35 dB Účinná plocha: 25m² Viac o zvhlčovači na stránke Klarstein pod zvlhčovačmi vzduchu/VapoAir Opal Smart. Zvlhčovač je používaný cca 6 mesiacov. Funguje bez problémov. Dôvod predaja-zmena bydliska, kde už zvlhčovač nieje potrebný, inač maximálna spokojnosť. Cena 50€(pôvodná cena 94,9€ varianta s Wifi).
Klarstein VapoAir -zvlhčovač vzduchu(aróma difuzér)
Predám pár krát použity zvlhčovač vzduchu, ionizátor, aróma difuzer na dialové ovladanie. Klarstein VapoAir ultrazvukový zvlhčovač vzduchu. Až s 350ml/h jemnej hmly zvlhčí suchý vzduch a postará sa o uvoľnenie dýchacích ciest.
KLARSTEIN Skyscraper Ice 4 v 1 ochladzovač vzduchu
Predám tento ochladzovač vzduchu, ktorý sme kupili z Popis z webu : Štvornásobné osvieženie vďaka štýlovej ventilačnej veži: ochladzovač vzduchu 4-v-1 Klarstein Skyscraper Ice vám poskytne chladivý vánok s presnosťou na stupeň. Ako ventilátor, ochladzovač, čistička a zvlhčovač vzduchu zároveň. S vysokým prietokom vzduchu 210 m³/h uvádza Klarstein Skyscraper Ice do pohybu lenivý letný vzduch ako ventilátor v troch rýchlostiach. V kombinácii s funkciou ochladzovača vzduchu sa prúd vzduchu osviežuje odparovaním vody, ktorá sa dodatočne ochladzuje chladiacimi balíkmi. Vďaka tomu je Klarstein Skyscraper Ice užitočný ako zvlhčovač vzduchu aj v zime. Vertikálna a horizontálna oscilácia navyše umožňuje pohyb prúdu vzduchu. O lepšie dýchanie sa stará zabudovaný ionizátor , ktorý zo vzduchu účinne odstraňuje prachové častice a zápach. Vďaka zabudovaným podlahovým kolieskam je Klarstein Skyscraper Ice 4-v-1 ochladzovač vzduchu mimoriadne mobilný a odnímateľná nádrž na vodu umožňuje veľmi jednoduché plnenie, čistenie a vyprázdňovanie. Výkonný a všestranný: Ochladzovač vzduchu Klarstein Skyscraper Ice je osviežujúcim riešením pre všetky horúce dni v roku.
Ochladzovac Klarstein p
V skvelom stave, plne funkčný. Popis produktu Štvornásobné osvieženie vďaka štýlovej ventilačnej veži: ochladzovač vzduchu 4-v-1 Klarstein Skyscraper Ice vám poskytne chladivý vánok s presnosťou na stupeň. Ako ventilátor, ochladzovač, čistička a zvlhčovač vzduchu zároveň. S vysokým prietokom vzduchu 210 m³/h uvádza Klarstein Skyscraper Ice do pohybu lenivý letný vzduch ako ventilátor v troch rýchlostiach. V kombinácii s funkciou ochladzovača vzduchu sa prúd vzduchu osviežuje odparovaním vody, ktorá sa dodatočne ochladzuje chladiacimi balíkmi. Vďaka tomu je Klarstein Skyscraper Ice užitočný ako zvlhčovač vzduchu aj v zime. Vertikálna a horizontálna oscilácia navyše umožňuje pohyb prúdu vzduchu. O lepšie dýchanie sa stará zabudovaný ionizátor , ktorý zo vzduchu účinne odstraňuje prachové častice a zápach. Vďaka zabudovaným podlahovým kolieskam je Klarstein Skyscraper Ice 4-v-1 ochladzovač vzduchu mimoriadne mobilný a odnímateľná nádrž na vodu umožňuje veľmi jednoduché plnenie, čistenie a vyprázdňovanie. Výkonný a všestranný: Ochladzovač vzduchu Klarstein Skyscraper Ice je osviežujúcim riešením pre všetky horúce dni.