inzercia, predaj, predám, bazár

Klarstein VapoAir -zvlhčovač vzduchu(aróma difuzér)

Kategória: Zvlhčovače vzduchu

Predám pár krát použity zvlhčovač vzduchu, ionizátor, aróma difuzer na dialové ovladanie.
Klarstein VapoAir ultrazvukový zvlhčovač vzduchu. Až s 350ml/h jemnej hmly zvlhčí suchý vzduch a postará sa o uvoľnenie dýchacích ciest.

Klarstein VapoAir -zvlhčovač vzduchu(aróma difuzér)
Podobné inzeráty
Klarstein VapoAir Onyx LED
Predám nepoužívaný zvlhčovač vzduchu nemeckej kvality. Záruka 1.5 roka. Zhlboka sa nadýchnite! Zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Onyx zabezpečuje čerstvé ovzdušie v miestnosti a uvoľňuje dýchacie cesty. Vďaka zvlhčovaču vzduchu Klarstein VapoAir Onyx získava suchý vzduch v miestnosti dodatočný prínos vlhkosti. To prináša nielen hlbokú relaxáciu pre dýchacie cesty, ale tiež poskytuje svieži lesk na opotrebovanom drevenom nábytku. Rozprašuje až 350 ml vody za hodinu z extra veľkej 5,5-litrovej nádrže. Dvojitý výstup pary sa postará o rovnomerné rozdelenie, v prípade potreby sa dá pomocou funkcie vykurovania vytvárať aj teplá hmla. Štyri úrovne rozprašovania, rôznorodé funkcie a časovací režim zabezpečia kedykoľvek perfektné ovzdušie v miestnosti. Aróma difúzor zvlhčovača vzduchu prináša ešte väčšiu relaxáciu, pretože poskytuje unikajúcej vodnej hmle vôňu. Obsluha zariadenia je jednoduchá a pohodlná vďaka dotykovému displeju a diaľkovému ovládaču. Zvlhčovač vzduchu má, samozrejme, aj poistku proti vytečeniu: pri vyberaní nádrže alebo v prípade nedostatku vody okamžite siahne po funkcii automatického zastavenia. Osviežujúci vzduch v každom ročnom období: zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Onyx. Čerstvý vzduch: zvlhčuje suchý vzduch v miestnosti so štyrmi úrovňami rozprašovania Výkonný: dvojitý výstup pary pre rovnomerné rozdelenie Na každú príležitosť: studená alebo teplá hmla podľa potreby Všetko na dohľad: LED displej s digitálnym zobrazením vlhkosti Rôznorodé funkcie: automatická, ION, vykurovacia, zvlhčovanie vzduchu a časovací režim Bez zápachu a nečistôt: so zapínateľným ionizátorom a keramickým filtrom Čistá relaxácia: integrovaný aromatický difuzér pre vône podľa Vášho výberu S ochranou proti vytečeniu: funkcia automatického zastavenia pri odstraňovaní nádrže alebo nedostatku vody Pohodlné ovládanie: pomocou dotykového ovládacieho panela a diaľkového ovládača
Klarstein VapoAir Opal Smart zvlhčovač vzduchu
Predám výkonný zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal Smart s ovládaním cez Wifi. Sedem úrovní rozprašovača, rôzne funkcie od automatickej, cez detskú a nočnú funkciu až po režim časovača zaisťujú v každej chvíli dokonalé vnútorné ovzdušie - v prípade potreby sa dá pomocou funkcie vykurovania vytvárať aj teplá hmla. Aróma difúzor zvlhčovača vzduchu prináša ešte väčšiu relaxáciu, pretože poskytuje unikajúcej vodnej hmle vôňu. Obsluha zariadenia je jednoduchá a pohodlná vďaka dotykovému displeju, Wifi alebo diaľkovému ovládaču. Zvlhčovač vzduchu má, samozrejme, aj poistku proti vytečeniu: pri vyberaní nádrže alebo v prípade nedostatku vody okamžite siahne po funkcii automatického zastavenia. výkon: 110 W kapacita vodnej nádrže: 5 litrov výkon odparovača: 300 ml/hod. plazmová funkcia: ionizátor viaže pachy a jemné častice funkcia vyhrievania pre teplú hmlu ovládanie cez Klarstein App pre Android alebo iOS napájanie: 220 – 240 V~ / 50/60 Hz Úroveň hluku: 35 dB Účinná plocha: 25m² Viac o zvhlčovači na stránke Klarstein pod zvlhčovačmi vzduchu/VapoAir Opal Smart. Zvlhčovač je používaný cca 6 mesiacov. Funguje bez problémov. Dôvod predaja-zmena bydliska, kde už zvlhčovač nieje potrebný, inač maximálna spokojnosť. Cena 65€(pôvodná cena 94,9€ varianta s Wifi).
Klarstein VapoAir Opal Smart zvlhčovač vzduchu
Predám výkonný zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal Smart s ovládaním cez Wifi. Sedem úrovní rozprašovača, rôzne funkcie od automatickej, cez detskú a nočnú funkciu až po režim časovača zaisťujú v každej chvíli dokonalé vnútorné ovzdušie - v prípade potreby sa dá pomocou funkcie vykurovania vytvárať aj teplá hmla. Aróma difúzor zvlhčovača vzduchu prináša ešte väčšiu relaxáciu, pretože poskytuje unikajúcej vodnej hmle vôňu. Obsluha zariadenia je jednoduchá a pohodlná vďaka dotykovému displeju, Wifi alebo diaľkovému ovládaču. Zvlhčovač vzduchu má, samozrejme, aj poistku proti vytečeniu: pri vyberaní nádrže alebo v prípade nedostatku vody okamžite siahne po funkcii automatického zastavenia. výkon: 110 W kapacita vodnej nádrže: 5 litrov výkon odparovača: 300 ml/hod. plazmová funkcia: ionizátor viaže pachy a jemné častice funkcia vyhrievania pre teplú hmlu ovládanie cez Klarstein App pre Android alebo iOS napájanie: 220 – 240 V~ / 50/60 Hz Úroveň hluku: 35 dB Účinná plocha: 25m² Viac o zvhlčovači na stránke Klarstein pod zvlhčovačmi vzduchu/VapoAir Opal Smart. Zvlhčovač je používaný cca 6 mesiacov. Funguje bez problémov. Dôvod predaja-zmena bydliska, kde už zvlhčovač nieje potrebný, inač maximálna spokojnosť. Cena 50€(pôvodná cena 94,9€ varianta s Wifi).
AROMA DIFFUSER FAVORIT 300, WHITE
Možnosť poslať poštou. Nový, nikdy nepoužitý Ultrasonický aróma difuzér s objemom nádoby 300 ml, automatické vypnutie, 7 nastaviteľných farieb LED podsvietenia a časovač hmloviny, doba prevádzky až 5 h, odporúčaná veľkosť miestnosti do 30 m2, farba difuzéra biela. Vonná oáza Stačí pridať 4–6 kvapiek vybraných esenciálnych olejov do 300 ml vody a vaša miestnosť sa razom stane príjemne voňavou oázou. Difúzer je možné použiť aj ako lampičku. Studená vonná hmlovina pomôže znížiť pohyb poletujúcich prachových mikročastíc a posilniť váš pocit čistoty okolitého priestoru. Vďaka prepojeniu terapeutickej funkčnosti a krásneho dizajnu ide o vítaný doplnok akéhokoľvek interiéru, ktorý môže slúžiť aj ako vhodný darček pre vašu rodinu, alebo priateľov. Zvlhčovač vzduchu Ak však nebudete mať chuť na aromaterapiu, je možné ultrasonický difuzér využiť ako zvlhčovač vzduchu. Vplyvom kúrenia v zimných mesiacoch máme častokrát problém so suchým vzduchom, ktorý môže ďalej vysušovať naše dýchacie cesty. Difúzer studenou hmlovinou dokáže zvlhčiť suchý vzduch a vytvoriť príjemné prostredie. Zatvorte oči, nadýchnite sa. LED podsvietenie a časovač vypnutia Má nastaviteľné LED svietenie so 7-mi farbami a časovač vypnutia. Difúzer disponuje automatickým vypnutím v prípade, že dôjde v nádrži voda. Doba prevádzky je až 5 hodín. Odporúčame pre miestnosti s veľkosťou do 30 m2. Hlučnosť difuzéra 20 ~ 40 dB, difuzér je vhodný aj na nočné použitie. Prístroj môže byť počas užívania mierne zahriaty. Nemá to vplyv na jeho správnu funkciu. Spoločník nielen na doma Difúzer je vhodný do kozmetických salónov, spa a jóga centier, ale aj do spální, obývacích a detských izieb, na WC, do konferenčných miestností, kancelárií, hotelov, nemocníc alebo do akýchkoľvek iných súkromných, alebo verejných priestorov. Ultrasonická technológia Aróma difuzér je navrhnutý tak, aby využíval to najlepšie ako z orientálnej kultúry, tak aj z najnovších poznatkov a technológiu západnej vedy. Prístroj pomocou ultrazvuku rozkladá esenciálny olej a vodu v hmle mikročastíc a uvoľňuje do vzduchu aktívne zložky a anióny. Ultrasonická technológia nezahrieva esenciálny olej a zachováva všetky jeho pozitívne terapeutické účinky.
KLARSTEIN Skyscraper Ice 4 v 1 ochladzovač vzduchu
Predám tento ochladzovač vzduchu, ktorý sme kupili z Popis z webu : Štvornásobné osvieženie vďaka štýlovej ventilačnej veži: ochladzovač vzduchu 4-v-1 Klarstein Skyscraper Ice vám poskytne chladivý vánok s presnosťou na stupeň. Ako ventilátor, ochladzovač, čistička a zvlhčovač vzduchu zároveň. S vysokým prietokom vzduchu 210 m³/h uvádza Klarstein Skyscraper Ice do pohybu lenivý letný vzduch ako ventilátor v troch rýchlostiach. V kombinácii s funkciou ochladzovača vzduchu sa prúd vzduchu osviežuje odparovaním vody, ktorá sa dodatočne ochladzuje chladiacimi balíkmi. Vďaka tomu je Klarstein Skyscraper Ice užitočný ako zvlhčovač vzduchu aj v zime. Vertikálna a horizontálna oscilácia navyše umožňuje pohyb prúdu vzduchu. O lepšie dýchanie sa stará zabudovaný ionizátor , ktorý zo vzduchu účinne odstraňuje prachové častice a zápach. Vďaka zabudovaným podlahovým kolieskam je Klarstein Skyscraper Ice 4-v-1 ochladzovač vzduchu mimoriadne mobilný a odnímateľná nádrž na vodu umožňuje veľmi jednoduché plnenie, čistenie a vyprázdňovanie. Výkonný a všestranný: Ochladzovač vzduchu Klarstein Skyscraper Ice je osviežujúcim riešením pre všetky horúce dni v roku.
Ochladzovac Klarstein p
V skvelom stave, plne funkčný. Popis produktu Štvornásobné osvieženie vďaka štýlovej ventilačnej veži: ochladzovač vzduchu 4-v-1 Klarstein Skyscraper Ice vám poskytne chladivý vánok s presnosťou na stupeň. Ako ventilátor, ochladzovač, čistička a zvlhčovač vzduchu zároveň. S vysokým prietokom vzduchu 210 m³/h uvádza Klarstein Skyscraper Ice do pohybu lenivý letný vzduch ako ventilátor v troch rýchlostiach. V kombinácii s funkciou ochladzovača vzduchu sa prúd vzduchu osviežuje odparovaním vody, ktorá sa dodatočne ochladzuje chladiacimi balíkmi. Vďaka tomu je Klarstein Skyscraper Ice užitočný ako zvlhčovač vzduchu aj v zime. Vertikálna a horizontálna oscilácia navyše umožňuje pohyb prúdu vzduchu. O lepšie dýchanie sa stará zabudovaný ionizátor , ktorý zo vzduchu účinne odstraňuje prachové častice a zápach. Vďaka zabudovaným podlahovým kolieskam je Klarstein Skyscraper Ice 4-v-1 ochladzovač vzduchu mimoriadne mobilný a odnímateľná nádrž na vodu umožňuje veľmi jednoduché plnenie, čistenie a vyprázdňovanie. Výkonný a všestranný: Ochladzovač vzduchu Klarstein Skyscraper Ice je osviežujúcim riešením pre všetky horúce dni.